Magdalenah Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 :hi:witanko poniedziałek zaliczony, tydzień roboczy zaczął się owocnie, dostałyśmy z koleżanką propozycję żegnania się z pracodawcą
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mario ja tylko wyskocze rano do zgierza potem do rabienia i mysle ze gdzies od 10 bede caly czas juz w Łodzi w domu badz okolicach ale jak cos to dzwon ze mam podjechac
MarianekZg Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jak by coś to po 14-tej tak na spokojnie
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 jak by coś to po 14-tej tak na spokojnie e to spokojnie bede juz oczekiwal na Ciebie
MATIUS Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 koledzy ma ktoś namiar na magika który naprawia wyświetlacze fis z łodzi do auta audi TT oraz regulacjie głośności w radiu concert?? z góry dzięki o namiary na pw
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Seba mozna na Ciebie fakture brac?
Gość SpongeBob Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Mozna w rzymie jestem no to git to wezme jutro i w czwartek
bartek1605 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 :hi:witanko poniedziałek zaliczony, tydzień roboczy zaczął się owocnie, dostałyśmy z koleżanką propozycję żegnania się z pracodawcą to chyba zgniłe te owoce były
klysek Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 a ja bez prądu siedze jak sie nie reguluje platnosci w PGE to tak jest
Rekomendowane odpowiedzi