Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem że Solec i Żarnów ładnie poniszczony

wczoraj z bratem rozmawiałem on mieszka u laski w okolicy Białaczowa to mówi że sajgon :shocked:

ja mam ranczo po drugiej stronie Opoczna więc trochę mnie ominęło :wink4:

Ranczo powiadasz.... :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

A jakieś fajne klacze tam masz? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:D
Opublikowano

fajna jest ta nowomowa :polew:

Opublikowano

fajna jest ta nowomowa :polew:

:D :D :D

Tu w WP jest parę fajnych klaczy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
:hi: witka przy piątku :) jak się ma łódzkie stado ogierów ?[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 12:33_________________________________________________Jak się Wam podoba projekt black mat Siemiana ? mi bardzo :gwizdanie:
Opublikowano

uważaj bo jak cie dosiądą te ogiery to będzie siwy dym :polew:

Opublikowano

uważaj bo jak cie dosiądą te ogiery to będzie siwy dym :polew:

każdy ogier już swoją klacz posiada także na miekko :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Jak się Wam podoba projekt black mat Siemiana ? mi bardzo :gwizdanie:

jest fantastyczny :)

Opublikowano

jakos szyderczo to zabrzmialo w tej wypowiedzi :tongue4:

Opublikowano

:siema: a ja dzisiaj sluzbowo bylem w Szamka stronach bardzo przyjemna miescina i pani obslugujaca sklep .......

to co się ku*** żeś nie odezwał? :thumbdown:

w którym to sklepie byłeś? :naughty:

nie miałem do ciebie nr. tel. w sklepie rog ul.Toruńskiej a ul. Kutnowskiej taki sklepik na rogu byla w nim baba co miala za***iste PEKASY jak JUrek Killer :polew:

pipka jesteś, trzeba było od DJ brać :wink4: z tego co kojarzę to jest sklep z butami, tak? :decayed:

nie spozywczak gdzie nic nie ma co mozna spozyc :gwizdanie:

to już nie wiem gdzie poszedłeś :decayed:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2011, 14:33_________________________________________________

Jak się Wam podoba projekt black mat Siemiana ? mi bardzo :gwizdanie:

jest fantastyczny :)

zajebiaszczo teraz wygląda :kox: :kox: :kox:

Opublikowano
  • Autor

nom potwierdzam czarny mat jest w pytke :D:good: :good: :good: :good:

Opublikowano

ciekawe ile taka przyjemność :gwizdanie:

Opublikowano

Generalnie kolor mat to kox na maxa tylko, że do takiego koloru potrzebna jest fuuuuura np. S4/RS4 a nie zwykły avant na fajnych felgach... wiem wiem pewnie mnie zjebiecie ale w dupiee to mam głęboko... jeżeli fura jest KOX to zrobienie jej na mat powoduje 3xKOX tylko zrobienie avanta z 2.0TDI na mat powoduje, że jest fajnie... bardzo fajnie ale to tyle.... do koxu jest przepaść tak samo jak jest przepaść między moją B7 a S4B7. Efekt daje na pewno ale nie taki jak powinien dać... tak samo jak ludzie zakładają łamane kierownice do "zwykłego audika" i tak to pasuje do auta i wnętrza, że uczucia są mieszane...... i znowu wsadzić taką kierę do S4/RS4 kox... ale do zwykłego audika... średnio mi się to widzi. To nie jest ten kox co powinien być.

Na zakończenie napiszę, że są różne gusta a o tym jak powszechnie wiadomo się nie dyskutuje. :rolleyes:

Opublikowano

26593_109872572380361_100000728574757_104202_3854209_n.jpg

Mat by MTM dla Pontonika :] plus fela kox

Ty to masz "sysko w pupie" niczym Morales :>

Opublikowano

I teraz Magda zrób sobie zestawienie R8 w "zwykłych" barwach i zrobionego na mat a następnie zrób sobie zestawienie Siemiana maszyny przed i po zabiegu to zrozumiesz co miałem na myśli.

Widziałem Focusa RS w mat, widziałem na też na żywo prosiaka w mat i sory ale kolor mat jest za***iście koxowaty tylko do tego musi być koxowaty sprzęt by całość dawała efekt w innym przypadku jest fajnie, dobrze, lepiej, bardzo ładnie i tyle.

Opublikowano

I teraz Magda zrób sobie zestawienie R8 w "zwykłych" barwach i zrobionego na mat a następnie zrób sobie zestawienie Siemiana maszyny przed i po zabiegu to zrozumiesz co miałem na myśli.

Widziałem Focusa RS w mat, widziałem na też na żywo prosiaka w mat i sory ale kolor mat jest za***iście koxowaty tylko do tego musi być koxowaty sprzęt by całość dawała efekt w innym przypadku jest fajnie, dobrze, lepiej, bardzo ładnie i tyle.

Lubie to! :good:

Opublikowano

rs4-mat-zwart-4.jpg

rs4-mat-zwart-3.jpg

rs4-mat-zwart-2.jpg

rs4-mat-zwart-1.jpg

Mimo, że nie jestem fanem avantów to ten mat to jest to co daje efekt.... ten tył w macie... porównaj sobie do Siemianowego tyłu....

Opublikowano

Słuchaj ja mówię, że B7 siemiana mi się podoba ale....to nie będzie R8 więc o czym my gadamy? To jest i będzie B7 w macie i do tego walnęłabym odpowiednie felgi żeby podkreślić efekt lakieru. To wszystko. Jak dostanę emeryturę norweską to na stare lata walnę sobie Spydera :polew: Poza tym to tylko zmiana lakieru. Ja swoje mody robię pod B6 lepiej doposażoną a nie RS np. to jakie kto ma gusta i jak spaprze swoje auto--- jego brocha-- dokładnie :good: ale tu lakier nie jest takim badziewiem jak kiera od spydera w B7 np. Pontonik kto ci dziś wścieklizny dolał do kawki ? :cool1:

Opublikowano

ciekawe ile taka przyjemność :gwizdanie:

tak to wygląda w tej firmie http://www.zmianakoloruauta.pl/

Koszt stylizacji takiego auta to w chwili obecnej 3 tys. zł w wersji standardowej (cena promocyjna) + 500 zł demontaż zaawansowany (maksymalny efekt i trwałość). Operacja trwa około 3 dni. Zamówienia należy składać z mniej więcej 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem, zależnie od bieżącego harmonogramu prac. Stosujemy wyłącznie najwyższej jakości specjalistyczne folie dedykowane do zmiany koloru nadwozia o trwałości określanej przez producenta na 10 lat (!). Nasza firma posiada szereg certyfikatów potwierdzających posiadane kwalifikacje oraz ogromne blisko 10-letnie doświadczenie w oklejaniu foliami samochodowymi.

Auto konserwuje się i myjnie podobnie do powierzchni lakierowanych. U nas w firmie jeździ auto, które już od dwóch lat ma założony czarny mat. Jeździmy normalnie na szczotki, gdzie jest również mycie wstępne karcherem - i nic się nie dzieje. Oczywiście zalecamy pielęgnację jak najbardziej delikatną (mycie ręczne) co pozwoli na dłuższe cieszenie się z ładnego wyglądu folii, bo jak wiadomo wszystko się niszczy bardziej lub mniej zależnie od sposobu eksploatacjii.

Opublikowano

nikt mi niczego nie dolał.... :D wyraziłem tylko swoją skromną opinię ... ale tak już na koniec... kiedyś Hanka Bielicka w wywiadzie powiedziała, że "dawniej panie wybierały się by kupić sobie kapelusz... ale do kapelusza musiała być nóżka..." obecnie stare, grube baby kupują kapelusze, noszą je i myślą, że są sexi.... :polew: i tutaj Hanka ujęła cała kwintesencję sensu naszej dyskusji :wink4: