Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano :hi: :hi: :hi:

Mrozik niestety ale pokonał akumulator w mojej Adzie :decayed: :decayed: :decayed:

Krótkie trasy, światełka, ogrzewanko na full, więcej stania niż jeżdżenia - miał prawo.

Na szczęście po ładowaniu wczoraj wieczorem pokazywał 12.9V, dzisiaj rano 12.5V, więc jeszcze pożyje chyba trochę :gwizdanie:

rkwon - traktory fajnie wyszły, może jakiś mały audycik bezpieczeństwa? :cool1: :cool1: :cool1::D :D :D

Opublikowano

rkwon - traktory fajnie wyszły, może jakiś mały audycik bezpieczeństwa? :cool1: :cool1: :cool1::D :D :D

Kimi nie wiem czy wiesz ale Seba jest za acta ! wiesz co z nim zrobic ? :D

Opublikowano

:D :D :D

Odnośnie ACTA coś mi się przypomniało :D

Wczoraj w sklepie stałem za babką, która czytała sobie Newsweeka. Na jego okładce wielkimi literami było coś o Anonymous i wielkimi literami wywalone: "Dotarliśmy do osób, które zatrzęsły Polską" czy jakoś tak :D

Jak ja kocham media - z kilku DDoS i paru deface'ów dokonanych przez script kiddies robią "cyfrową apokalipsę" :nabijasie:

Śledzę sobie na bieżąco tę całą wielką "aferę" i nie mogę sobie wyobrazić, jaki polew mają z tego prawdziwi polscy hakerzy. To znaczy prawdziwi, a nie lansujący się script kiddie wpierdzielający "We are the Anonumous" wszędzie gdzie popadnie :D

Opublikowano

Kimi.. czy chcesz nam przez to powiedzieć, że nie jesteś Anonymous ? nie jesteś legionem ? mamy Cie nie oczekiwać ? ;)

masz racje że to nie byli hakerzy tylko script kiddies. nie zmienia to jednak faktu, że hasła w stylu admin1 czy d*pa.3 to żadne hasła...

to że doszło do "cyfrowej apokalipsy" oznacza że rządowe systemy informatyczne nie są przygotowane na prawdziwe ataki cyfrowe a miliony wydane na "zabezpieczenia" zostały wyrzucone w błoto. cytując klasyka "jak krew w piach!" :decayed:

Opublikowano

Kimi.. czy chcesz nam przez to powiedzieć, że nie jesteś Anonymous ? nie jesteś legionem ? mamy Cie nie oczekiwać ? ;)

masz racje że to nie byli hakerzy tylko script kiddies. nie zmienia to jednak faktu, że hasła w stylu admin1 czy pupa.3 to żadne hasła...

to że doszło do "cyfrowej apokalipsy" oznacza że rządowe systemy informatyczne nie są przygotowane na prawdziwe ataki cyfrowe a miliony wydane na "zabezpieczenia" zostały wyrzucone w błoto. cytując klasyka "jak krew w piach!" :decayed:

"Rządowe systemy informatyczne" w rodzaju strony premiera czy sejmu, gdzie SQL Injection pozwala na wyciągnięcie haseł do panelu administracyjnego w pięć minut i ich "odhaszowanie" w google (bo dla np. hasza MD5 dla 'admin1' to masz setki wyników w google, nawet nie trzeba się męczyć z rainbow tables czy coś... ;) ) - to nie są żadne systemy. Takie serwisy rozwalają przedszkolaki potrafiące zrobić prostego union selecta, a jak jeszcze masz bazę z information_schema, to już w ogóle, bo nawet w blinda ze zgadywaniem nazw tabel czy kolumn się nie musisz bawić ;)

Poza tym Boni sam przyznał, że tego rodzaju witryny są hostowane u jakiś niezależnych dostawców, a nad ich "rozwojem" i "jakością kodu" czuwają prywatne firemki w rodzaju "SuperHiperMediaExpertWeAreTheBestInTheNet", gdzie firemka to szef, grafik i programista :D

Noo, ale szefo to kolega szwagra siostry wujka teścia posła M. czy senatora K. (literki przypadkowe :D ) - więc miliony się znalazły na "profesjonalne serwisy internetowe".

A odpowiadając na Twoje pytanie: nie, nie jestem legionem, Anonem czy tam innym jakimś. Nie oczekujcie mnie :D :D :D

Opublikowano

u mnie rano pokazalo na blacie -25 i ciezko zaklekotal ale dal rade spadam na stok bede pozniej

Opublikowano

u mnie rano pokazalo na blacie -25 i ciezko zaklekotal ale dal rade spadam na stok bede pozniej

a gdzie jeździcie na stok :naughty:
Opublikowano

Taa na stok jeżdżą... chyba, że taki

http://weselnydrinkbar.pl/wp-content/uploads/2011/11/w%C3%B3dka-na-wesele-stock-prestige.jpg

:tongue4: :tongue4:

Opublikowano

jezdzimy tutaj http://www.szymoszkowa.com.pl/

a trinkowalismy wczoraj dzis juz nie bo jutro jade do lodzi

Opublikowano

:hi: a mi sie jebi. auto coś mianowicie jak odpalam rano auto to zapala sie znak wykszykniku na czerwonym tle daje dwa czy trzy dzwieki i gaśnie za razem obroty do 2 tysi skaczą i opadaja na tysiac dwieście na ciepłym silniku to samo co to może być [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:08_________________________________________________

Cyzli ten 2 bedyie naj lepsyz

Opublikowano

Ema kto sie wybiera na ten spocik 4 lutego?:)

Opublikowano

Ema kto sie wybiera na ten spocik 4 lutego?:)

no wlasnie kto sie wybiera?

Opublikowano
  • Autor

no moja kolezanka :D dobra nie :D [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:04_________________________________________________

Siemano :hi: :hi: :hi:

Mrozik niestety ale pokonał akumulator w mojej Adzie :decayed: :decayed: :decayed:

Krótkie trasy, światełka, ogrzewanko na full, więcej stania niż jeżdżenia - miał prawo.

Na szczęście po ładowaniu wczoraj wieczorem pokazywał 12.9V, dzisiaj rano 12.5V, więc jeszcze pożyje chyba trochę :gwizdanie:

tzn ??[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:06_________________________________________________

chyba Ty ;P[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:07_________________________________________________ja ze spota pasuje zdycham :/

Opublikowano

Ja jade na spota ustawiamy sie gdzieś razem Wszyscy ?

jak odpalam rano auto to zapala sie znak wykrzykniku na czerwonym tle daje dwa czy trzy dzwieki i gaśnie za razem obroty do 2 tysi skaczą i opadaja na tysiac dwieście na ciepłym silniku to samo co to może być

POMOCY

Opublikowano
  • Autor

Ja jade na spota ustawiamy sie gdzieś razem Wszyscy ?

jak odpalam rano auto to zapala sie znak wykszykniku na czerwonym tle daje dwa czy trzy dzwieki i gaśnie za razem obroty do 2 tysi skaczą i opadaja na tysiac dwieście na ciepłym silniku to samo co to może być

POMOCY

zmrozilo Ci silnik ;) bedzie zyl ;)

ciekawe czy moja odpali k**wa stoi od niedzieli a jutro musze do lodzi leciec huh bedzie wyzwanie cos czuje

Opublikowano

zapala sie znak wykrzykniku na czerwonym tle to moze być mało płynu hamulcowego czy jakis czujnik :wallbash:[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:11_________________________________________________Rkwon to tylko tyle z tymi obrotami i ta lampka

Opublikowano
  • Autor

albo Ci plyn zamarzl i pokazuje ze malo [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:12_________________________________________________ja to Ci dokladnie nie powiem bo nie znam sie az tak na samochodach ale pewnie to tylko wina mrozow

nie bedzie mrozow nie bedzie problemu :) [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 18:12_________________________________________________bylo zapalic polatac troche zeby sie dogrzal zgasic i zapalic i zobaczyc czy tego to wystepuje :)

Opublikowano

No wyzwanie bedziesz miał mysle jak tyle stał