Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a Seba fotorelacji z szybkiej naprawy nie zrobił :gwizdanie:

no nie zrobilem :) heheh

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

siemanko bandziory i kolenjny weekend w pracy spędziłem :/ i nie miałem jak na spota podjechać :/

Opublikowano

siemanko bandziory i kolenjny weekend w pracy spędziłem :/ i nie miałem jak na spota podjechać :/

Spoko, taki lajf. Może następnym razem dasz radę :good:

Ale sporo Cię ominęło :D

Opublikowano
  • Autor

oj tam oj tam :D

siema Wito :)

bys kiedys ladnie przyjechal i dodrukowal ladnie wlepeczki bo sie ludzie dopytuja :D

Opublikowano

mam chyba z 8 komplecików :D czekają jak tylko będę miał czas zawitać na spota ;/ ale niestety mam dodatkową fuchę poza tą normalną pracą i ona się w weekendy trafia. 11 mam koleją ale mam nadzieję że niedzielę będę miał wolną :D

Opublikowano

Nadszedł czas by się ładnie przywitać:) Kto jedzie do Hiszpanii?;D Chcę sobie zrobić krótkie wakacje:)

Opublikowano

Choposzki czy projekt koszulki zostal ostatecznie potwierdzony ?

Jezeli tak, to poprosze wersje w corelu :) jezeli jest :decayed:

Seba jak cos pomozesz mi ogarnac temat koszulek dla nas ?

P.S.

Czy ktos ma moze dostep do czarnych i bialych t-shirtow ?

Opublikowano
  • Autor

hmm

projekt jakby nie zostal wybrany oficjalnie w sensie ze jeden

jak widac po ankiecie roznie sie ludzia podoba

wiec pewnie by bylo dobrze jakby mozna bylo jakikolwiek zrobic

bo wiem ze tez ludzie spoza lodzi by chcieli :) takze moze ich kilka byc :)

projektow nie ma w corelu jako tako ale moga byc ;) szybciej mi bylo w ps zrobic :P

no ale to nie problem projekty sa mega proste wiec szybciutko i bedzie w w cdr :)

jasne ze pomoge :)

co do koszulek to widzialem w fajnych cenach typu 5 zl za 190 g tyle ze w paczce 200 szt :/

Opublikowano

a powiedzcie nie mogą być polówki ?? z takiej porządnej dzianiny z fakturą ?? Bo chyba takie będę mógł załatwić

Cen dokładnych nie znam ale się zapytam :D

Ile nam potrzeba to zaraz zadzwonię :D jakąś przybliżoną ilość

Opublikowano

Nadszedł czas by się ładnie przywitać:) Kto jedzie do Hiszpanii?;D Chcę sobie zrobić krótkie wakacje:)

Ja byłam :) rok temu :good:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 10:58_________________________________________________nie cierpię polówek :kwasny: damskich oczywiście, skończy się na tym, że kupię klubową na ramiączkach, lato idzie białe by się przydały z porzadnej bawełny żeby po praniu coś zostało

Opublikowano

Ja też wolałbym t-shirty, nie znoszę kołnierzyków, guziczków i kieszonek i takich tam dupereli :disgust: :disgust: :disgust:

Opublikowano

aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ?

Opublikowano

No i chyba zamknąłem listę potencjalnych "stancji" :P

Wygląda na to, że jednak wyląduję w dzielnicach bardziej oddalonych od zatoki, bo ludziki z Przymorza, Zaspy, Nowego Portu i innych osiedli blisko morza się kufa wycwanili, bo idą wakacje i kozaczą z kosztami :P

Najprawdopodobniej wyląduję albo na Morenie, albo Suchaninie, albo we Wrzeszczu. No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej :D

Opublikowano

siemano :hi:

o wrócił temat koszulek :naughty: ja też wybieram t-shirt bo polówki jakoś mnie nie podchodzą :disgust:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:18_________________________________________________

No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej :D

:good:

szkoda że u nas nie można tramwajem na plażę :confused4:

Opublikowano

siemano :hi:

o wrócił temat koszulek :naughty: ja też wybieram t-shirt bo polówki jakoś mnie nie podchodzą :disgust:[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:18_________________________________________________

No trudno, będę na plażę dygał tramwajem najwyżej :D

:good:

szkoda że u nas nie można tramwajem na plażę :confused4:

Możesz jechać autobusem linii 56 na "plażę" w Arturówku :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
:D[br]Dopisany: 06 Czerwiec 2011, 11:27_________________________________________________ale upał :JC_fan: ciekawe czy z tego jakiejś burzy wieczorem nie będzie :mysli:
Opublikowano
  • Autor

nom ja tez raczej tshircik :)

Opublikowano

aha nie lata mi w muli kierze podgłaszanie i ściszanie radia rozkmini ktos problema ?

rozkmini...

1. Zakładam, że wszystko pokodowane jest dobrze to czytać punkt 2.

2. Radyjko jak wymienisz na coś nowszego to regulacja głośności z kiery będzie śmigać...

Opublikowano

rozkmini...

2. Radyjko jak wymienisz na coś nowszego to regulacja głośności z kiery będzie śmigać...

To prosze o propozycje radyjek. Cena nie z kosmosu, bo już jedno kosztowało mnie szybę i utratę samego radia i zniżek w ubezpieczeniu.

Opublikowano

jakiegoś Concerta tylko z B7 (nowszego) bo nawet ten sam ale z B6 będzie miał problem...

rozkmini...

To prosze o propozycje radyjek. Cena nie z kosmosu, bo już jedno kosztowało mnie szybę i utratę samego radia i zniżek w ubezpieczeniu.

jakiegoś Concerta tylko z B7 (nowszego) bo nawet ten sam ale z B6 będzie miał problem...