bartek1605 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Tomek - zacny paździerz będzie na sprzedaż :gwizdanie:
pjngwjn Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 na wieczór. Mam sprawę do Was. Mój kumpel kupił w sobotę a6 c5 2.4 v6 benzyna bez gazu. Generalnie auto prezentuje się ładnie. Nie oglądałem jej dokładnie, bo było ciemno, i tak bym nic nie zobaczył. Jednak w środku jest ona trochę ... zaniedbana, np: przełącznik od świateł jest połamany, do tego deska w rogu jest wbita jakby kciukiem do środka, ale moja sprawa dotyczy innej rzeczy. Otóż wsiadam proszę ja Was na miejsce pasażera z przodu i co widzę? W miejscu air baga widzę jakby wgniecenie do środka. Dokładnie w lewym dolnym rogu poduchy. Może nie zwróciłbym na go uwagi gdyby nie fakt że koleś powiedział mi, że to od słońca tak się samo zapadło Jeszcze nigdy w życiu takiej teorii nie słyszałem Jesteście w stanie podważyć jego teorię? Moim zdaniem ktoś zaje... ręką lub czymś i się zniekształciło, albo ktoś coś przewoził, oparł i tak leżało, ale przecież nie zniekształciłoby się to aż tak. Dziwna sprawa... Koleś podszedł do mojej lalki i powiedział, że większego gówna nie widział. No myślałem, że go na miejscu zaje.. kluczem do kół (koleś to znaczy mechanik tego mojego kumpla, który podobno zajmuje się tylko audi na retkini).
pjngwjn Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Od razu o tym pomyślałem i mu powiedziałem. Czy jej obecność da się potwierdzić badaniem komputerowym?
bartek1605 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 jeśli jest rezystor to nie
sebastian_marat Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 schowek ma tylko kilka śrubek szybko się go wyjmuje i widać poduchę
bartek1605 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 tylko czy na to pozwoli
sebastian_marat Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 szybka akcja i nikt nic nie wie
frugodh Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 http://www.sadistic.pl/impreza-po-polsku-vt79343.htm?highlight=impreza++polsku&start=15 o f*ck widzieliście to?;D haha nie ma to jak banda debili napieprzających się meblami
Seba_LDZ Opublikowano 31 Października 2011 Autor Opublikowano 31 Października 2011 :hi: Dojechalem [br]Dopisany: 01 Listopad 2011, 00:02_________________________________________________http://www.sadistic.pl/sztachnij-sie-vt91646.htm kopca Wam diesle ?? wogole nie wiem czemu ale podobny do Bruna albo mi sie wydaje
mar_92 Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 schowek ma tylko kilka śrubek szybko się go wyjmuje i widać poduchę wydaje mi się że można zdjąć zaślepkę i będzie widać czy jest poducha
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 Dobry:) Zdjęcie schowka to najpewniejszy sposób sprawdzenia airbag'a, więc jestem zgodny ze zdaniem kolegów:) Qrde, kminiliśmy wczoraj z Sebkiem nad delfinkiem i wykminiłem, że pompa paliwa daje słabe ciśnienie...pojechaliśmy po drugą do andrespola, zacząłem przekładać silniczek i co? I oczywiście musiałem połamać króćce... Dobrze, że koleś ma drugą pompę, to przynajmniej nie trzeba będzie kombinować, ale delfin jak był nienaprawiony, tak nie jest... ręce mam drewniane Pjngwjn - dawaj no fotkę tej deski w A6:)
Seba_LDZ Opublikowano 1 Listopada 2011 Autor Opublikowano 1 Listopada 2011 :hi: oj tam oj tam jak Ty masz drewniane to ja nie mam wcale rak zestresowales sie zdjeciem chciales dziubek zrobic i to przez to :decayed: tak mi wpadlo w rece lece w traske
kanu Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 a ja uśpiłem juniora śpi od 30 minut już, co na niego w ciągu dnia to już rekord
DeeJay_Kill Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 eter mu podstawiaj do nosa i się sam ulula
Magdalenah Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 15/l opakowanie 5l. heheh 5l :> to jak na was to po jednej dacie rade ? :>
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 a ja obrocilem juz do katowic i spowrotem gadaja w tv ze takie korki ze tyle policji a ja widzialem tylko 1 radiowoz i to w lodzi i puste drogi
Rekomendowane odpowiedzi