Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Madziu nowe autko nam pokazujesz?

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pani Magdalena(h) ... audi a1. Sportback czy 3doors ? Kurde jak mi się podoba ten samochód :) a fajnie na reklamach wyszedł.

edytowany:

co to jest A3 ?!?!?! No bez jaj !! w życiu bym nie powiedział .... ?!

edytowany 2 raz:

kurde widzicie podobieństwo kierownicy z tej niuńki magdaleny do kierownicy forda focusa tego nowego? Wszystko na jedno kopyto (?)

Opublikowano

Siema koledzy:)

Mam pytanko wybieram się do łodzi na tydzień interesuje mnie jakiś parking strzeżony w okolicach lotniska najlepiej albo w miarę z dobrym dojazdem orientujecie się ceny może ktoś z was korzysta z jakiegoś w pobliżu:) pozdrawiam

Opublikowano
Siema koledzy:)

Mam pytanko wybieram się do łodzi na tydzień interesuje mnie jakiś parking strzeżony w okolicach lotniska najlepiej albo w miarę z dobrym dojazdem orientujecie się ceny może ktoś z was korzysta z jakiegoś w pobliżu:) pozdrawiam

Jest przecież parking strzeżony przy lotnisku.

[TABLE=class: blue524]

[TD=class: top, align: left][/TD]

[TD=class: content, align: left][TABLE=width: 460]

[TD=align: left]CZAS PARKOWANIA

[/TD]

[TD=align: left]OSOBOWE

[/TD]

[TD=align: left]Do 30 minut

[/TD]

[TD=align: left]Bezpłatnie

[/TD]

[TD=align: left]Do 1 godz.

[/TD]

[TD=align: left]4,00 zł.

[/TD]

Do 2 godz.

6,00 zł

[TD=align: left]Do 3 godz.

[/TD]

[TD=align: left]8,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za każdą następną godzinę

[/TD]

[TD=align: left]2,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za 1 dobę (parkowanie powyżej 11 godz. traktowane jak 1 doba)

[/TD]

[TD=align: left]25,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za 1 tydzień

[/TD]

[TD=align: left]125,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za każdą następną dobę powyżej 1 tygodnia

[/TD]

[TD=align: left]15,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za 2 tygodnie

[/TD]

[TD=align: left]175,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za każdą następna dobę powyżej 2 tygodni

[/TD]

[TD=align: left]15,00 zł.

[/TD]

[TD=align: left]Za 1 miesiąc

[/TD]

[TD=align: left]275,00 zł

[/TD]

[TD=align: left]Za każdą rozpoczętą dobę powyżej 1 miesiąca

[/TD]

[TD=align: left]20,00 zł.

[/TD]

[/TABLE]

[/TD]

[/TABLE]

http://www.airport.lodz.pl/pl/dla-pasazerow/z-na-lotnisko/parking

Opublikowano
:hi: miałem odebrać dziś auto....no własnie miałem... Dzwonią dziś że ustawili geometrie, na wydrukach wszystkie kąty ok, auto jeździ prosto ale że jedna końcówka drążka wystaje cm a druga 2 i zwrotnica musi być skrzywiona. Koszt używanej zwrotnicy z przełożeniem 1500 zł i mam niby sam zapłacić bo sprawa z ubezpieczycielem zamknieta lol
Opublikowano
Madziu nowe autko nam pokazujesz?

Nigdy w życiu gizmus ! jeśli już to większe mi się marzy ;) byłam na pokazie przedpremierowym i po prosu wstawiłam fotoski bo nie wszyscy mają FB

---------- Post dopisany at 12:49 ---------- Poprzedni post napisany at 12:46 ----------

Pani Magdalena(h) ... audi a1. Sportback czy 3doors ? Kurde jak mi się podoba ten samochód :) a fajnie na reklamach wyszedł.

edytowany:

co to jest A3 ?!?!?! No bez jaj !! w życiu bym nie powiedział .... ?!

edytowany 2 raz:

kurde widzicie podobieństwo kierownicy z tej niuńki magdaleny do kierownicy forda focusa tego nowego? Wszystko na jedno kopyto (?)

kierownice są w różnych opcjach, można sobie zmienić na inną ale jak dla mnie kierownica w A3 to chyba detal na jaki najmniej zwracałam uwagę- niuńka NIE MOJA to niuńka z filmu reklamowego żeby było jasne sprowadzona do PL właśnie w celu nagrania tego filmu, najnowsze A3 będzie dostępne od listopada dopiero w salonach czy jakoś tak

---------- Post dopisany at 12:50 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ----------

:hi: miałem odebrać dziś auto....no własnie miałem... Dzwonią dziś że ustawili geometrie, na wydrukach wszystkie kąty ok, auto jeździ prosto ale że jedna końcówka drążka wystaje cm a druga 2 i zwrotnica musi być skrzywiona. Koszt używanej zwrotnicy z przełożeniem 1500 zł i mam niby sam zapłacić bo sprawa z ubezpieczycielem zamknieta lol

ja p:facepalm: musi? musi czy nie mają pomysłu co spartoczyli? niech ci ją pokażą, wydać kasę nie sztuka?

Opublikowano

:polew:

frugo zabieraj od nich ten dyliżans bo jeszcze 2 miechy będziesz na niego czekał a na koniec okaże się że felga w kole zapasowym jest krzywa i musisz u nich kupić nową za 50000 kolumbijskich peso

Opublikowano

frugo zabieraj od nich ten dyliżans bo jeszcze 2 miechy będziesz na niego czekał a na koniec okaże się że felga w kole zapasowym jest krzywa i musisz u nich kupić nową za 50000 kolumbijskich peso

nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku :punish::punish::punish::decayed: :decayed:

Opublikowano

:grin:

Opublikowano

to bedzie jakies 90pln a to chyba niezla cena jak za felge ;)

Opublikowano

Tak robię... w poniedziałek zabieram auto, zwrotnica na allegro używana 100-150 zł i Dj mi wymieni. Po prostu załamują mnie. Dziwi mnie najbardziej fakt że niby rzeczoznawca odebrał auto, wysłali ubezpieczycielowi już faktury, tym samym zamknęli z nim sprawę szkody, a nagle jak przychodzi do odbioru to ich podkusiło auto brać na podnośnik i oglądać ile wystaje która końcówka drążka mimo że geometria wyszła ok i auto jeździ prosto....nie wiem czemu ale mam wrażenie że chcą mnie na kasę jeszcze naciąć, tym samym też powiedziałem dzisiaj że proszę żeby przemyśleli koszt tej zwrotnicy i przekładki bo ja wiem ile używana kosztuje, i jak się z ceną nie dogadamy poniedziałek auto zabieram.

Opublikowano
i gdzie jutro spocimy ?

nigdzie nie bedzie juz spotow :whistling:

Opublikowano
i gdzie jutro spocimy ?

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1::decayed:

Opublikowano

bartek1605 a ja widziałem, że ktoś zmałpował Twój awatar :grin::grin::whistling::polew:

Opublikowano
i gdzie jutro spocimy ?

:thumbup1: :thumbup1: :thumbup1::decayed:

:decayed:

Opublikowano
bartek1605 a ja widziałem, że ktoś zmałpował Twój awatar :grin::grin::whistling::polew:

dawno temu to się wydarzyło :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Fele ładne mają:grin: