Bartas Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 no mam ten sam problem ale żeby nie było że się nie odzywam
klysek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 spoko wszyscy jestescie kochani ---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ---------- dobra ubieram sie i lece jeszcze Grunie musze zabrac :decayed:do zobaczenia na miejscu
Magdalenah Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 nie nie moja opinia sie nie liczy nie bierz jej pod uwage ja glupi jestem i do tego pedal co kolory rysuje takze na prawde nie warto poczekaj az sie wypowiedza Ci ktorych zdanie sie liczy heheheh dobre dobrze że chociaż jesteś zauważalny, ja czasem coś piszę a jakobym nie pisała :grin: Pytania padają w próżnię. Dzieki Sebek za ostatnie PYK'anie w sobote taką miałam "formę " że moj padł na cyce a ja tańcowałam do dziś mam pęcherze na nogach i wygrałam Express do kawy
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 :decayed::decayed: looooooooooooo zawodowo gratki jak to wygralas expres do kawy ???? :kox::kox: ---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ---------- Maaaaaaadziaaaaaaaaaaaaaa pochwal sie nam ladnie jak to sie stalo ze wygralas Expres postawnowione sylwester na trzezwo jade autem chociaz raz bede wszystko pamietal po 00 :decayed:
MarianekZg Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 nie nie moja opinia sie nie liczy nie bierz jej pod uwage ja glupi jestem i do tego pedal co kolory rysuje takze na prawde nie warto poczekaj az sie wypowiedza Ci ktorych zdanie sie liczy heheheh dobre dobrze że chociaż jesteś zauważalny, ja czasem coś piszę a jakobym nie pisała :grin: Pytania padają w próżnię. Dzieki Sebek za ostatnie PYK'anie w sobote taką miałam "formę " że moj padł na cyce a ja tańcowałam do dziś mam pęcherze na nogach i wygrałam Express do kawy Kacha na zabawie Andrzejkowej w Route One również wygrała Express do kawy - czyżby ten sam DJ prowadził imprezę :polew:
Magdalenah Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Normalnie, konkurencja polegała na tańcu ktory zwykle stosują na Hawajach , poprzeczka na plazy i ta co utwór ląduje nizej, podpierac sie nie mozna a trzeba pod nią przejść. No i ponieważ nie posiadam ekspresu do kawy to się zawzięłam :grin: Zdjęc nie mam ale nie wiem czy chce je oglądać hyhy. Na koniec przyniesiono mi kawę i ostatnie wydanie Ekspressu łodzkiego:polew::polew: ---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ---------- nie nie moja opinia sie nie liczy nie bierz jej pod uwage ja glupi jestem i do tego pedal co kolory rysuje takze na prawde nie warto poczekaj az sie wypowiedza Ci ktorych zdanie sie liczy heheheh dobre dobrze że chociaż jesteś zauważalny, ja czasem coś piszę a jakobym nie pisała :grin: Pytania padają w próżnię. Dzieki Sebek za ostatnie PYK'anie w sobote taką miałam "formę " że moj padł na cyce a ja tańcowałam do dziś mam pęcherze na nogach i wygrałam Express do kawy Kacha na zabawie Andrzejkowej w Route One również wygrała Express do kawy - czyżby ten sam DJ prowadził imprezę :polew: Dokładnie ! tylko numery gazety sie zmieniają
Magdalenah Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wczesniej były fundowane darmowe bilety do Meksyku
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 mandarynki prosto tancuja lubie to
klysek Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 te dwie typiary z wielkimi cyckami maja w 40 sekundzie za***iste okulary musze sie w takie zaopatrzyc
pocas Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Bartek, chyba znów dolot rozszczelniłem...
Seba_LDZ Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 :polew::polew: Pocas uj z dolotem wazne ze w wagonie dziwkami ciagnie :decayed::decayed:
Rekomendowane odpowiedzi