Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

THE END

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dobra co tam jak tam żyjecie? Długi weekendzior co?;D I pogoda narazie fpyte

Opublikowano

No slyszeli szef zadecydowal ze na przyszlosc nie bedzie takich akcji i juz:D[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 11:08_________________________________________________A no dlugi ladna pogoda dzisiaj co nie?:D

Opublikowano

Dlaczego odbiegasz od tematu? Nie to czy się będę logował czy nie będę jest tematem tej dyskusji. Merytorycznie potrafisz zabrać głos w przedmiocie dyskusji?

Widzisz problem polega na tym, że dyskusja została zakończona. Decyzje zostały podjęte, konsekwencje wyciągnięte.

Dlatego też nie ma o czym dyskutować.

Doskonałym podsumowaniem tej dyskusji było PW wysłane przez tego trola Prometeo do LukaszaR.

I wiesz co? Ty wyglądasz mi na takiego, co byłby w stanie wysłać takie samo PW do adminów po ewentualnym zbanowaniu. tak maja trole.

Czy jeszcze cos trzeba Ci wytłumaczyć ?

To dlaczego dyskutujesz jak nie ma co czym?

Opublikowano

Dobra co tam jak tam żyjecie? Długi weekendzior co?;D I pogoda narazie fpyte

Nooo pogoda fpytkę , ale ciekawe na jak długo. Cyba lecę do garażu zmienić kołka na zimowe , bo wysyłają mnie 2.11 na szkolenie na 2 tygodnie do Kielc i jak przyjebie śniegiem to nie będzie za ciekawie na letnich 18" :kox:

Opublikowano

654e9_ORIG-27.jpg

remik ma chyba podobne skarpetki nie ? ;D

Opublikowano

Jakieś rozmazane to foto. Komórką robiłeś i reka Ci drżała ? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Poziek przestań cholera używać słów typu troll , bo zaraz się wqrwię i doj**ię Ci kropka. Trzymaj trochę klasę i nie nakręcaj atmosfery :angry:

Mi to rybka... mogę być dla niektórych trolem, Kaczyńskim czy tam kim sobie kto chce.... serio. Tutaj problem jest na wyższym poziomie niż epitety w stylu trol. JA doskonale wiem, że TY to rozumiesz (szacun naprawę) - bardzo ubolewam, że nie wszyscy.

Opublikowano

654e9_ORIG-27.jpg

remik ma chyba podobne skarpetki nie ? ;D

Haha faktycznie coś w tym jest :) Kurde też muszę koła przełożyć ale coś się za to zabrać nie mogę... Może w przyszłym tygodniu jak garaż będzie wolny bo teraz meblami do renowacji zawalony[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 11:13_________________________________________________

Jakieś rozmazane to foto. Komórką robiłeś i reka Ci drżała ? :polew: :polew: :polew:

Nie tylko ręka ;D
Opublikowano

no raczej ze nie inaczej :D

Opublikowano

mechanik kradnie mu auto, jakies laski kradna mu skarpetki... ciezkie zycie ma chlopak ;)

Opublikowano

Ryba22 nie czaj się. Kamilu przerzuciłeś już kapetki na zimę?

Opublikowano

Ryba22 nie czaj się.

obserwuje Was :naughty:

Opublikowano

Poziek wyluzuj.... nikt Ci krzywdy nie chce zrobić tylko wyprowadzić z błędu, że sprawa została załatwiona OK.

Opublikowano

Pantona poniosły trochę emocje, bo w końcu ciężko mu się dziwić. Intencje miał chłopak dobre, nie można zamiatać śmieci pod dywan żeby nie ujrzały światła dziennego...

Opublikowano

a robiło się już całkiem sympatycznie :rolleyes:

Opublikowano

Panton miał na myśli że chce Ciebie wyprowadzić z błędu, ponieważ ty uważasz że sprawę załatwiono tak jak trzeba... eh dajcie już spokój, ta dyskusja nic konstruktywnego nie wnosi. Każdy swoje zdanie wyraził i jest ok.

Opublikowano

Ja już się nie odzywam. Idę się dotlenić i na wizytę do psychoanalityka :hi:

Opublikowano

Poziek wyluzuj.... nikt Ci krzywdy nie chce zrobić tylko wyprowadzić z błędu, że sprawa została załatwiona OK.

Sprawa została załatwiona OK. Szanuję tych, którzy mają inne zdanie na ten temat i wiem, że sposób rozwiązania może się nie podobać ale tak już jest niestety.

Nie szanuję natomiast trolli i pieniaczy, którzy w dodatku są niesłowni. Dlatego też nazywam to po imieniu.