Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

W Justyny było tak samo i była to gumka kolektora ssącego

a ja Cie widzialem z Justyna jakies 30 minut temu kolo bialego kosciola machalem skakalem i nic :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a widziałeś ją w mojej czapce uszatce :D:D:D

wracaliśmy z NORAUTO bolukać części Tjuningowe byliśmy :D

A Pantek widze ciężko dalej przed Bieberem siedzi:)

Opublikowano
  • Autor

heeh no az tak nie widzialem czy w czapce byla ale cos mi mignelo :P

Opublikowano

Siemanko z popołudnia :hi:

Opublikowano

sciemanko rowniez;)

Opublikowano

DJ dostałem info że tłumik w środę będzie więc na czwartek byśmy mogli się umówić jeśli będziesz miał czas oczywiście

Opublikowano

a widziałeś ją w mojej czapce uszatce :D:D:D

wracaliśmy z NORAUTO bolukać części Tjuningowe byliśmy :D

A Pantek widze ciężko dalej przed Bieberem siedzi:)

przed Biberem w vim'ie

Opublikowano

ahahahahahahaha a weekend z Bieberem chyba do 17 był :D:D:D:D:D:D:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:11_________________________________________________wiecie moze jak zrobić własny motyw w windowsem 7 ?

Opublikowano

Cos takiego sie robi tylko wolniej opada i sie podnosi i u mnie nie ma znaczenie grzeje czy nie

no tak aku ale ładowałem cała noc i pupa a nie bede inwestował w nowy jak ten jest git tak mi sie wydaje

aku zostaw bo jest dobry... trzeba szukać nieszczelności bo powietrza lewego dostaje i dlatego miota nim jak szatan :D

Opublikowano

ahahahahahahaha a weekend z Bieberem chyba do 17 był :D:D:D:D:D:D:[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:11_________________________________________________wiecie moze jak zrobić własny motyw w windowsem 7 ?

A co to jest Windows 7 ? :blink:

:D :D :D :D

Opublikowano

mankosie jak tam co tam :D ??

Opublikowano

Cos takiego sie robi tylko wolniej opada i sie podnosi i u mnie nie ma znaczenie grzeje czy nie

no tak aku ale ładowałem cała noc i pupa a nie bede inwestował w nowy jak ten jest git tak mi sie wydaje

aku zostaw bo jest dobry... trzeba szukać nieszczelności bo powietrza lewego dostaje i dlatego miota nim jak szatan :D

To szukanie jak igły w stogu siana :)[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:36_________________________________________________na vag to wyjdze co jest nie tak ? :wink4:

Opublikowano

Nie dojadę dzisiaj na nocnego niestety - powiem szczerze, że już dość wymarzłem w warsztacie:) Jutro na spota wpadam:) Bawcie się dobrze i zdajcie relację :wink4:

Opublikowano

Nie dojadę dzisiaj na nocnego niestety - powiem szczerze, że już dość wymarzłem w warsztacie:) Jutro na spota wpadam:) Bawcie się dobrze i zdajcie relację :wink4:

Wpadnie co ty gadasz [br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:40_________________________________________________ :good:

Opublikowano
  • Autor

za***isty komentarz :D:good: :good: :good:

Opublikowano

Jutro na spota wpadam:)

jutro nie ma bo jest dzisiaj :gwizdanie:
Opublikowano

i będzie grill :kox:

Opublikowano

a wpadnie ktos po mnie do Wawy :) qrczaczek oblalem egzamin a jutro nastepne dwa biore sie za nauke

Opublikowano

To szukanie jak igły w stogu siana :)[br]Dopisany: 04 Luty 2012, 17:36_________________________________________________na vag to wyjdze co jest nie tak ? :wink4:

nieszczelność wyjdzie odpowiedniki błędami w silniku

Opublikowano

gitara edziesz dzis :wink4:

nieszczelność wyjdzie odpowiedniki błędami w silniku