Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany może jutro zrobimy spota w Porcie, kto będzie chciał to polata kartem, kto będzie chciał to pokibicuje i będzie gitez majonez :good::decayed: :decayed: :decayed:

Chyba nie zdziwi Was, że popieram :>

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany może jutro zrobimy spota w Porcie, kto będzie chciał to polata kartem, kto będzie chciał to pokibicuje i będzie gitez majonez :good::decayed: :decayed: :decayed:

w sumie nie można nikogo do niczego przymuszać, jak coś to piszcie gdzie się zlatujemy - na pewno podlecę :) :) :)

Opublikowano
  • Autor

i ja popieram :)

kurde i w lotto znowu kumulacja heheh to bedzie juz mega rekord chyba ponad 45 melonow wyjdzie :D[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 02:44_________________________________________________ :wallbash: :wallbash: :wallbash: i znowu siedze sam no :/[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 03:06_________________________________________________i ciagle sam no :D ile bede czekal jeszcze co Wy wszyscy spicie czy jak ?? :D [br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 03:28_________________________________________________eee no to chyba sie zawine bo co tu bede tak sam siedziel :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 04:05_________________________________________________yhh dopiero 4 a tu pusto no :D

Pantonik pewnie dewelopuje albo juz przyzwyczaja juniora :D do pracy :)

mam nadizej eze sie jutro spotkamy i obgadamy temat spotkania za 2 tygodnie na jakies ostatnie zdjecia przy dobrej pogodzie

gdzies ale gdzie to musimy ustalic jeszcze poki co

mysle ze Miskowi strzelimy cos jutro jak auto wyglinkowane no i Chriss cos mowil :D takze zobaczymy :D[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 04:14_________________________________________________eee to ide co tu bede tak sam siedzial :D

PSTRYK

Opublikowano

Rem1k no nie ma niestety ale powiem Ci jakie ja mam zasady w tym:P

Po pierwsze jeżeli tylko jest dobrze samochód zrobiony to to że był uderzony nie jest aż tak ważne (sam skosiłem pół Tigry ale nie oszczędzałem przy naprawie i chłopak 4 rok jeżdzi i nadal mysli ze ma bezwypadek)

Audi ani poprzednich aut nie sprawdzałem na jakiś ścieżkach diagnostycznych, wpadał kumpel patrzył swoim wzrokiem co i jak wydawał opinie czy technicznie auto zdrowe a ja wykładałem gotówke (doradził mi tak że Honde załatwiłem tak że ją tyrałem aż połkneła cały olej a potem jeździłem tak przez pół roku i nic się nie działo, a Audi no to jest wogóle moja miłość, ale tylko pompe robiłem w nim przez 2 lata)[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 06:49_________________________________________________Czy mógłby ktoś wziąść VAGa? ciągle mi się palą poduszki i tak wczoraj jadąc myślałem że jakby jakiś idiota we mnie walnoł to nawet by się nie otworzyły :P

Też umyłem wczoraj całe autko więc się piszę na jakąś fotke:P

I popieram pomysł a nawet dodałbym że można coś wcześniej się umówić bo się szybko zimno robi już i ciemno i każdy będzie zaraz gadał że leci bo późno :P[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 06:52_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a8-long-3-0-tdi-2007-skora-klima-navi-lodowka-i1829228109.html

kupiłbym coś takiego sobie kurde

Opublikowano

W sumie to w A8 jest fpyte miejsca z tyłu :shocked: można by nieźle się zabawić :naughty::drunk::banan1: dla każdego coś miłego :decayed:

:doh1:

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Hahahahahaahahaaa jak wy te cyfry skreślacie, że w całej Polsce NIKT nie trafił ponownie.......... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i kolejna kumulacja.... :D

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 09:05_________________________________________________Sebek wczoraj o tej godzinie kończyłem pić ze wspólnikami..... a później mnie kobietka dowiozła do domu :gwizdanie:

Opublikowano

Hahahahahaahahaaa jak wy te cyfry skreślacie, że w całej Polsce NIKT nie trafił ponownie.......... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: i kolejna kumulacja.... :D

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 09:05_________________________________________________Sebek wczoraj o tej godzinie kończyłem pić ze wspólnikami..... a później mnie kobietka dowiozła do domu :gwizdanie:

Pantonik ja celowo nie skreśliłem dobrych cyfr bo czekałem na kumulacje :wink4: 50 000 000 pln-ików to już robi robotę :decayed: :decayed: :decayed: dlatego właśnie skreślę je dopiero we wtorek :tongue4: :tongue4: :tongue4: :tongue4:

BTW szukaj sobiej jakiegoś fajnego RS-a - Mariunio kupi ci już nie długo :> :> :> :> :> :> :> :> :> :>

Opublikowano

mi RSa a reszta dostanie po jogurcie i do domu :polew:

[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 09:46_________________________________________________Panda ja VAGa zabiorę więc te poduszki ogarniemy :wink4:

ps: wcześniej pisałeś o sprawdzeniu auta kompem więc nie widzę problemu.... wpadasz albo z autem albo po mnie i jedziemy do autka.... żaden problem

Opublikowano
  • Autor

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

dobry :>

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 11:04_________________________________________________czyli jaka decyzja,gdzie sie spocimy i o której :mysli:[br]Dopisany: 25 Wrzesień 2011, 11:07_________________________________________________http://www.tvn24.pl/-1,1718564,0,1,po-kolei-podpalali-samochody,wiadomosc.html
Opublikowano
  • Autor

hheheheh

no spoko to co tak jak Mario pisal spotkajmy sie w porcie kto bedzie chcial polata a kto nie to nie bedzie cieplej i tak tam :)

czyli zrobmy spota pod go cartami o 18ej :)

Opublikowano

mnie pasuje :decayed:

Opublikowano

ja jestem zasmarkany i nie moge mowic wiec sie nie wypowiem ;)