MarianekZg Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jeśli mogę prosić to poproszę o info esesmanem ok. 17.30 gdzie i czy w ogóle jest spot - będę w Łodzi to bym podleciał :hi:10.4 Z tego miejsca pragnę podziękować za info odnośnie Spota :kwasny:
MarianekZg Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Misiek....chyba spot jest o 18 :shock3: ooooooo dzięki to lecę - może jeszcze zdążę :polew:
Bartas Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 :polew: ---------- Post dopisany at 18:51 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- cholera esa nie wyslalem
Magdalenah Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A mówiła, że chce coś mniejszego kupić niż A4... Kobiety dziwnie rozumieją słowo "MNIEJSZE"---------- Post dopisany at 12:18 ---------- Poprzedni post napisany at 12:07 ---------- Qrde wchodzę do kuchni a współlokator trzyma 2 jogurty w garnku z ciepłą wodą... coś ze mną nie tak czy to no najnormalniejsza rzecz na świecie??? gizmus jak to dziwnie ? A8 jest mniejsze.....bo mieści tylko 4 osoby :grin::grin: Kimi namierzony na Manufie, zielona B5 z ramkami klubowymi koło 17:00 ---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ---------- Jeśli mogę prosić to poproszę o info esesmanem ok. 17.30 gdzie i czy w ogóle jest spot - będę w Łodzi to bym podleciał :hi:10.4 Z tego miejsca pragnę podziękować za info odnośnie Spota :kwasny: tja....ja również....miał być grill i spot ale nie chciało mi się w domu siedzieć przed kompem więc wyruszyłam i na spocie nie byłam
gizmus2006 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 A ja byłem pobiegać i też widziałem Kimiaszową furkę jak sobie stała w miejscu tym co zwykle:grin: Kimi też dezerteruje ze spotów
Magdalenah Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Moze tak za tydzien już wszyscy przyswoją...DJ ma działkę ....Asia ma stajnie....są to jakieś propozycje na " nocne czuwanie" przy samochodach. Dla tych o mocnych nerwach....będzie i akompaniament hahaha chociaż śpiewać każdy może tylko kwestia ile najpierw musi się i czego napić. Jak ciepło to można jakoś inaczej te spoty ogarniać. Pomyśleć proszę od poniedziałku. Na majówkę chyba ruszę....kierunek Berlin lub góry Stołowe, także do wtorku musze wytrzeźwieć hehehe nie no żarcik oczywiście:wink:
bartek1605 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 http://www.slonecznapolana.neostrada.pl/galeria.htm wypad na weekent basen jest domki sa ^^ podobuje mnie się to miejsce
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja powrocilem z dzialeczki widze ze nic mnie nie ominelo na spocie
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Działka jest pod Bełchatowem, od mojego domu 38km. Jest domek, drewniany kibelek, prąd. Woda kiedyś była ale "życzliwi" zapaskudzili studnię;/ Dookoła las, najbliźsi sąsiedzi 500m dalej. Możemy spokojnie zrobić dużego spota, ognisko, jakieś inne rozrywki;]
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mysle ze propozycja godna uwagi a kimac zawsze mozna w aucie jak sie ma avanta :D :banan:
skrab Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Działka jest pod Bełchatowem, od mojego domu 38km. Jest domek, drewniany kibelek, prąd. Woda kiedyś była ale "życzliwi" zapaskudzili studnię;/ Dookoła las, najbliźsi sąsiedzi 500m dalej. Możemy spokojnie zrobić dużego spota, ognisko, jakieś inne rozrywki;] oooooooooo moje rejony mogę wpaść
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 o masz krzych na belchatowie ze lodz jedzie :grin:
klysek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mysle ze propozycja godna uwagi a kimac zawsze mozna w aucie jak sie ma avanta :D :banan: spiworek,kocyk i jazda
pjngwjn Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ja jestem taki mały że nawet w sedanie się zmieszczę złożę sobie kanapę i już (TYLKO GŁOWĄ DO PRZODU !!)
Seba_LDZ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mysle ze propozycja godna uwagi a kimac zawsze mozna w aucie jak sie ma avanta :D :banan: spiworek,kocyk i jazda oo Cwaniaczek teraz tez moze :D :naughty:
bartek1605 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 zobaczymy ilu kocykowców zostanie do piątku
Arkadiuso Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Ja się postaram następnym razem.. dziś wypadło co innego..
Magdalenah Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 http://www.slonecznapolana.neostrada.pl/galeria.htm wypad na weekent basen jest domki sa ^^ podobuje mnie się to miejsce tak? ten torcik najfajniejszy hehehe kwestia kasiory sie tu kłania a DJ bez wody....kurcze trzeba bedzie jakis beczkowóz czy coś :grin: bo jak ognisko sie wymsknie to bedzie źle:wink: ---------- Post dopisany at 00:43 ---------- Poprzedni post napisany at 00:42 ---------- zobaczymy ilu kocykowców zostanie do piątku ja mam śpiworek i avanta
Rekomendowane odpowiedzi