Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale dzisiaj tutaj spokoj :) nie to co w stolicy :>

Opublikowano
  • Autor

ta no wlasnie cos czytalem ze sie prali ;)

Opublikowano

jak pozwolili na manifestacje,to majom teraz co robić :cool1:

Opublikowano
  • Autor

:> :> :>

Opublikowano

kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. 377738_2376144376304_1631432592_2291901_1561489438_n.jpg

Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________

niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________

widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :(

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

nie widze tu nic smiesznego :gwizdanie:

Opublikowano

jak pozwolili na manifestacje,to majom teraz co robić :cool1:

Robert ? a skąd masz te szorciki? byś skombinował jedne dla mnie :>

Opublikowano
  • Autor

musimy Ci zrobic no nie ma bata na lato beda obiecuje :D

Opublikowano

Oj Sebaaa jest śmiesznie, bo już widziałam oczami wyobraźni te wasze turlanie :polew:

Opublikowano
  • Autor
:naughty: :naughty: :naughty:
Opublikowano

kupiłem na stadionie 10 lecia :>

Opublikowano

to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

to weź mi rozmiar 36 to ci oddam na spocie :> :> ahaaa Seba jak widziałeś na listopad są same jesienne zdjęcia w propozycjach, tyle złotych liści, że ja miałam za mało i odpadłam w kwalifikacjach :gwizdanie:

Madziu tam sie nie da nic zrobic na prawde :)

http://www.sadistic.pl/latka-na-drodze-vt92609.htm

zobaczcie jaka gustowna latka :D

Opublikowano

już nie da rady kupić ,bo niema stadionu :>
Opublikowano

łatka super :polew: :polew: Robert jak nie ma jak jest- sama widziałam Biało-Czerwony jest nawet :>[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:22_________________________________________________

Madziu tam sie nie da nic zrobic na prawde :)

Seba to myślę , że chyba nie ma co głosować w sumie z tej samej przyczyny :mysli:

http://www.sadistic.pl/latka-na-drodze-vt92609.htm

zobaczcie jaka gustowna latka :D

Opublikowano
  • Autor

hehe spodenki trzeba zrobic i juz :D

no latka mega nie ma co :D

Opublikowano

stadion jakiś jest ale takich szortów już niema :cool1:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:31_________________________________________________jak strasznie przezywają ze zatrzymali 200 osób ,ciekawe ile zatrzymają po tym weekendzie pijanych :)

Opublikowano

kurde nie chce nikt malutkiej suni? 1,5 roczku ma, bardzo grzeczna i spokojna, ktoś ją wyrzucił w lesie ;/ narazie jest u mnie ale mam drugiego psa i nie może zostać na stałe. 377738_2376144376304_1631432592_2291901_1561489438_n.jpg

Ja mam psa i kota i ogarniam, także bierz te sunie i nie marudź, dasz rade :good:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:08_________________________________________________

niech ktoś weźmie materac albo kocyk to się poturlacie :polew:

:polew: :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 19:09_________________________________________________

widzialem wczoraj Delfinka. tak sobie smutno stal bez drzwi, maski, silnika, wnetrza... :(

:polew: :polew: :polew: :polew:

No niestety ale mam już jedną baaardzo dużą sunie i nie akceptuje innych piesków w domu, poza tym muszę liczyć się ze zdaniem innych lokatorów;/ Ten psiak leżał na działkach pod płotem przez tydzień, zapewne jakiś przyjemniaczek wyrzucił go z auta przy drodze ;/ Szkoda do schroniska oddać bo wiadomo ile tam psów mają, po miesiącu wszystkie pupile które ni znajdą domu są usypiane :confused4:

Opublikowano

Panowie jeśli regeneracja turbiny to macie jakiś znany zaklad z dobrą renoma bo ja nie mogę się doszukać w Łodzi na pewno nie ma, a slyszałem o Mławie że pełna profeska ale nie znam nazwy... :wallbash: