Opublikowano 13 Stycznia 201313 l ja moge podjechac wrocilem ze stolycy bylo kulturnie moge wsiadac za kolko
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l Kłysek - jak sam nei chcesz d*py ruszyć, to nie namawiaj innych do złego;p
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l Kłysek - jak sam nei chcesz d*py ruszyć, to nie namawiaj innych do złego;p ja po prostu dbam o was zebyscie sie nie przeziebili na tym zimnie
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l Autor brawo Panowie facebook rulez [h=5]Tomasz Kłys i Bartłomiej Grzesiak udostępnili link.[/h]PO TYM CO ZROBIŁA ROZSTALI SIĘ W DNIU ŚLUBU! - ZOBACZ SZOKUJĄCE NAGRANIE zbytecznefakty.pl Udostępnij
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l nie wkurzaj mnie - już fb przegina, bo nawet żadnego filmu nie oglądałem...
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l Autor :polew::polew::polew: domyslam sie sie klika gupoty a tam sie pyta czy akceptujesz zamieszczanie w Twoim imieniu postow a kazdy taaaaaaaaaaaaak taaaaaaaaaaaak no to sa kwiaty pozniej
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l pany i panie czy ktos w tym roku bedzie chetny sie wybrac na zlot oglnopolski do BT ?
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l zamiast pokazywac dupe na jakims porzadnym aucie to wala sie po byle czym
Opublikowano 13 Stycznia 201313 l pany i panie czy ktos w tym roku bedzie chetny sie wybrac na zlot oglnopolski do BT ? ja jade