chriss Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 okład z piersi na wszystko jest dobry
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 mogą być perfumy z colą no i co wirtualnie mam cię poczęstować ? \_/ szklaneczka ? czy kubełek ?[_]
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 okład z piersi na wszystko jest dobry to ja nie wiem chriss co Ty tu jeszcze robisz [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 22:43_________________________________________________ kubeczek [_] proszę Cię bardzo ale jedzieeee.....ja tam wolę wino tatusiowe :>
bartek1605 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 jeszcze troche lodu :gwizdanie:
chriss Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Przy szklaneczce to może jakiś kawał zaserwuje : Pewien facet miał córkę jedynaczkę. Mimo, że dochodziła 30 lat była panną. Pewnego razu poznała gościa, chodzili ze sobą. Ojciec poprosił narzeczonego na rozmowę i mówi: - Niech się Pan ożeni z moją córką. To porządna dziewczyna, wykształcona, inteligentna, świetna gospodyni, ciasna z "dziurką" jak 50 groszy. Jak się Pan z nią ożeni, to ja w prezencie kupię wam willę z ogródkiem i mercedesa. Gość się ożenił, dostał willę z ogródkiem i mercedesa. - Następnego dnia, po weselu biegnie do teścia i krzyczy: - Teściu! Mówiłeś, że ona jest ciasna jak 50 groszy, a ona jest jak pięć złotych! Teść na to: - Słuchaj zięciu! Dostałeś willę z ogródkiem? - Dostałem. - Dostałeś mercedesa? - Dostałem. - No to co jest ku..a?! Będziesz się sprzeczał o 4 złote i 50 groszy?! :polew:
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 :>[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 22:51_________________________________________________ jeszcze troche lodu :gwizdanie: :gwizdanie: ekhm.......no się nie przygotowałam a za oknem jeszcze warstwy nie ma[br]Dopisany: 21 Październik 2011, 22:52_________________________________________________ Przy szklaneczce to może jakiś kawał zaserwuje : Pewien facet miał córkę jedynaczkę. Mimo, że dochodziła 30 lat była panną. Pewnego razu poznała gościa, chodzili ze sobą. Ojciec poprosił narzeczonego na rozmowę i mówi: - Niech się Pan ożeni z moją córką. To porządna dziewczyna, wykształcona, inteligentna, świetna gospodyni, ciasna z "dziurką" jak 50 groszy. Jak się Pan z nią ożeni, to ja w prezencie kupię wam willę z ogródkiem i mercedesa. Gość się ożenił, dostał willę z ogródkiem i mercedesa. - Następnego dnia, po weselu biegnie do teścia i krzyczy: - Teściu! Mówiłeś, że ona jest ciasna jak 50 groszy, a ona jest jak pięć złotych! Teść na to: - Słuchaj zięciu! Dostałeś willę z ogródkiem? - Dostałem. - Dostałeś mercedesa? - Dostałem. - No to co jest ku..a?! Będziesz się sprzeczał o 4 złote i 50 groszy?! :polew: Wraca mężczyzna całkowicie nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta: - Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*%ja w świecie? - Ja! - odzywa się kwaśno małżonka.
bartek1605 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 nie no tak to nie może być, opuszczam ten lokal
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 nie no tak to nie może być, opuszczam ten lokal aa i pewnie jeszcze plasterek cytryny ?
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 z palemką palemka to do drinkow w stylu Ludwika :> zielonego
bartek1605 Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 to jeszcze słomke [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 23:06_________________________________________________może nie słyszeliście Przychodzi wielki jak tur, napakowany, cały w dziarach, kierowca polskiego TIR'a do domu publicznego. Burdel-mama prawie zemdlała jak go zobaczyła. Długo się zastanawiała czy dać mu jakąś swoją dziewczynę.Ale myśli sobie: - pieniądz to pieniądz, osobiście go przyjmę. Na wszelki wypadek wzięła jednak dwa pudełka wazeliny. Polski kierowca TIR'a zaczyna się rozbierać. Zdejmuje t-shirt'a a tam muskuły jak u Pudzianowskiego, tors jak u Schwarzenegera.Burdel-mamę ogarnął strach jak go da radę obsłużyć. Otwiera więc pudełko wazeliny iw pośpiechu smaruje się miedzy nogami.Kierowca TIR'a ściąga następnie spodnie - trach! A tam uda jak filary mostu.Burdel-mama już w totalnym szoku, więc dawaj dalej smarować się wazeliną między nogami.Kierowca zdejmuje slipy, a tam trach - pała jak u słonia! Burdel mama prawie zemdlała i w przypływie rozpaczy otworzyła i zużyła w całości drugie pudełko wazeliny.Na to kierowca TIR'a wyciąga długi łancuch i owija nim swoją pałę mówiąc: - co jak co, ale w taką ślizgawicę bez łańcuchów nie pojadę
Magdalenah Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 to jeszcze słomke [br]Dopisany: 21 Październik 2011, 23:06_________________________________________________może nie słyszeliście Przychodzi wielki jak tur, napakowany, cały w dziarach, kierowca polskiego TIR'a do domu publicznego. Burdel-mama prawie zemdlała jak go zobaczyła. Długo się zastanawiała czy dać mu jakąś swoją dziewczynę.Ale myśli sobie: - pieniądz to pieniądz, osobiście go przyjmę. Na wszelki wypadek wzięła jednak dwa pudełka wazeliny. Polski kierowca TIR'a zaczyna się rozbierać. Zdejmuje t-shirt'a a tam muskuły jak u Pudzianowskiego, tors jak u Schwarzenegera.Burdel-mamę ogarnął strach jak go da radę obsłużyć. Otwiera więc pudełko wazeliny iw pośpiechu smaruje się miedzy nogami.Kierowca TIR'a ściąga następnie spodnie - trach! A tam uda jak filary mostu.Burdel-mama już w totalnym szoku, więc dawaj dalej smarować się wazeliną między nogami.Kierowca zdejmuje slipy, a tam trach - pała jak u słonia! Burdel mama prawie zemdlała i w przypływie rozpaczy otworzyła i zużyła w całości drugie pudełko wazeliny.Na to kierowca TIR'a wyciąga długi łancuch i owija nim swoją pałę mówiąc: - co jak co, ale w taką ślizgawicę bez łańcuchów nie pojadę opis kierowcy mnie rozwalił :polew:
MarianekZg Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 winko dobrej roboty albo whiskey jakie ?? wino czerwone :>a whiskey Bell's czy cos Polecam :naughty: BTW :hi: po XXX godzinach :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi