Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:58_________________________________________________

W niedzielę pooglądam sobie ją dokładniej, ale bynajmniej nie po to by szukać dziury w całym - po prostu ponapawam się jej pięknem.

Zastanowię sie :wink4:

Żebyś tylko nie zauroczył :bicz3:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

o kutwa o tym nie pomyślałem :mysli:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: na pewno :D

Opublikowano

:hi:

Dory wieczór!

Słuchajcie pare dni temu pytalem Was o koszty wynajęcia kawalerki w ŁDZ,

przeliczylem swoje zdolności finansowe i niestety ani wynajem mieszkania, ani dojazdy mnie nie uszczęśliwiają...

postanowiłem wiec wynająć pokój... nie znacie lub może sami wynajmujecie mieszkanie i moze szukacie spokojnego, ułożonego współkokatora ? :)

Jeśli Wy lub ktoś z waszych znajomych ma wolny pokoik, to dajcie mi znać na PW z jakimś namiarem i będziemy się dogadywać.

Z góry wielkie dzięki

pozdro

Opublikowano

reczej sie chyba wynajem pokoju nie kalkuluje. kumepl wynajmowal chate z oplatami za 800 zl trzeba szukac

Opublikowano
  • Autor

nom ja tak mowilem ze do 1000 zl spokojnie znajdziesz cos w miare a za pokoj pewnie zaplacisz z 700 pokoj gabarytow kawalerki za 1000 zl ;)

Opublikowano

nawet mniejszy pokoj. moja kumpela kiedys pokoj wynajmowala u starszej babki ... za 700 porazka :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

nom dokladnie bez sensu raczej

Opublikowano

witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie

Opublikowano

kolorowych snów :lazy:

photo019.jpg

Opublikowano
  • Autor

witam z wieczora. Można sie z kimś ustawić w tygodniu na logi zobaczyć jak to turbo wyrabia czy też nie

spoko wpadaj trzasniemy logi :)

photo019.jpg

loo lubie tatoosy ale to juz przegiecie troche :D[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:27_________________________________________________nie spac zwiedzac no co Wy ludziska :D [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:51_________________________________________________to ja ide popracowac :P:naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

nie trochę :wink4:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:52_________________________________________________

spoko wpadaj trzasniemy logi :)

photo019.jpg

loo lubie tatoosy ale to juz przegiecie troche :D[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:27_________________________________________________nie spac zwiedzac no co Wy ludziska :D [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 00:51_________________________________________________to ja ide popracowac :P:naughty: :naughty: :naughty:

nie tylko TY :D

Opublikowano

ja Wam powiem że moja wynajmuje za 400 zł 3 pokoje:P (że wynajmuje długo itakie rżne bajery to teraz płaci 200 zł za te 3 pokoje)

co do wątku mieszkania wiem że taka jedna babka wynajmowała pokój za 400 zł więc lepiej chyba całe mieszkanie, z tego co kiedyś patrzyłem trzeba szukać na obrzeżach łodzi np teofilów wiem że za 400 zł można wynająć...

siemka wszystkim tak tak dopiero mamy wtorek hehe :P wiec jeszcze dużo roboty przed nami:P

Opublikowano
  • Autor

hehe oj tam oj tam :P

juz wtorek :P poniedzialku nie pamietam :D [br]Dopisany: 25 Październik 2011, 05:25_________________________________________________i nadal wszyscy spia no juz 7 prawie wstawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac Loooooooooooooooooooodddzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 06:48_________________________________________________tak na dzien dobry :D

307188_10150350098609823_6020654822_8370121_987873176_n.jpg

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano

Witam z rana

Opublikowano
Opublikowano
:wink4: :wink4:
Opublikowano

człowiek się budzi rano a tu kolejka do łazienki, no to czekam czekam a tu wychodzą gwiazdy...

9990259.jpg

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

miłego i ciepłego dnia ;)

Opublikowano

http://ofsajd.onet.pl/fotogalerie/bajeczne-fury-pilkarzy-realu-madryt,4888289,0,galeria-maly.html

nie ma sprawiedliwości na świecie :gwizdanie: mogli by sobie zakupić za drobne, które puszczają w weekendy a dostają za darmochę :kwasny::decayed:[br]Dopisany: 25 Październik 2011, 08:06_________________________________________________

Tym czasem robią spadówkę to roboty.

Narka wszystkim :wink4:

Opublikowano

możesz się ustawić z mechesem, który ma manometr albo zamontować wskaźnik doładowania