Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spoko wszyscy jestescie kochani :decayed:

---------- Post dopisany at 17:10 ---------- Poprzedni post napisany at 17:09 ----------

dobra ubieram sie i lece jeszcze Grunie musze zabrac :decayed:do zobaczenia na miejscu

Opublikowano
nie nie moja opinia sie nie liczy nie bierz jej pod uwage :D

ja glupi jestem i do tego pedal co kolory rysuje

takze na prawde nie warto :)

poczekaj az sie wypowiedza Ci ktorych zdanie sie liczy :)

heheheh dobre :decayed: dobrze że chociaż jesteś zauważalny, ja czasem coś piszę a jakobym nie pisała :grin::grin: Pytania padają w próżnię. Dzieki Sebek za ostatnie PYK'anie :wink: w sobote taką miałam "formę " że moj padł na cyce a ja tańcowałam do dziś :grin: mam pęcherze na nogach i wygrałam Express do kawy :polew:

Opublikowano

:decayed::decayed::decayed::decayed::decayed:

looooooooooooo zawodowo :D gratki :D

jak to wygralas expres do kawy ???? :kox::kox::kox::kox::kox:

---------- Post dopisany at 19:43 ---------- Poprzedni post napisany at 19:37 ----------

Maaaaaaadziaaaaaaaaaaaaaa pochwal sie nam ladnie jak to sie stalo ze wygralas Expres :D

postawnowione :D sylwester na trzezwo :) jade autem :)

chociaz raz bede wszystko pamietal po 00 :decayed::decayed::decayed::banan:

Opublikowano

heheheh dobre :decayed: dobrze że chociaż jesteś zauważalny, ja czasem coś piszę a jakobym nie pisała :grin::grin: Pytania padają w próżnię. Dzieki Sebek za ostatnie PYK'anie :wink: w sobote taką miałam "formę " że moj padł na cyce a ja tańcowałam do dziś :grin: mam pęcherze na nogach i wygrałam Express do kawy :polew:

Kacha na zabawie Andrzejkowej w Route One również wygrała Express do kawy :grin: - czyżby ten sam DJ prowadził imprezę :question::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Normalnie, konkurencja polegała na tańcu ktory zwykle stosują na Hawajach , poprzeczka na plazy i ta co utwór ląduje nizej, podpierac sie nie mozna a trzeba pod nią przejść. No i ponieważ nie posiadam ekspresu do kawy to się zawzięłam :grin::grin: Zdjęc nie mam ale nie wiem czy chce je oglądać hyhy. Na koniec przyniesiono mi kawę i ostatnie wydanie Ekspressu łodzkiego:polew::polew::polew:

---------- Post dopisany at 20:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:00 ----------

Kacha na zabawie Andrzejkowej w Route One również wygrała Express do kawy :grin: - czyżby ten sam DJ prowadził imprezę :question::polew: :polew: :polew:

Dokładnie ! tylko numery gazety sie zmieniają:grin:

Opublikowano

:polew::polew:

BRAWO :)

Opublikowano

Wczesniej były fundowane darmowe bilety do Meksyku :grin:

Opublikowano

mandarynki prosto tancuja :D

lubie to :)

Opublikowano

ja kiedys wygrałem pantofle :grin:

Opublikowano
:polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Seba - na fb wbij;]

Opublikowano

te dwie typiary z wielkimi cyckami :slina: maja w 40 sekundzie za***iste okulary musze sie w takie zaopatrzyc :decayed:

Opublikowano

Bartek, chyba znów dolot rozszczelniłem...

Opublikowano

:polew::polew::polew::polew::polew:

Pocas uj z dolotem wazne ze w wagonie dziwkami ciagnie :decayed::decayed::decayed::decayed: :kox::banan: