Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

fake :) zanim napisze to Panton :D[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:35_________________________________________________- Kochanie, przechodzę na specjalną dietę, dlatego od dziś tylko ostrygi, trufle i homary.

- Co się rozdrabniasz, wpierdalaj od razu stuzłotówki!

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na plaży dla nudystów rozmawiają dwa penisy. Jeden śliczny, wypasiony a drugi jakiś taki szary i pomięty.

- Ładnie wyglądasz - mówi ten brzydki.

- Wiesz - dumnie odpowiada piękniś - bo ja strzelę jedno ruchanko i potem tydzień odpoczywam.

- To masz fajnie, ja dzień w dzień rąbię po pięć, sześć razy. Nie mam, kiedy odpocząć...

- To spróbuj się nie podnosić - radzi pierwszy - Słyszałem, że to pomaga.

- Gówno tam pomaga - odpowiada ze złością ten pracowity - Kiedyś się nie podniosłem, to mnie k**wa mało nie zjedli!

Opublikowano

fake :) zanim napisze to Panton :D[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 22:35_________________________________________________- Kochanie, przechodzę na specjalną dietę, dlatego od dziś tylko ostrygi, trufle i homary.

- Co się rozdrabniasz, wpierdalaj od razu stuzłotówki!

:good::decayed:

Opublikowano

A o której te gokarty w sobote miały by być :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Mówi kumpel do kumpla:

- Moja żona to straszna fleja!

- Jak to?

- Człowiek wraca pijany do domu, chce się odlać, a tam zlew pełen garów..

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:00_________________________________________________no godzina do sutalenia ja bym byl jednak za tym ze im wczesniej tym lepiej :)

Opublikowano

jutro wieczorem postaram sie określić czy dam rade :mysli:

Opublikowano
  • Autor
:good:[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:16_________________________________________________http://www.byczo.pl/index.php?LOAD=pokazywaczka&ID=2521[br]Dopisany: 22 Wrzesień 2011, 23:21_________________________________________________ :hi:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 05:52_________________________________________________BTW

:mysli: :mysli: kanu-lec na urlopie czy mu neta zabrali :mysli: :mysli: coś go nie widać ostatnio.

Jak by ktoś zapomniał :banan2: :banan2: :banan2::banan3: :banan3: :banan3::punk: :punk: :punk: Piątunio

Opublikowano

a no piątunio hehe[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 07:07_________________________________________________no i jak tam widze chłopaki że jednak nie ma w Polsce bezrobocia hehe :P

Opublikowano

Kanu siedzi na ircu :wink4:

:hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
  • Autor
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 10:09_________________________________________________i bida z nedza dzisiaj widze znowu sam siedze i jeszcze mnie jakies grypsko rozklada :/
Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 23 Wrzesień 2011, 10:09_________________________________________________i bida z nedza dzisiaj widze znowu sam siedze i jeszcze mnie jakies grypsko rozklada :/

Nie no, ja jestem cały czas :wink4:

Zapodaj Gripex sobie, drugi po południu i trzeci na noc i rano będziesz jak nowo narodzony :wink4:

Opublikowano
  • Autor

gripex mnie nie rusza kompletnie pozatym nie wiem czy moge bo biore takie ciekawe suple oparte na duzej dawce kofeiny ;)

Opublikowano

gripex mnie nie rusza kompletnie pozatym nie wiem czy moge bo biore takie ciekawe suple oparte na duzej dawce kofeiny ;)

Ano, chyba że tak.

Opublikowano
  • Autor

musze sie meczyc chyba ;) chociaz jak mnie mocniej wezmie to spasuje i cos wezme :)

Opublikowano

musze sie meczyc chyba ;) chociaz jak mnie mocniej wezmie to spasuje i cos wezme :)

Jakbyś był kobietą, to bym Ci poradził, co możesz wziąć :decayed: :decayed: :decayed:

Ale nie jesteś, więc to nie jest metoda dla Ciebie :D :D :D

Opublikowano
  • Autor

o kurde to chyba sie ciesze :D:P

a moze mi pomoze jak kobieta wezmie ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: