Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi: :hi: :hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
:kox: :kox: :kox: :kox:
Opublikowano

Dzień doberek:)po super miłym weekendzie u Miśków czas wrócić do rzeczywistości:( praca praca:)miłego dnia dla Łódzkiej bandy:)

Opublikowano

Bartas to nie kwestia nowszej czy starszej, koniki turbinka robią swoje. Powitać

Opublikowano
  • Autor

Amster i jak kupiliscie bolida ?

Opublikowano

:no: :no: :no:

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 08:14_________________________________________________Jak dryndał do gościa i powiedział mu, że podjedzie z kolegą, podłączymy kompa, etc. to gość powiedział żeby nie przyjeżdżał :polew: :polew: :polew: czyli wszystko jasne :polew: :polew: :wink4: :wink4:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 08:16_________________________________________________Seba były wczoraj jakieś fotki :?::naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

oczywiscie ze byly :)

Opublikowano

Ohayoo :hi: :hi: :hi:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 10:29_________________________________________________

Ostatni tydzień w GD :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

:) glowa do gory :)

zdjecia w galerii

Opublikowano

:) glowa do gory :)

zdjecia w galerii

Co tam robi jakaś Foka ? :cool1: :cool1: :cool1:

Opublikowano

Dzień doberek:)po super miłym weekendzie u Miśków czas wrócić do rzeczywistości:( praca praca:)miłego dnia dla Łódzkiej bandy:)

dzię ku je my :hi: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:41_________________________________________________ :bry:

Opublikowano

dzię ku je my :hi: [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:41_________________________________________________ :bry:

:hi: :hi: :hi:

Ale się rozpadało w GD :no: :no: :no:

Opublikowano
:D Szamek na tych fotach wygląda jakby w smarcie siedział z podmieniona kierą :polew: generalnie ciekawe egzemplarze w tym klubie :sarcastic:
Opublikowano
  • Autor

yyy jaka foka ??

yyy jaki Szamek ??

yyy ??

[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 13:53_________________________________________________yyy a tak mi sie przypomnialo komu mam pieniazki przelac na paczke ??

bo cos mnie umknelo :embarrassed: :embarrassed: :embarrassed:

Opublikowano
  • Autor

http://www.dzienniklodzki.pl/stronaglowna/479276,audi-wjechalo-w-tramwaj-linii-8-cudem-nikt-nie-zginal,4,20,id,t,sm,sg.html#galeria-material

jest film z tego wypadku [br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 14:18_________________________________________________

Ford Focus, popularnie zwany "Foką" :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

http://www.6sense.pl/ldzbanda/content/31pictures31/DSC_4853.JPG

:decayed: :decayed: :decayed:

a no tak tak moj kumpel ;) z racji tego ze na spoty fokusa przyjezdzaja 3 samochody to czasem wpada do nas :)

no i bedzie musial niedlugo kupic audi po prostu :)

Opublikowano

Kimi na którym zdjęciu ty Szamka widzisz :?: :?: :?: :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 14:44_________________________________________________

Sorki nie Kimi tylko Magdalenah :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Kimi na którym zdjęciu ty Szamka widzisz :?: :?: :?: :mysli:[br]Dopisany: 05 Grudzień 2011, 14:44_________________________________________________

Sorki nie Kimi tylko Magdalenah :gwizdanie: :gwizdanie:

:D

Ja tylko Fokę wyczaiłem, chociaż pierwsza fota z powodu "fiszaja" mnie zmyliła i myślałem, że to Mondeo :D