Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed:

palil jezdzil jak burza i sie zesral po dwoch togodniach ;) yhhh

kupisz mi tez ?? prosze prosze prosze :) bede Twoim niewolnikiem :D:polew::polew::polew::naughty::decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Seba czasy niewolników już minęły :decayed: możesz ewentualnie dobrowolnie, z własnej nie przymuszonej woli :grin::grin::grin:

Było 30 mln do zgarnięcia to i dla całej ekipy po nowym a Mario urodziny miał np. Póki co paździerz coraz bardziej wiekowy, to się wyciera, to zdziera tamto się zużywa we wszystkich A4....szlag mnie trafia czasem. Człowiek zaś w Polsce mieszka więc nie pójdzie po prostu do ASO i nie poprosi o nowe, tylko trzeba kombinować.

Opublikowano
  • Autor

no niestety bo to polska nie elegancja francja :)

Opublikowano

ale za to nikt takiego Dnia Niepodległości nie ma jak polacy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

hehhe no tak to fakt :)

Opublikowano
Opublikowano
  • Autor

siema

mowisz ze te podejda pod tamte ramiona hmmm

kurde a masz takie czy tu podeslales tylko aukcje ?

bo potrzebuje ich tak czy siak :)

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

kurde aukcja zakonczona :)

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

znalazlem zamienniki w dobrej cenie

Nowe Ramiona ramię wycieraczki AUDI A4 [b6] 01r.- (2786079719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myslicie ze warto ?? bo chyba wycieraczk to akurat nie beda robic roznicy co ? w sensie ramion bo biora to roznie ale cena jest dobra

hmmm

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

albo takie zciochrane i piora nie wiadomo jaki stan RAMIONA WYCIERACZEK PRZEDNICH AERO AUDI A4 B6/B7 (2754544132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo zupelnie nowe ori za 270 zl :/

Opublikowano
siema

mowisz ze te podejda pod tamte ramiona hmmm

kurde a masz takie czy tu podeslales tylko aukcje ?

bo potrzebuje ich tak czy siak :)

---------- Post dopisany at 17:37 ---------- Poprzedni post napisany at 16:46 ----------

kurde aukcja zakonczona :)

---------- Post dopisany at 17:45 ---------- Poprzedni post napisany at 17:37 ----------

znalazlem zamienniki w dobrej cenie

Nowe Ramiona ramię wycieraczki AUDI A4 [b6] 01r.- (2786079719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

myslicie ze warto ?? bo chyba wycieraczk to akurat nie beda robic roznicy co ? w sensie ramion bo biora to roznie ale cena jest dobra

hmmm

---------- Post dopisany at 17:46 ---------- Poprzedni post napisany at 17:45 ----------

albo takie zciochrane i piora nie wiadomo jaki stan RAMIONA WYCIERACZEK PRZEDNICH AERO AUDI A4 B6/B7 (2754544132) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo zupelnie nowe ori za 270 zl :/

wstrzymaj się z bólami postaram się załatwić Ci zestaw

Opublikowano

Musli no nie wiem teraz mam pewien plan w głowie i musze siedzieć z d*pą na miejscu żeby ogarnąć teamt ale myślę że do przyszlego tygodnia się obrobie więc bedę dzwonił do ciebie :decayed:

Opublikowano
  • Autor
:decayed:
Opublikowano

znalazles pompe :decayed:

Opublikowano

qrczaczek wyliczyli mi ubezpieczenie no po prostu tragedia trzeba placic i plakac i zapierdzielac dalej

Opublikowano

ile :naughty::whistling:

Opublikowano
  • Autor
qrczaczek wyliczyli mi ubezpieczenie no po prostu tragedia trzeba placic i plakac i zapierdzielac dalej

Tomku poprosze wszystkie dane na pw i ja przedstawie Ci oferte :) tylko jutro :)

---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ----------

bo nie wiem czy Kamil jeszcze czeka ale jutro powinienm wiedziec w koncu dopiero miesiac minal :)

Opublikowano

tutaj sobie sami obliczcie ja za swojego place 499 PLN

:arrow2:Ubezpieczenia komunikacyjne w Allianz Direct | Allianz Direct

---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ----------

Opublikowano

nie wiem jak to płacicie mi w tym kalkulatorze 630 pokazało

Opublikowano

a wziąłeś 60% zniżek ?

Opublikowano
  • Autor

hmm d*py nie urwal kawalek

spoko montaz nie lubie kajmana :)

Opublikowano
hmm d*py nie urwal kawalek

spoko montaz nie lubie kajmana :)

mnie jakoś dobrze podszedł kawałek :cygaro::whistling: