Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: dzisiaj rezałem LEDy w dziennych, wreszcie jakieś porządne :wink4: to się pochwalę :naughty:

a i jeszcze rezam lusterko fotochrom + czujnik deszczu/zmierzchu + CLH :kox:

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/577a1034a5855967.html

:naughty: :naughty: :naughty: :oklaski: :oklaski: :oklaski:

ciekawe tylko jak wyglądają na żywola

no i elegancko tylko jak sie chwalisz to zrob jakies zdjecie aparatem a nie termosem robiles :P:D :D :D

:good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 18:37_________________________________________________no to moze nowe logo PZPNu ?? :D :D :D

ca0265fb4a1b.jpg

:decayed: :decayed: :decayed::kox:

wpadło mi to wczoraj na chamsko.pl :decayed:

BTW słyszałem dziś w radio, że PZPN się przełamał/nie chciał się dalej narażać na i zaczęli negocjacje z NIKE na temat mieszczenia jednak Orzełka :good: :good: :good:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

no bylo cos w wiadomosciach ze niby k**wa wydrukowane juz na koszulkach grali ale dzis powiedzieli ze ostatecnza decyzja zapadnie za tydzien

gdzie nike i biedronka mieli odmienne zdanie niz pzpn wiec jakie k**wa negocjacje barany jedne :)

Opublikowano

:hi: znalazłem dzisiaj takie coś dla fanów serii szybcy i wściekli :kox:

Na pierwszym i drugim filmiku pokazane jest co się działo z bohaterami miedzy szybcy i wściekli a szybko i wściekle( 4 część), natomiast 3 filmik jaki umieszczam to akcja międzi szybcy i wściekli a za szybko za wściekle( 2 część) między innymi pokazali odejście Briana z policji i jak zdobył skylina :naughty:

Fast And Furious - Los Bandoleros Part 1

Fast And Furious - Los Bandoleros Part 2

Opublikowano
  • Autor

nie spimy zwiedzamy Panowie :)

Opublikowano

:hi: siema :D ktos mi powie co za żarówa idzie w kierunkowskaz?[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:09_________________________________________________

:hi: znalazłem dzisiaj takie coś dla fanów serii szybcy i wściekli :kox:

Na pierwszym i drugim filmiku pokazane jest co się działo z bohaterami miedzy szybcy i wściekli a szybko i wściekle( 4 część), natomiast 3 filmik jaki umieszczam to akcja międzi szybcy i wściekli a za szybko za wściekle( 2 część) między innymi pokazali odejście Briana z policji i jak zdobył skylina :naughty:

Fast And Furious - Los Bandoleros Part 1

Fast And Furious - Los Bandoleros Part 2

kofam :D

Opublikowano
  • Autor

ooo jak złitaśnie :D:naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:11_________________________________________________dysponuje ktos sprzetem do nagrywania filmow w full hd ??

Opublikowano

no to ja tez nie :D[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 16:24_________________________________________________Andrzejki tuż, tuż...

Ewelina w ubiegłym roku wróżyła sobie z wosku.

Wykapała do miednicy pół świeczki.

Wyszło coś na podobieństwo penisa.

"O fajnie, wreszcie poznam fajnego chłopaka!".

Wróżba po części się sprawdziła...

Ewelina miała c**jowy rok.

:laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:12_________________________________________________

ooo jak złitaśnie :D:naughty:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:11_________________________________________________dysponuje ktos sprzetem do nagrywania filmow w full hd ??

nie, ja tylko odtwarzam :decayed:[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:13_________________________________________________ :mysli: kierunek mi padł i nie wiem co za żarówa to była i czy biała czy pomarańczowa bo daaawno temu wymieniałam

Opublikowano

ja sie nie powtarzam :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ja sie nie powtarzam :decayed:

dawaj mnie model tego aparata :D

[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:20_________________________________________________co do migaczy to oile dobrze pamietam bo dawno juz auta swojego nei widzialem ale mam biale migacze wiec zarowka bedzie albo pomaranczowa albo biala z pomaranczowym kapturkiem :)

Opublikowano

a to do DJ skrobne żeby ci rozebrał lampe i sprawdził co tam masz :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

hehe a mozesz skrobnac ;) moze migacze sie jeszcze ostaly :gwizdanie:

Opublikowano

hehe a mozesz skrobnac ;) moze migacze sie jeszcze ostaly :gwizdanie:

w sumie to nawet lewą lampę mogę w całości przytulić :decayed: aaa no i to bose

Opublikowano
  • Autor

smaruj do DJ ;):P:D

Opublikowano

nasmarowała :wink4: Ja odsmarowałem, ale qrde...delfinek wykazuje chęci do życia i chyba będę musiał odkupić te części, co już opyliłem;D Seba - nie obrazisz się chyba, jak kilka elementów będzie w innym kolorze, nie?:D

Opublikowano
  • Autor

hehehe

no pewnie ze sie nie obraze :D tylko wiesz jak juz preferowalbym sinokoperkowy roz seledyn i zgnila brukselke

:decayed: :decayed: :decayed: :decayed: :naughty:

nie spimy zwiedzamy :kox:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 04:46_________________________________________________Bartas jak obudzisz juz swoje cialo do zycia zapodaj mi model aparatu swojego :)

Opublikowano

Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje :wink4:

Pobudka Łódz :hi:

Opublikowano

hehehe

no pewnie ze sie nie obraze :D tylko wiesz jak juz preferowalbym sinokoperkowy roz seledyn i zgnila brukselke

nie spimy zwiedzamy :kox:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 04:46_________________________________________________Bartas jak obudzisz juz swoje cialo do zycia zapodaj mi model aparatu swojego :)

Seba ewentualnie na :audi: zacnie wygląda kolor lekko szarpana brzoza przełamana zgniłą czekoladą :polew: :polew: :polew:

BTW

:hi: :hi: :hi:

Opublikowano

Bry;) Ponarzekam, jak prawdziwy Polak - zimno jest, nie chce się wstać i iść edukować, a do tego trzeba jeszcze robić w warsztacie - zimno qrde!!!

Na otarcie łez - Dzień dobry;D

leokadiabiala.jpg

[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 07:37_________________________________________________Teraz Wy jakieś pocieszacze wklejcie, bo ja już muszę wychodzić;p

Opublikowano
  • Autor

hehehe

Seba ewentualnie na :audi: zacnie wygląda kolor lekko szarpana brzoza przełamana zgniłą czekoladą :polew: :polew: :polew:

BTW

:hi: :hi: :hi:

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

a myslalem ze znam wszystkie kolorki :polew: :polew: :polew: :polew:

Dj dobra lala :D

no z rana kolo 5ej bylo - 3,5 takze malymi kroczkami ale chyba idzie pani zima :confused4:[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 08:41_________________________________________________Widziałem naziola czyli 11.11.11 okiem blogera

polecam ...

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:

Bry;) Ponarzekam, jak prawdziwy Polak - zimno jest, nie chce się wstać i iść edukować, a do tego trzeba jeszcze robić w warsztacie - zimno qrde!!!

Na otarcie łez - Dzień dobry;D

leokadiabiala.jpg

[br]Dopisany: 17 Listopad 2011, 07:37_________________________________________________Teraz Wy jakieś pocieszacze wklejcie, bo ja już muszę wychodzić;p

DJ, rozjebałeś mi konstrukcję od rana :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina:

Teraz nie będę mógł się skupić na pracy :D