Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:cool1: :cool1: :cool1::dziura: :dziura: :dziura:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:hi: ale dostalem dzisiaj w kosc w terenie zimno jak wuj jest a tym bardziej na walach przy warcie tragedia
Opublikowano

Boże co tu tak cicho????????????????/ :gwizdanie:

Opublikowano
:hi: Cymek Mozna by było sie z toba jakos ustawić chodzi mi o silnik chciałem luknac jak uciebie ida przewody podcisnienia dokładnie chodzi mi o te dwa co ida po obudowie rozrzadu chwile czasu poswiecisz :notworthy:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 19:42_________________________________________________Pany mam pytanko czy warto zakładać cały układ dolotowy aby mieć efekt przy zmienie piegów syczenia czy coś takiego ?Koszta całości 200zł co otym myslicie
Opublikowano
  • Autor

Boże co tu tak cicho????????????????/ :gwizdanie:

Bieda Aneczko zima przyszla lodz wywialo ... :/

Opublikowano

:hi: Cymek Mozna by było sie z toba jakos ustawić chodzi mi o silnik chciałem luknac jak uciebie ida przewody podcisnienia dokładnie chodzi mi o te dwa co ida po obudowie rozrzadu chwile czasu poswiecisz :notworthy:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 19:42_________________________________________________Pany mam pytanko czy warto zakładać cały układ dolotowy aby mieć efekt przy zmienie piegów syczenia czy coś takiego ?Koszta całości 200zł co otym myslicie

z Cymkiem pewnie sie ustawisz ale nic ci to nie da poniewaz u nas, w AEB, idzie tam tylko jeden przewod podcisnienia - od kolektora do dv. u Ciebie jest inna instalacja poniewaz masz duzo bardziej oczujnikowany silnik i masz wiecej glupot ktore sa zbedne :D

odnosnie dolotu to warto zrobic z KWASOWKI jezeli chcesz swoim autem jezdzic. przez jazde rozumiem wkrecanie na obroty wyzsze niz 3500 ;) jezeli nie za bardzo lezy ci psykniecie przy zdjeciu nogi z gazu to zrob dolot z kwasowki pod seryjna puszke filtra. nie baw sie w doloty gumowe, silikonowe czy jakies dziwolagi w stylu skory z napletka wieloryba czy cos - tylko kwasowka !

@Seba

bylem u DJ i pocielismy karoserie Delfinka do konca. jezeli ktos chce jakas drobnice to DJ ma w kartonie i trzeba sobie poprzebierac.

mnie bylo szkoda ciac ale Bartek powiedzial ze uzgadnial z Toba wiec uznalem ze jak mus to mus ;)

Opublikowano

znaczek jeszcze jest do przygarnięcia

Opublikowano
  • Autor

z Cymkiem pewnie sie ustawisz ale nic ci to nie da poniewaz u nas, w AEB, idzie tam tylko jeden przewod podcisnienia - od kolektora do dv. u Ciebie jest inna instalacja poniewaz masz duzo bardziej oczujnikowany silnik i masz wiecej glupot ktore sa zbedne :D

odnosnie dolotu to warto zrobic z KWASOWKI jezeli chcesz swoim autem jezdzic. przez jazde rozumiem wkrecanie na obroty wyzsze niz 3500 ;) jezeli nie za bardzo lezy ci psykniecie przy zdjeciu nogi z gazu to zrob dolot z kwasowki pod seryjna puszke filtra. nie baw sie w doloty gumowe, silikonowe czy jakies dziwolagi w stylu skory z napletka wieloryba czy cos - tylko kwasowka !

@Seba

bylem u DJ i pocielismy karoserie Delfinka do konca. jezeli ktos chce jakas drobnice to DJ ma w kartonie i trzeba sobie poprzebierac.

mnie bylo szkoda ciac ale Bartek powiedzial ze uzgadnial z Toba wiec uznalem ze jak mus to mus ;)

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra jak Wy mnie lubicie :D

Opublikowano

ufff wahacze od seby pasuja :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor
:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:39_________________________________________________DJ powiedz ze to nie prawda ;( ;( ;(
Opublikowano

Dzieki za pomoc marcindlug .no troszke tego sy.. u mnie w silniku jest ale juz nic nie poradze

Opublikowano

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:39_________________________________________________DJ powiedz ze to nie prawda ;( ;( ;(

yyyy... Niektórzy mówią, że trudno auto sprzedać, ale jak widzisz - w gratach szybciej idzie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

masakra [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 23:56_________________________________________________wlaz na irca :)

Opublikowano

irc mi szwankuje i szczerze powiem, że nie chce mi się teraz z nim kombinować:) gg w razie "W" :wink4:[br]Dopisany: 15 Listopad 2011, 00:22_________________________________________________nosz qrde, jaki ja jestem romantyczny - obejrzałem na dwójce "uprowadzenie Agaty", przy okazji posłuchałem Krajewskiego i jak zobaczyłem koniec filmu, to mi smutno... :gwizdanie:

No nic - posłucham sobie jeszcze jego kilku piosenek i trzeba będzie iść w kimono:)

Opublikowano
  • Autor

Kimono jest przereklamowane :P

trzeba zwiedzac :)

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
Opublikowano
:hi: Mariano jest sprawucha :gwizdanie:
Opublikowano

zbieram kolejne zamówienie na "wode" :gwizdanie:

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi: