Kimi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ja też się stawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panda z Teksasu Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 no to jak tylu chętnych to też się pojawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruno_74 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 No to super, ja też jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 uffffffffff też mam pinezki w przełyku ;( ale ogólnie było tylko trochę zimno. a tak wogóle to siema też raczej będę o 18 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 moje gardło w sumie ok, a na spota może i ja podjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 moje gardło w sumie ok, a na spota może i ja podjadę DJ, a ja mam pytanie do Cię: Czy Ty dysponujesz jakimś w miarę przystępnym podręcznikiem do zagadnień związanych ze sztuczną inteligencją i byłbyś w stanie mi coś takiego użyczyć na jakiś czas? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kimi a co konkretnie cie interesuje ze sztucznej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Kimi a co konkretnie cie interesuje ze sztucznej ? Cześć, Marcin To może inaczej. Chcę napisac prostego chatbota. Ponieważ nie miałem do tej pory styczności z tego rodzaju oprogramowaniem, potrzebuję czegoś, co dałoby mi jakieś elementarne podstawy wiedzy o sieciach neuronowych i systemach eksperckich, gdyż na tym głównie są opierane takie programy. Do tego, jeśli byłyby tam wyjaśnione zagadnienia dotyczące analizy tekstu, algorytmów K-M-P, Boyer'a-Moore'a, Levensteina i podobnych - to już byłoby w ogóle super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 w moim przypadku jest taki problem, że nie kupowałem żadnego podręcznika do tego przedmiotu, ale na szczęście SI zdałem, więc postanowiłem zapomnieć już o temacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 w moim przypadku jest taki problem, że nie kupowałem żadnego podręcznika do tego przedmiotu, ale na szczęście SI zdałem, więc postanowiłem zapomnieć już o temacie... Hm, no szkoda A coś możesz polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 dzisiaj i ja zawitam na spota bo jestem w łodzi oczywiście jak mnie wpuścicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 dzisiaj i ja zawitam na spota bo jestem w łodzi oczywiście jak mnie wpuścicie :good: Obcenimy tego Twojego paska, co to, jak to, i po co to :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastian_marat Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to ja tyż podjadę [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 14:00_________________________________________________z całą rodzinką + zięciu (kolejny Bartek) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 oo kufaaa... mam nadzieje ze to chlopak Adasia :polew: pewnie polowa forumowiczow ma taka nadzieje :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 ja dopiero wrocilem alke dzisiaj nie zajade bo juz z sasiadem zmontowalem po 2 brwarki lecznicze [br]Dopisany: 08 Maj 2011, 14:33_________________________________________________a poza tym mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to moj tekst, juz mi wszystkie zabieraja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachnazgierz Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 szczerze - to też mi się nie chce, wczoraj był grilik, potem tańce ..... :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chriss Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 nic na siłę mnie tez się nie chce ale będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 to mam dupe ruszac czy nie :gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Maj 2011, 16:04_________________________________________________ kogucik nasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi