Gość SpongeBob Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 ale dzisiaj tutaj spokoj nie to co w stolicy :>
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 ta no wlasnie cos czytalem ze sie prali
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak pozwolili na manifestacje,to majom teraz co robić
Magdalenah Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________ niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________ widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :polew: :polew:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 nie widze tu nic smiesznego :gwizdanie:
Magdalenah Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak pozwolili na manifestacje,to majom teraz co robić Robert ? a skąd masz te szorciki? byś skombinował jedne dla mnie :>
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 musimy Ci zrobic no nie ma bata na lato beda obiecuje
Magdalenah Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Oj Sebaaa jest śmiesznie, bo już widziałam oczami wyobraźni te wasze turlanie
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kupiłem na stadionie 10 lecia :>
Magdalenah Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kupiłem na stadionie 10 lecia :> to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 kupiłem na stadionie 10 lecia :> to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie: Madziu tam sie nie da nic zrobic na prawde http://www.sadistic.pl/latka-na-drodze-vt92609.htm zobaczcie jaka gustowna latka
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kupiłem na stadionie 10 lecia :> to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie: już nie da rady kupić ,bo niema stadionu :>
Magdalenah Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 łatka super :polew: Robert jak nie ma jak jest- sama widziałam Biało-Czerwony jest nawet :>[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:22_________________________________________________ kupiłem na stadionie 10 lecia :> to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie: Madziu tam sie nie da nic zrobic na prawde Seba to myślę , że chyba nie ma co głosować w sumie z tej samej przyczyny http://www.sadistic.pl/latka-na-drodze-vt92609.htm zobaczcie jaka gustowna latka
Seba_LDZ Opublikowano 11 Listopada 2011 Autor Opublikowano 11 Listopada 2011 hehe spodenki trzeba zrobic i juz no latka mega nie ma co
mar_92 Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 stadion jakiś jest ale takich szortów już niema [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:31_________________________________________________jak strasznie przezywają ze zatrzymali 200 osób ,ciekawe ile zatrzymają po tym weekendzie pijanych
frugodh Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade [br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________ niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________ widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :polew: :polew: No niestety ale mam już jedną baaardzo dużą sunie i nie akceptuje innych piesków w domu, poza tym muszę liczyć się ze zdaniem innych lokatorów;/ Ten psiak leżał na działkach pod płotem przez tydzień, zapewne jakiś przyjemniaczek wyrzucił go z auta przy drodze ;/ Szkoda do schroniska oddać bo wiadomo ile tam psów mają, po miesiącu wszystkie pupile które ni znajdą domu są usypiane
ALBINN Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 Panowie jeśli regeneracja turbiny to macie jakiś znany zaklad z dobrą renoma bo ja nie mogę się doszukać w Łodzi na pewno nie ma, a slyszałem o Mławie że pełna profeska ale nie znam nazwy...
Rekomendowane odpowiedzi