kanu Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 nie ale znajomy się dziś przywitał na forum nie ma jakiegoś wypasa, ale wyreza sobie z czasem...
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 no to na spota go tym padlem zapros ladnie obadamy dziada ja pierwszy oczywiscie jako ekspert
Magdalenah Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 nie ale znajomy się dziś przywitał na forum nie ma jakiegoś wypasa, ale wyreza sobie z czasem... B8 i rezanie......w B6 i B5 to można porezać a tak możliwości są nieco bardziej ograniczone ---------- Post dopisany at 15:06 ---------- Poprzedni post napisany at 15:02 ---------- no to na spota go tym padlem zapros ladnie obadamy dziada ja pierwszy oczywiscie jako ekspert heheheh tu są sami eksperci od B8:polew:
andrzejt Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 no to przywitam sie i tutaj Dzien dobry. to ja ten kolega od b8 faktycznie dosyc ubogo i mocy malutko, samochodem bedzie powozic zona. Mialobyc bezawaryjnie i oszczednie. Na 100% troche podniesiemy mu moc, choc i tak do szybszego przemieszczania sie mamy inny samochod. Narazie jeszcze strasznie malo ogarniam, przejechalem nim od wczoraj z 15 kilometrow
Seba_LDZ Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 Już nikt nam nie powie że nie wie które drzwi Pozamiatane
DeeJay_Kill Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 drogie Panie - życzę, aby każdy dzień był Waszym dniem:) ---------- Post dopisany at 21:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ---------- ---------- Post dopisany at 21:32 ---------- Poprzedni post napisany at 21:31 ---------- taką tabliczkę mi wygrawerowali:)
MarianekZg Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Siemka andrzejt :hi: B8 :naughty: Nice ---------- Post dopisany at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany at 09:05 ---------- znajdź kiedyś chwilkę na Spota ---------- Post dopisany at 09:08 ---------- Poprzedni post napisany at 09:06 ---------- nie ale znajomy się dziś przywitał na forum nie ma jakiegoś wypasa, ale wyreza sobie z czasem... B8 i rezanie......w B6 i B5 to można porezać a tak możliwości są nieco bardziej ograniczone Madzia odnoszę wrażenie, że nie widziałaś wątku z B8 wrclaguny ---------- Post dopisany at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany at 09:08 ---------- Już nikt nam nie powie że nie wie które drzwi Pozamiatane http://s16.postimage.org/cnshmmloh/tabliczki.jpg :good:
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Siema. Bartas ty jutro grasz w pilke ze swoimi? Bo u mnie 2 miejsca sie znajda na 13 jak bys chcial
Bartas Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 my gramy od 9, ale Tomek bedzie chyba z 2 kumplami wiec bylo by nas 4
skrab Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Już nikt nam nie powie że nie wie które drzwi Pozamiatane http://s16.postimage.org/cnshmmloh/tabliczki.jpg Seba to twoja firma?
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 my gramy od 9, ale Tomek bedzie chyba z 2 kumplami wiec bylo by nas 4 Tomek to obecnie dogorywa w warszawie i nic do mnie jeszcze nie trafia
Rafal1988Lodz Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 jak by ktos chcial to na 13 jutro do 15 jest pilka bo nas bedzie max 8
Gość SpongeBob Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Tomasz nie zawiedz mnie dobra wrocilem do lodzi bo juz otwierali znowu wodke to ucieklem
andrzejt Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Hej @mariuszzgierz na jakims spocie chetnie sie pojawie, choc tak jak mowilem samochod raczej w ubogiej wersji dzis zrobilem kilka kilometrow i musze powiedziec, samochod bardzo komfortowy w porownianiu do mazdy 3 cichszy, ale co dziwne z przodu wydaje mi sie mniejszy
Rekomendowane odpowiedzi