Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:wink4:
Opublikowano
  • Autor
:)
Opublikowano

:wink4:

:)

:wink4::) :>

Opublikowano
  • Autor

szalenstwo :shocked::rolleyes:

Opublikowano
:cool:
Opublikowano

no rozmowa widze ze sie klei :D

Opublikowano
  • Autor

jak ogon dorsza :D

Opublikowano

proste pytanie - czy kratki nawiewow z anglika pasuja czy jest z nimi jakas grubsza zabawa ? pytam o boczne bo srodkowa jest wlasciwie identyczna

Opublikowano

proste pytanie - czy kratki nawiewow z anglika pasuja czy jest z nimi jakas grubsza zabawa ? pytam o boczne bo srodkowa jest wlasciwie identyczna

Kolego Marcinie zadales za trudne pytanie, niestety nie potrafie udzielic Ci na nie odp :) nie masz jakiegos latwiejszego np czy bedzie jutro padac, wtedy odpowiem ze zapewne bedzie :>

Opublikowano
  • Autor

ee no mnie sie wydaje ze beda aczkolwiek jak lewa rozni sie od prawej w sensie wielkosci czy ksztaltu to pewnie nie wejda ale wydaje mi sie ze powinny byc identyczne wiec podejda to tak na logike :)

Opublikowano

DJ ! bedziem lutowac ! :) wiem ze masz mnie juz dosc ale zapowiem sie publicznie to moze nie bedziesz robil scen ;P <3 :*

Opublikowano

Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy :tongue4: Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską:D Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać;)

Opublikowano
:kawa:
Opublikowano
  • Autor

Jak skasujesz pięć ostatnich znaków wypowiedzi, to pogadamy :tongue4: Szamkowóz ma już skręconą skrzynię z jednomasem+prawie nowym sprzęgłem, przeswapowaną klimę (na szczęście stara łapa pasuje do AVF'a) i niedługo będzie do tego wszystkiego miał silnik pod maską:D Szaleństwo... A teraz DJ idzie odpocząć i spać;)

:blink::shocked: :shocked: :shocked:

grubo w piatek przyjade z marcinem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to jeszcze Szamkowozem sie polata :):polew: :polew: :polew::decayed:

oczywiscie zarcik :P[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 00:46_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

Opublikowano

:blink::shocked: :shocked: :shocked:

grubo w piatek przyjade z marcinem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

to jeszcze Szamkowozem sie polata :):polew: :polew: :polew::decayed:

oczywiscie zarcik :P[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 00:46_________________________________________________ :hi: :hi: :hi:

To u niego jest jednomas :?: :?::?: U mnie jest dwumas - a niby taki sam :mysli: :mysli: :mysli:

BTW

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Panowie zapytam na ogólnym może będzie więcej odpowiedzi niż w wątku do tego przeznaczonym:) Gdzie w Łodzi polecacie założyć instalacje gazową?! Słyszałem dobre opinie o NAGAZ Stefanowski. Zakładał tam może ktoś!?

Opublikowano

Panowie zapytam na ogólnym może będzie więcej odpowiedzi niż w wątku do tego przeznaczonym:) Gdzie w Łodzi polecacie założyć instalacje gazową?! Słyszałem dobre opinie o NAGAZ Stefanowski. Zakładał tam może ktoś!?

Podlatuj na spota w Niedzielę - zapewne ktoś powie ci coś ciekawego :good: :good: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 19 Lipiec 2011, 08:07_________________________________________________

:witch: :witch: :witch: do roboty.

Miłego dzionka dla wszystkich :good:

Opublikowano
  • Autor

Mario jest tez u niego dwumas ale mozna zalozyc jednomas bedzie mniej problemowy aczkolwiek slyszalem opisnie ze moze telepac autem

tak czy siak ja zalozylem dwumas do siebie :)

Fipomat tyle czasu na forum i dopiero teraz zawitales na lodzki ?? :bicz3: :decayed:

Opublikowano

nie bij chłopaka, się przestraszy i dopiero będzie :cool1:

:hi: