Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 :decayed: palil jezdzil jak burza i sie zesral po dwoch togodniach yhhh kupisz mi tez ?? prosze prosze prosze bede Twoim niewolnikiem :polew:
Magdalenah Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Seba czasy niewolników już minęły możesz ewentualnie dobrowolnie, z własnej nie przymuszonej woli :grin: Było 30 mln do zgarnięcia to i dla całej ekipy po nowym a Mario urodziny miał np. Póki co paździerz coraz bardziej wiekowy, to się wyciera, to zdziera tamto się zużywa we wszystkich A4....szlag mnie trafia czasem. Człowiek zaś w Polsce mieszka więc nie pójdzie po prostu do ASO i nie poprosi o nowe, tylko trzeba kombinować.
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 no niestety bo to polska nie elegancja francja
Magdalenah Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 ale za to nikt takiego Dnia Niepodległości nie ma jak polacy
musti Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 SebaLDZ te podejdą pod zwykłe zaczepy 10WYCIERACZKA WYCIERACZKI AUDI A4 B6 DEDYKOWANE (2723154573) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Klusek co słychać kiedy w Wawce będziesz
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 siema mowisz ze te podejda pod tamte ramiona hmmm kurde a masz takie czy tu podeslales tylko aukcje ? bo potrzebuje ich tak czy siak ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- kurde aukcja zakonczona ---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- znalazlem zamienniki w dobrej cenie Nowe Ramiona ramię wycieraczki AUDI A4 [b6] 01r.- (2786079719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myslicie ze warto ?? bo chyba wycieraczk to akurat nie beda robic roznicy co ? w sensie ramion bo biora to roznie ale cena jest dobra hmmm ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- albo takie zciochrane i piora nie wiadomo jaki stan RAMIONA WYCIERACZEK PRZEDNICH AERO AUDI A4 B6/B7 (2754544132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo zupelnie nowe ori za 270 zl :/
musti Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 siema mowisz ze te podejda pod tamte ramiona hmmm kurde a masz takie czy tu podeslales tylko aukcje ? bo potrzebuje ich tak czy siak ---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ---------- kurde aukcja zakonczona ---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ---------- znalazlem zamienniki w dobrej cenie Nowe Ramiona ramię wycieraczki AUDI A4 [b6] 01r.- (2786079719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. myslicie ze warto ?? bo chyba wycieraczk to akurat nie beda robic roznicy co ? w sensie ramion bo biora to roznie ale cena jest dobra hmmm ---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ---------- albo takie zciochrane i piora nie wiadomo jaki stan RAMIONA WYCIERACZEK PRZEDNICH AERO AUDI A4 B6/B7 (2754544132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. albo zupelnie nowe ori za 270 zl :/ wstrzymaj się z bólami postaram się załatwić Ci zestaw
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 V UNIT V dla Polski Jarek Polskę zbaw PSY Gangnam Style po Polsku - YouTube
klysek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Musli no nie wiem teraz mam pewien plan w głowie i musze siedzieć z d*pą na miejscu żeby ogarnąć teamt ale myślę że do przyszlego tygodnia się obrobie więc bedę dzwonił do ciebie
Gość SpongeBob Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 qrczaczek wyliczyli mi ubezpieczenie no po prostu tragedia trzeba placic i plakac i zapierdzielac dalej
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 qrczaczek wyliczyli mi ubezpieczenie no po prostu tragedia trzeba placic i plakac i zapierdzielac dalej Tomku poprosze wszystkie dane na pw i ja przedstawie Ci oferte tylko jutro ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- bo nie wiem czy Kamil jeszcze czeka ale jutro powinienm wiedziec w koncu dopiero miesiac minal
klysek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 tutaj sobie sami obliczcie ja za swojego place 499 PLN Ubezpieczenia komunikacyjne w Allianz Direct | Allianz Direct ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------
Bartas Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 nie wiem jak to płacicie mi w tym kalkulatorze 630 pokazało
Seba_LDZ Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 hmm d*py nie urwal kawalek spoko montaz nie lubie kajmana
klysek Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 hmm d*py nie urwal kawalek spoko montaz nie lubie kajmana mnie jakoś dobrze podszedł kawałek
Rekomendowane odpowiedzi