Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciekawe ile taka przyjemność :gwizdanie:

tak to wygląda w tej firmie http://www.zmianakoloruauta.pl/

Koszt stylizacji takiego auta to w chwili obecnej 3 tys. zł w wersji standardowej (cena promocyjna) + 500 zł demontaż zaawansowany (maksymalny efekt i trwałość). Operacja trwa około 3 dni. Zamówienia należy składać z mniej więcej 2-3 tygodniowym wyprzedzeniem, zależnie od bieżącego harmonogramu prac. Stosujemy wyłącznie najwyższej jakości specjalistyczne folie dedykowane do zmiany koloru nadwozia o trwałości określanej przez producenta na 10 lat (!). Nasza firma posiada szereg certyfikatów potwierdzających posiadane kwalifikacje oraz ogromne blisko 10-letnie doświadczenie w oklejaniu foliami samochodowymi.

Auto konserwuje się i myjnie podobnie do powierzchni lakierowanych. U nas w firmie jeździ auto, które już od dwóch lat ma założony czarny mat. Jeździmy normalnie na szczotki, gdzie jest również mycie wstępne karcherem - i nic się nie dzieje. Oczywiście zalecamy pielęgnację jak najbardziej delikatną (mycie ręczne) co pozwoli na dłuższe cieszenie się z ładnego wyglądu folii, bo jak wiadomo wszystko się niszczy bardziej lub mniej zależnie od sposobu eksploatacjii.

:notworthy:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no cóż Hanka była jedną z nielicznych noszących kapelusze ..... reasumując :hi:

Opublikowano
Opublikowano
:hi: :hi: :hi: z popołudnia :wink4:
Opublikowano

nikt mi niczego nie dolał.... :D wyraziłem tylko swoją skromną opinię ... ale tak już na koniec... kiedyś Hanka Bielicka w wywiadzie powiedziała, że "dawniej panie wybierały się by kupić sobie kapelusz... ale do kapelusza musiała być nóżka..." obecnie stare, grube baby kupują kapelusze, noszą je i myślą, że są sexi.... :polew: i tutaj Hanka ujęła cała kwintesencję sensu naszej dyskusji :wink4:

Walisz cytatami jak wojewódzki :polew: furka siemiana koks :kox: tylko mi akurat nie pasują w niej chromy, ale jak powiedział panton o gustach się nie dyskutuje, każdy robi auto pod siebie i najważniejsze żeby jemu odpowiadało

Opublikowano

Pyton się dziś rozkręcił jak koło w "Ukrainie" :polew:

Opublikowano
:naughty::D :D :D
Opublikowano

ja tez sie rozkrecam;p Jutro od nowa "developerka", czyli zapier***l :decayed: Musze troche odpoczac w niedziele i kolejne dni, bo zasne przy tej robocie :tongue4:

Opublikowano

dj dlaczego u Ciebie na skrzyzowaniu swiatla wisialy ??

Opublikowano
  • Autor

a faktycznie wisialy akurat przyjechali je naprawiac jak wyjezdzalem :D

Opublikowano

:hi: Rebjata :decayed:

Śniadanko, :kawa: i do rezanka :naughty:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

:siema: ludziska [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 08:28_________________________________________________potrzebuje zaczerpnąć wiedzy na temat motoru 1.2 12V 65kucy prawdopodobnie AZQ w fabii 2003r

miał ktoś z tym silnikiem do czynienia :mysli: da sie tym jeździć :mysli:

Opublikowano

:siema: ludziska [br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 08:28_________________________________________________potrzebuje zaczerpnąć wiedzy na temat motoru 1.2 12V 65kucy prawdopodobnie AZQ w fabii 2003r

miał ktoś z tym silnikiem do czynienia :mysli: da sie tym jeździć :mysli:

chriss nawet Matizem da się jeździć :polew: :polew: :polew:

Tak na poważnie to słyszałem od jednego ze znajomych, że :thumbdown: - brak mocy, nie da się normalnie wyprzedzać, pali ok. 9L w cyklu mieszanym, natomiast jego żona już stwierdziła, że wszystko super - i komu tu wierzyć :no: :no: :no:

Wyczaj coś z ogłoszenia i podjedź się przejechać - będziesz miał klarowną sytuację :decayed: :decayed:

Opublikowano

Mario kolega chce kupić i chciał bym mu doradził :cool1:

Auto znam serwisowane jeździ nim dziadek od nowości,ma najechane chyba 70koła i jest wychuchane :>

tylko ten motor trochę słaby z tego co ja słyszałem to łańcuch rozrządu potrafi przeskoczyć :mysli:

[br]Dopisany: 16 Lipiec 2011, 08:53_________________________________________________lece na ranczo postaram się wrócić na spota :wink4: bajo :decayed:

Opublikowano

jeździć pewnie się tym da... Fabia jest lekka.. jeżeli ludzie śmigają A4 z silnikiem 75-80KM to i Fabia da radę z mocą 65KM.... a jeżeli ktoś się przesiadł z mocniejszego auta do takiej Fabi to jasne, że ma odczucie, że to nie jedzie.... moja baba jak jeszcze miała nową Corse z 1.2 i pojechałem wymienić koła na zimowe to też mi się wydawało, że to nie jedzie... nie hamuje a na zakrętach to może się przewalić na dach... a ona do Częstochowy zaleciała tym w godzinkę z haczykiem więc nie ma co panikować...... jak będzie fakycznie mało to pogadasz z DJ i na pewno zrobi swapa w dobrej cenie :D

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:read: