Seba_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2011 Autor Opublikowano 23 Listopada 2011 Uwaga - podczas pisania wysłano 28 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :shocked: :shocked: Po wygranych wyborach, Donald zebrał swych popleczników i mówi: - No kryzys mamy, a więc musimy podwyżki zrobić. - Ale gdzie? - No to jest problem, zróbmy tak - ja będę podawać litery alfabetu, a wy podacie po jednym słowie na tę literę, i tam podwyższymy. To lecimy: A! - Alkohol! - zawołał pan Rostowski - B! - Benzyna! - pan Arłukowicz - C! - Cukier! - Sikorski - D! - Drewno! - powiedział pan Pawlak - E! - Elektryczność! - pan Schetyna - F! - Fszystko! - rzekł pan Komorowski.
Kimi Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Uwaga - podczas pisania wysłano 28 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? :shocked: :shocked: Po wygranych wyborach, Donald zebrał swych popleczników i mówi: - No kryzys mamy, a więc musimy podwyżki zrobić. - Ale gdzie? - No to jest problem, zróbmy tak - ja będę podawać litery alfabetu, a wy podacie po jednym słowie na tę literę, i tam podwyższymy. To lecimy: A! - Alkohol! - zawołał pan Rostowski - B! - Benzyna! - pan Arłukowicz - C! - Cukier! - Sikorski - D! - Drewno! - powiedział pan Pawlak - E! - Elektryczność! - pan Schetyna - F! - Fszystko! - rzekł pan Komorowski. :polew: :polew: :polew: ....i przestałem się śmiać, jak sobie zdałem sprawę, jak bardzo takie coś jest realne
Zalotka_LDZ Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 http://bebzol.com/pl/Znaczenie-imion-z-humorem---edycja-zenska.39835.html to teraz z innej beczki dużo można się dowiedzieć z tego o ludziach :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Kasia z Tomkiem, Ja i mój Tomek i Asia z Bartkiem a kogo ty masz na myśli?[br]Dopisany: 23 Listopad 2011, 22:30_________________________________________________Z tym sylwestrem to jeszcze na 100% nie wiadomo, bo to nasi znajomi robią i jest sala ale trzeba załatwić katering i zebrać ok 60 osób żeby nie płacić nie wiadomo ile my biedni studenci no nas jest ze znajomymi 6 sztuk
Bartas Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a gdzie ta sala bo jakby bylo fajnie to mialbym z 10 osob
klysek Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 a gdzie ta sala bo jakby bylo fajnie to mialbym z 10 osob Tawerna jutro moze bede mial info co do menu itd. itp
DeeJay_Kill Opublikowano 23 Listopada 2011 Opublikowano 23 Listopada 2011 Ja mogę tylko zaprosić na sylwka w Ksawerowie na sali, w której przed laty mój wujek miał wesele Robią moi znajomi, typowo studencki sylwester:) Mnie on minie pracująco, któryś rok z kolei, co nie znaczy, że źle;) Gdyby ktoś był zainteresowany -www.sylwester.dakarmoto.pl
zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Wstawać :> Misiek gratki za kolor P.S. Ciebie o nic nie pytam :naughty:
MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 Pytaj, jak będę mógł to odpowiem
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 Wstawać :> Misiek gratki za kolor P.S. Ciebie o nic nie pytam :naughty: a kto powiedzial ze spimy ?? :naughty:
zlota1977 Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 ja wiem.... Ty never :gwizdanie:
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 no ba ja mam mega power :D :gwizdanie:[br]Dopisany: 24 Listopad 2011, 07:41_________________________________________________http://www.sadistic.pl/cudowny-silnik-vt93698.htm :blink: :blink: http://www.sadistic.pl/maciek-z-klanu-vs-wilku-vt93710.htm :polew: :polew:
Magdalenah Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 siemka Sebciu - jak twój delfin ?
Seba_LDZ Opublikowano 24 Listopada 2011 Autor Opublikowano 24 Listopada 2011 siemka Sebciu - jak twój delfin ? no cos tam jezdzi klekocze ale lata
Rekomendowane odpowiedzi