bartek1605 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 pączku oznacza to ocene watku jak zobaczysz na gorny prawy rog strony masz narzedzia watku przeszukaj watek i ocen watek i mozesz sobie ocenic na ile gwiazdek chcesz dziękuje kluseczko
bartek1605 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 wszyscy się skupiają a za chwile będzie:blowup:
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ale zgrabnie do siebie mowicie az milo poczytac
klysek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tomuś sorki że sie wczoraj rozłączyłem ale komóra padła a nie było mnie w domu
Gość SpongeBob Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tomuś sorki że sie wczoraj rozłączyłem ale komóra padła a nie było mnie w domu nie ma problemu
klysek Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tomuś sorki że sie wczoraj rozłączyłem ale komóra padła a nie było mnie w domu nie ma problemu ale dzisiaj i tak cie nawiedze jeszcze telefonem
Magdalenah Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 siema potrzebuję sprawdzonego dobrego lakiernika w celu pozbycia się śladów zielonego Rovera75 z lewych drzwi i zderzaka.... ---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:28 ---------- gwiazdki, ze tyle waznych osobistosci jest u nas :banan::banan::banan:
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 jak na moj gust, to Cie zahaczyl zderzakiem, wiec z duza doza prawdopodobienstwa - temat do ogarniecia polerka:)
Panda z Teksasu Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Miśkowi dawałem kiedyś namiar na lakiernika ale nie wiem czy skorzystał i jaka jest jego opinia
Rekomendowane odpowiedzi