MarianekZg Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 z nudów człowiek za różne tematy się bierze ja ostatnio rezalem olowek w praci i zrobilem mega zapalke :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: kłysiu masz jakąś fotę z tego rezania :naughty: :polew:
klysek Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 z nudów człowiek za różne tematy się bierze ja ostatnio rezalem olowek w praci i zrobilem mega zapalke :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: kłysiu masz jakąś fotę z tego rezania :naughty: :polew: poszla o raz ale jak cos bede tworzyl zrobie foto story :decayed:
DeeJay_Kill Opublikowano 24 Listopada 2011 Opublikowano 24 Listopada 2011 chyba jednak muszę wziąć czynny udział w dyskusji - nigdy nie zrobię upgrade'u na duży grill w innej marce, niż Dementuję stanowczo plotki, jakoby auto było własnością moich znajomych/rodziny/kolegów :> W ogóle to najbardziej wymiatało Uno przerobione na A3- widziałem kiedyś takie cudo;D Mówcie, co chcecie, ale mimo, że tata się nie zgodził na "projekt C6", to i tak go to nie ominie przy następnym aucie :gwizdanie: (chyba, że od razu będzie mnie stać, bez przerabiania ) Póki co, rezam sobie C5 i zobaczymy, jak się tym jeździ. Jak dobrze pójdzie, to będzie na zimę Benzyna Sedan Quattro - Kimi...
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 heheheh tak jak ktos napisal nigdy bys nie wstawil przodu audi do kijanki :D i zycze Ci zeby Cie bylo stac na c7 :D :> :> :>[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 00:16_________________________________________________nie spimy zwiedzamy kurna :gwizdanie:
MarianekZg Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 2.29 :shocked: Seba terminatorze :decayed: BTW :hi:
Seba_LDZ Opublikowano 25 Listopada 2011 Autor Opublikowano 25 Listopada 2011 2.29 :shocked: Seba terminatorze :decayed: BTW :hi: oj tam oj tam wlasnie wtedy skonczylem odkurzac :polew: :polew: i siadlem do obierania slonecznika :polew: [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 08:45_________________________________________________ :decayed: :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 09:01_________________________________________________- Kochanie, porozmawiasz z synem na temat no wiesz kwiatki, pszczółki - Dobra, dobra. Jutro z nim pogadam o masturbacji. - Miałam na myśli seks. - Nie wygłupiaj się. Przecież jest rudy. :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 09:02_________________________________________________oj meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega sprawa :slina: :slina: :slina: Welcome To The Future: The EXODesk First Look![br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 09:09_________________________________________________===> ŁDZ :decayed:
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Ohayoo :hi: Póki co, rezam sobie C5 i zobaczymy, jak się tym jeździ. Jak dobrze pójdzie, to będzie na zimę Benzyna Sedan quattro - Kimi... I za to Cię lubię :naughty: :naughty: Szkoda, że nie manual, o ale nie można mieć wszystkiego :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :decayed: :decayed: [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 09:44_________________________________________________ [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 13:06_________________________________________________ Ja chcę lato... :slina: :slina:
klysek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 [br]Dopisany: 25 Listopad 2011, 13:13_________________________________________________idz na basen :gwizdanie:
Bartas Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kimi klaty jeszcze nie wyrobil, nie rozbiera sie na basenie :gwizdanie:
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Wystarczyło Wam wkleić kawałek d*py i od razu żeście się na forum zjawili.... :cool1:
klysek Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Wystarczyło Wam wkleić kawałek d*py i od razu żeście się na forum zjawili.... :cool1:
sebastian_marat Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kur*a mać, je*ana Łódź. Gościu mi przy*ebał w lewy bok i mam załatwiony cały bok od przednich drzwi do tyłu
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 Kur*a mać, je*ana Łódź. Gościu mi przy*ebał w lewy bok i mam załatwiony cały bok od przednich drzwi do tyłu Uuuu.... nieciekawie :confused4: :confused4: Ale jego wina?
Bartas Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 trza bylo po swojej wiosze jezdzic :gwizdanie:
sebastian_marat Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 no jego jego, nie wiem czy ją teraz oddać do ASO czy ciągnąć kase, zobaczymy ile wycenią.
Kimi Opublikowano 25 Listopada 2011 Opublikowano 25 Listopada 2011 no jego jego, nie wiem czy ją teraz oddać do ASO czy ciągnąć kase, zobaczymy ile wycenią. No jak jego, to w sumie możesz do ASO, będziesz miał zrobione na oryginałach wszsytko. Tak mi się wydaje przynajmniej
Rekomendowane odpowiedzi