Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kanu sieci komputerowe ogarniasz ?

a z czym masz problem ? :)

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam ruter netgear WGR614v6 i wzialem od Roba tplinkawr814n chce przedluzyc sygnal tego pierwszego i za c**ja nie chce sie polaczyc :/ wlaczylem na to wds przypisalem wszystko z netgeara i nic :/ nie ma netu :/ juz wpisalem przyporzadkowany ip tez nic :/

Opublikowano

nigdy w zyciu nie konfigurowalem WDS bo jest to glupie rozwiazanie. niemniej jednak w kazdym urzadzeniu jakie widzialem przy konfiguracji wds podawalo sie mac adres stacji bazowej na urzadzeniu rozszerzajacym i adres mac urzadzenia rozszerzajacego na stacji bazowej. jakie masz zabezpieczenia wifi ? zacznij od wylaczenia wszystkich i sprawdz czy cos sie zmieni. jezeli zadziala to wlacz najpierw wep a pozniej wpa. spotkalem sie juz z przypadkiem ze urzadzenia nie chcialy sie dogadac z zabezpieczeniami wyzszymi niz wep. moze tez byc tak ze implementacje wds na obu urzadzeniach nie sa ze soba kompatybilne i nie zadziala ci to za zadne skarby. nie prosciej polaczyc oba urzadzenia kablem ? musi byc wds ?

Opublikowano

a jak przedluzyc bezprzewodowo. mam slaby sygnal 3pietra wyzej

Opublikowano

Lepsza antena, co do WDSa faktycznie może nie działać z mocniejszymi zabezpieczeniami niż WEP lub WPA.

Ja tak miałem z linksysa wrt54gl na jakiegoś tplinka. Linksys był na tomato. Dopiero na WEPie poszło ładnie.

Opublikowano

to sprawdze ale anteny mam nie wymienne poza tym robo mowil ze to mit :-P

Opublikowano
  • Autor

Boli mnie wszystko gorzej niz po silce :)

Opublikowano

Witam Panowie czy znajdzie się tutaj ktoś z vagiem? potrzebuję b7 podpiąć bo chyba nazbierało się parę błędów...

Opublikowano

czuje sie wysmienicie :D

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ----------

Boli mnie wszystko gorzej niz po silce :)

Sebciu a za to lozko to sie policzymy jeszcze :decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 17:19 ---------- Poprzedni post napisany at 17:18 ----------

a zapomnialem CI dodac ze Klysiu na sztaganika sie umowil na 18 wiec on nie przestaje :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Za jakie lozko? Nie wiem o co kaman za to moje.piszczele wgladaja jak po walce z tong po

Opublikowano
Za jakie lozko? Nie wiem o co kaman za to moje.piszczele wgladaja jak po walce z tong po

a kto mi qr..a lozko do gory nogmi postawil ? ale musze przyznac ladnie przy tym poscielil? dobrze ze tam nic nie peklo i nie wpadlem do srodka

Opublikowano
:decayed::decayed::decayed::decayed: ja właśnie obejrzałam sankowe filmiki ......pytanie ..ile było śniegu ? a w zasadzie dokąd sięgał :polew::polew:
Opublikowano
  • Autor

Przepraszam jakie filmiki ? :szok: niestety ja tez mam film jak o 5:57 konczymy pic donperiniona i takie tam ;) klysiu masz kontakt z grazyna ? :D

Opublikowano

hehhe tego to nie widziałam i pewnie nie obejrzę :grin:

Opublikowano
Przepraszam jakie filmiki ? :szok: niestety ja tez mam film jak o 5:57 konczymy pic donperiniona i takie tam ;) klysiu masz kontakt z grazyna ? :D

oj Seba ale donperiniona to bym zrobil tak kulturnie w kielonach :decayed::grin:

Opublikowano

Tomaszek to co od teraz Pan Gąbka jestes :grin:

Opublikowano
Tomaszek to co od teraz Pan Gąbka jestes :grin:

ponoc tak :decayed: