Szamek Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 :hi: Ja dziś myłem 3 auta w rodzinie. 6h mi sie zeszło,ale efekt zadowalający... nikt na święta nie bedzie marudził,ze ma brudne auto lukasera od kiedy my rodzina? ale muszę chłopaka pochwalić, nieźle pucuje :decayed: no to dla tych w temacie mistrzostwo swiata jak dla mnie po prostu nic dodac nic ujac ... musi byc w aucie ... Seba :good: oczywiście coś ode mnie w temacie GrubSon - Na szczycie (official video) mogę też wpaść na spota? :decayed: w końcu tryb awaryjny u mnie ogarnięty a kto tam miał się z kimś ścigać? ja mogę z jakimś AFN'em się spróbować
Seba_LDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 :hi: Ja dziś myłem 3 auta w rodzinie. 6h mi sie zeszło,ale efekt zadowalający... nikt na święta nie bedzie marudził,ze ma brudne auto lukasera od kiedy my rodzina? ale muszę chłopaka pochwalić, nieźle pucuje :decayed: no to dla tych w temacie mistrzostwo swiata jak dla mnie po prostu nic dodac nic ujac ... musi byc w aucie ... Seba :good: oczywiście coś ode mnie w temacie GrubSon - Na szczycie (official video) mogę też wpaść na spota? :decayed: w końcu tryb awaryjny u mnie ogarnięty a kto tam miał się z kimś ścigać? ja mogę z jakimś AFN'em się spróbować Grubson zawsze spoko jest w aucie oczywiscie jasne ze wpadaj a co
chriss Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pani w szkole pyta dzieci na czym śpią rodzice. Padają różne odpowiedzi: - Na materacu - zgłasza się Kazio. - Na tapczanie - mówi Zosia. - Na wersalce - zgłasza się Marysia. - Na sznurku - woła Jasio. - Na sznurku??? Skąd Ci to przyszło do głowy? - pyta zdziwiona nauczycielka. - Tak, odpowiada z rezonem Jasio - sam słyszałem jak mama mówiła do taty: - "Szybciej się spuszczaj, bo się spóźnisz do pracy". :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 witka przedświątecznie jak tam nastroje? malowanie jajów i masek ? :gwizdanie:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 14:41_________________________________________________ Siemanko Bandziory :hi: Dzisiaj mieliśmy w pracy awarię prądu (w całej okolicy Rynku Bałuckiego) i o 15 Szefo nas puścił do domu Nie ma to jak dobra awaria :>
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Siemanko z popołudnia :hi:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 15:08_________________________________________________ Jak można to ja również chciałbym tak skromnie zaproponować muzę do filmiku, który skręcimy już nie długo :naughty: [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 15:10_________________________________________________Basik fajnie smyra po pleckach :naughty: :naughty:
frugodh Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mariusz ja musiałem aż głośniki ściszyć bo myślałem że bas mi żebra połamie :polew:
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Mariusz ja musiałem aż głośniki ściszyć bo myślałem że bas mi żebra połamie :polew: :nabijasie: :thumbup: :punk:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 [br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 19:52_________________________________________________ok ustalilem kamerka jutro bedzie do tego kilka uchwytow miedzy innymi do mocowania w kabinie do deski rozdzielczej oraz przyzsawka do karoserii do umieszcznei na dachu nadkolu czy gdziekolwiek takze moze byc fajnie
chriss Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 o to super czyli w Sobotę kręcimy więc trza jednak niunie umyć
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pany a jak z godziną :?: :?: :?: 14.00 :mysli: i ewentualnie gdzie :?: :?: :?:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 20:54_________________________________________________chriss czy nie wiesz przypadkiem gdzie kur.wa wszystkich wyjebało - ani tu ani na irc-u ni kuta nikogo :confused4: :confused4:
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 hehe już sięna irc-u odezwałem :decayed:
Seba_LDZ Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2011 no ja mysle ze mozemy sie ustawic albo tam gdzie zawsze albo na politechniki pod samolotem jak wolicie trzeba obmyslec plan dzialania ujecia miejsca itd mozemy pomyslec nad tym teraz
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakieś propozycje co miejsca do "skręcania" filmu ???
chriss Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Pany a jak z godziną :?: :?: :?: 14.00 :mysli: i ewentualnie gdzie :?: :?: :?:[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 20:54_________________________________________________chriss czy nie wiesz przypadkiem gdzie kur.wa wszystkich wyjebało - ani tu ani na irc-u ni kuta nikogo :confused4: :confused4: nie wiem pewnie porządki przed świętami o już są
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Ja nie ukrywam, że podoba mi się na podziemnym parkingu pod IKEĄ - ale to tylko taka propozycja na szybko[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 21:02_________________________________________________oczywiście do kilku ujęć filmowych :wink4: bo foty już w sumie mamy :decayed:
chriss Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 jakieś propozycje co miejsca do "skręcania" filmu ??? może M1 fajny jest parking i drogi dojazdowe do niego - ale czy markety pracują w sobote i do której
MarianekZg Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 długa prosta między Tomaszowską o DELL-em też w sumie nie jest zła :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi