Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi: bry

siema :hi:
Opublikowano

jak będzie problem jakikolwiek, to po prostu postawisz maszynę wirtualną i już :gwizdanie: Aha - Seba, robisz w środę prosty test - idziesz do auta, zgaśnie kontrolka od świec, zapalasz - jak będzie długo kręcisz, to nie czekasz, aż odpali, tylko włączasz światła mijania/pozycyjne i wtedy odpalasz :wink4: Nie pytaj nawet, co to ma do rzeczy, bo jeszcze nikt nie wie, ale ...ma :decayed:

hmmm... :mysli: ciekawe , muszę sprawdzić[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:51_________________________________________________

no i lipa nie zdaze juz zmienic na zimowki bo wlasnie wyczytalem ze 21 pazdziernika 2011 r jest koniec swiata ;( ;( ;(

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: moge ci swoje pożyczyć jak chcesz umierać mając założone zimówki :polew:

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:29_________________________________________________DJ jest sens ten impulsator czymś prysnąć jakimś kontaktem ? :mysli:

Masz blisko do sklepu przy Sienkiewicza (praktycznie róg Narutowicza) - tam za ok 6 zł kupisz "kontakt PR" - powinno pomóc;)

Opublikowano

:decayed:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:29_________________________________________________DJ jest sens ten impulsator czymś prysnąć jakimś kontaktem ? :mysli:

Masz blisko do sklepu przy Sienkiewicza (praktycznie róg Narutowicza) - tam za ok 6 zł kupisz "kontakt PR" - powinno pomóc;)

:good:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:54_________________________________________________znam ten sklep i podobny na Kilińskiego :decayed:
Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

dolecial jak to Marcin powiedzial tylko jedz ostroznie ;) no rpawie sie udalo ;)

DJ przetestowalem to ze hantle nie trzymaja a jak ? stanalem na swiatlach iiiiii byla malutka gorka ktorej nie widzialem :P i nie trzymalem

hebelka :P no i przyjebalem w land cruisera :D hyh ;) sie zdziwilem nie powiem :D

:polew: :polew: no to super :decayed: dobrze że robisz Sebcio wrażenie, gdybym to była ja zaczęło by się od głupiej ci* a skończyło jeszcze gorzej

Opublikowano

Dj no dopiero przeczytalem ze moge zjezdzac ;( ale sroda aktualna :mysli:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 20:59_________________________________________________

Morda nie szklanka - ŁKS Limanka :>

MIASTO W MIEŚCIE ŁKS ŚRÓDMIEŚCIE :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

U mnie jeździdło jeździ jedynie ostatnio czujnik temperatury płynu chłodzącego......trzeba było wymienić, nie wiem tylko czemu wcześniej zapaliła się kontrola od abs/esp/kontroli trakcji :D

Opublikowano

!

:polew:

Opublikowano

!

ja jebie dobry typasek :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew: :polew: :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:
Opublikowano

!

:good: :good: i polecial pod sklep wiejski się pokazać :decayed:

Opublikowano
  • Autor

jak będzie problem jakikolwiek, to po prostu postawisz maszynę wirtualną i już :gwizdanie: Aha - Seba, robisz w środę prosty test - idziesz do auta, zgaśnie kontrolka od świec, zapalasz - jak będzie długo kręcisz, to nie czekasz, aż odpali, tylko włączasz światła mijania/pozycyjne i wtedy odpalasz :wink4: Nie pytaj nawet, co to ma do rzeczy, bo jeszcze nikt nie wie, ale ...ma :decayed:

ciekawe dzisiaj go odpalilem z rana bo musialem przeparkowac i zapalil

zobaczymy jutro albo po jutrze ;) ok o swiatla nie pytam choc mnie korci :P

co do swiec dziwi mnie ze zachowuja sie jak w lato kontrolka zapala sie na ulamek sekundy i gasnie :mysli: :mysli: a rano bylo 0

Opublikowano

Siemano z wieczora :hi: :hi: :hi:

DJ, z pewną taką nieśmiałością przypominam się po raz drugi :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

!

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

dobre :wink4:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:07_________________________________________________Seba, u mnie świece też nie chcą grzać za cholere i co im zrobisz :tongue4: nawet w sobotę o 4 rano przy -2 nie zagrzały :confused4:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:09_________________________________________________a jak odepne czujnik temp wody to pięknie grzeją :wink4:

Opublikowano
:kwasny: a gdzie tu do prawdziwych mrozów.....
Opublikowano

już niedługo :tongue4:

Opublikowano

oby jak najdłużej....mnie sie tam nie śpieszy, bo nie mam garażu :kwasny:

Opublikowano

ja nie mam tego problemu :)

Opublikowano

chwalipięta :>

Opublikowano

o tak, bo jest czym :>