DeeJay_Kill Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a ja też mam garaż Kimi - zadziwię Cię, ale jutro będę u tych ziomków osobiście, to coś się powinno znaleźć;]
sebastian_marat Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Bartuś, dzisiaj kumpel był u Rogala i gadał z Nim o moim blb i mówił że mapy startowe nie pomoga na palenie jak to Panton sugerował
Seba_LDZ Opublikowano 17 Października 2011 Autor Opublikowano 17 Października 2011 heh no dziwne moze mam za dobre swiece Pantonik czy Ty moglbys mi wystawic obraz xp do maszyny wirtualnej bo mowiles cos ze masz takow oile dobrze pameitam
MarianekZg Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Seba czy ty kiedyś orientowałeś się w temacie zamknięcia schowka w którym jest trójkąt czy jest to dostępne jako część zamienna :?: (chodzi mi o pokrętło)
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 a ja też mam garaż Kimi - zadziwię Cię, ale jutro będę u tych ziomków osobiście, to coś się powinno znaleźć;] drugi chwalipięta jak tam twa A6? "moja" nadal nie sprzedana
klysek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4:
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Seba czy ty kiedyś orientowałeś się w temacie zamknięcia schowka w którym jest trójkąt czy jest to dostępne jako część zamienna :?: (chodzi mi o pokrętło) :> oo widzę że też poszukujesz, coż te plastiki....póki mam patent własnej produkcji, bo jak chciałam tylko zamkniecie do podłokietnika to powiedzieli ze ni hu hu i mam cały kupić[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:54_________________________________________________ kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4: moge mojego "paproka" zapytać :>
chriss Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4: jak u nich kupisz to za free tobie wymienią
MarianekZg Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4: podjedź do Krzycha na Tymiankę powiedz, że jesteś od Miśka :decayed:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:55_________________________________________________ Seba czy ty kiedyś orientowałeś się w temacie zamknięcia schowka w którym jest trójkąt czy jest to dostępne jako część zamienna :?: (chodzi mi o pokrętło) :> oo widzę że też poszukujesz, coż te plastiki....póki mam patent własnej produkcji, bo jak chciałam tylko zamkniecie do podłokietnika to powiedzieli ze ni hu hu i mam cały kupić[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 21:54_________________________________________________ kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4: moge mojego "paproka" zapytać :> Nie Madziu :> nie potrzebuję tylko wpadł mi w oko temat na forum, że gościu właśnie poszukuje numeru tej części
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 aaa numeruuu, to nie znam, a ASO zna nr całego schowka :>
klysek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kuzwa tak teraz sobie mysle ze musze zmienic OIL i nie mam gdzie :wallbash: ciekawe ile biora jakies paproki za wymiane :confused4: jak u nich kupisz to za free tobie wymienią ta jebna cene 50 PLN wiecej niz bym sam sobie OIL zakupil pieprze taka impreze
DeeJay_Kill Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kłysek - jak podjedziesz z tą stacyjką, to najwyżej oleum Ci zmienimy;) Napisz, na jakim jeździsz, to zapytam chłopaków, czy mają w dobrej cenie. Maga - do A6 kompletuję graty. Progres słaby, bo tata nie ma czasu i (z tego, co widzę) - chęci;/ I tak mu nie odpuszczę - A6 ma jeździć! "Nie ma opier***nia siem!" :>
sebastian_marat Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 zamek od schowka na trójkąt się KLEI i działa
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kłysek - jak podjedziesz z tą stacyjką, to najwyżej oleum Ci zmienimy;) Napisz, na jakim jeździsz, to zapytam chłopaków, czy mają w dobrej cenie. Maga - do A6 kompletuję graty. Progres słaby, bo tata nie ma czasu i (z tego, co widzę) - chęci;/ I tak mu nie odpuszczę - A6 ma jeździć! "Nie ma opier***nia siem!" :> i potem będzie na spocie----- uwaga za chwile zobaczycie............to co za chwile zobaczycie ? :>[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 22:03_________________________________________________ zamek od schowka na trójkąt się KLEI i działa tak, butaprenem tak żeby już się więcej nie otwierał dziad jeden :polew: nie no ja mam śrubeczkę wpasowaną ale i tak czasem się rozewrze nad głową
klysek Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kłysek - jak podjedziesz z tą stacyjką, to najwyżej oleum Ci zmienimy;) Napisz, na jakim jeździsz, to zapytam chłopaków, czy mają w dobrej cenie. Maga - do A6 kompletuję graty. Progres słaby, bo tata nie ma czasu i (z tego, co widzę) - chęci;/ I tak mu nie odpuszczę - A6 ma jeździć! "Nie ma opier***nia siem!" :> olej i filtr juz mam :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Październik 2011, 22:04_________________________________________________a do tej stacyjki cos mam zakupywac
chriss Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Seba czy ty kiedyś orientowałeś się w temacie zamknięcia schowka w którym jest trójkąt czy jest to dostępne jako część zamienna :?: (chodzi mi o pokrętło) o to chodzi
MarianekZg Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 kłysek - jak podjedziesz z tą stacyjką, to najwyżej oleum Ci zmienimy;) Napisz, na jakim jeździsz, to zapytam chłopaków, czy mają w dobrej cenie. Maga - do A6 kompletuję graty. Progres słaby, bo tata nie ma czasu i (z tego, co widzę) - chęci;/ I tak mu nie odpuszczę - A6 ma jeździć! "Nie ma opier***nia siem!" :> olej i filtr juz mam :gwizdanie: no to wal do Dźidźeja i gitarrrra :good: :polew:
Magdalenah Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 :good: e no to klysiu najważniejsze za tobą :> [br]Dopisany: 17 Październik 2011, 22:07_________________________________________________ ktos nas podgląda ---hugon?
MarianekZg Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Seba czy ty kiedyś orientowałeś się w temacie zamknięcia schowka w którym jest trójkąt czy jest to dostępne jako część zamienna :?: (chodzi mi o pokrętło) o to chodzi chyba tak, ale spytałem tak luźno - póki co nie potrzebuję :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi