Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

62400755.jpg:cool1:

Kanu, to co pokazałeś to jest akurat ORLEN przy Teresy, a Lukoil jest jakieś 300m w stronę Pojezierskiej.. :wink4:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no to luz trafi się :P

Opublikowano

Ten spot to dziś, czy jutro w nocy?

Opublikowano

no chyba jutro:

KiedySobota

Godzina00:00 – 03:00

Gdzie

Łódź, Pojezierska

Opis

Nocny spot wszystkich marek

4 luty 2012 godzina 00.00

:)

Opublikowano

Hmm.. ja myślałem, że dzisiaj.. :mysli: W sumie godz. 0:00 4 lutego będzie dzisiejszej nocy, a z soboty na niedzielę to już będzie 5 lutego.. :tongue4:

Opublikowano

dlatego też pytam, bo jeśli od 0.00, to powinna być data 5.02;]

Opublikowano
  • Autor

Dawid Połomski

Przypominam Spot jest z Soboty na Niedzielę !! czyli na dobrą sprawę Sobota 23:59 !!!!!!

Opublikowano

:> ciekawe kto przyjedzie dziś w nocy :polew:

Opublikowano

Aż pojadę sprawdzić :)

Opublikowano

Niestety moje aku się dziś wysrało :polew: :polew: :polew:

Jeszcze dziś po testuję ale chyba szykują się malutkie wydatki :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

uuu no to bieda :/

s5 laduj :)

Opublikowano

myślałem ewentualnie o S4 :mysli:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 15:44_________________________________________________a S5 nie kupię tylko ewentualnie RS5 :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Siemano :hi: :hi: :hi:

Mariusz - z tego co kojarzę odnośnie Twojego PW to chyba Ci mówiłem o instalacji ETKI na wirtualnym XP-ku, ale nie pamiętam dokładnie :no:

A stacja Lukoila na Włókniarzy jest zaraz za skrzyżowaniem z Pojezierską po prawej stronie, jadąc w kierunku północnym (na Gdańsk :gwizdanie: :D ) - centralnie na wprost Tesco, Komfortu i Agaty.

Opublikowano

myślałem ewentualnie o S4 :mysli:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 15:44_________________________________________________a S5 nie kupię tylko ewentualnie RS5 :decayed: :decayed: :decayed:

Ładuj S5 nieduże koszta a wydaje mi się, że warto. Ja dziś 6 razy chełtałem dość długo, a rozrusznik nawet nie zwolnił...

Opublikowano

ja mam u siebie Varte Silver 77Ah na 780 Ap i nie narzekam na te mrozy:) jedynie co to to ze na parkingu wszyscy do mnie leca z klemami zebym ich odpalał :D powiedziałem ze chyba rozstawie sobie lezak i podniose maske i bede zbierał opłaty :P

Opublikowano

Mariusz masz w domu plyte lub obraz plyty z windowsem xp ? jezeli tak to moge ci zdalnie zrobic instalacje jezeli wyrazisz taka wole :)

Opublikowano

czyli juz wszyscy wiedza gdzie zbiorka :mysli: nie musze wstawiac mapek :gwizdanie: godzina moze byc 23.40 zaczym sie wszyscy zjada do bedzie 23.55 :tongue4:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:44_________________________________________________

ja mam u siebie Varte Silver 77Ah na 780 Ap i nie narzekam na te mrozy:) jedynie co to to ze na parkingu wszyscy do mnie leca z klemami zebym ich odpalał :D powiedziałem ze chyba rozstawie sobie lezak i podniose maske i bede zbierał opłaty :P

moge byc twoim menagerem wezme tylko 90 % zysku :decayed:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:45_________________________________________________

Niestety moje aku się dziś wysrało :polew: :polew: :polew:

Jeszcze dziś po testuję ale chyba szykują się malutkie wydatki :decayed: :decayed: :decayed:

kto jak to ale ty nie powinienes narzekac w tej kwesti :wink4:
Opublikowano

To co tam na tej stacji sie ustawiamy 23;45?[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 16:59_________________________________________________No no 90% :D tylko jeszcze bym potrzebowal jakis tanczacych pan i zeby troche cieplej bylo wtedy nie bede narzekac hehe

Opublikowano

To co tam na tej stacji sie ustawiamy 23;45?

tak jest zagdza sie :good:[br]Dopisany: 03 Luty 2012, 17:00_________________________________________________

:polew: :polew:

Opublikowano

Tylko ze to bedzie moje 1 spotkanko w tym gronie :D jakas flaszka by sie przydala na hmmm... jakas integracje zrobic :tongue4: