Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:hi:
  • Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

w Almie na Kilińskiego to pewnie moj samochod widziałes panie Kanu :decayed:

---------- Post dopisany at 09:20 ---------- Poprzedni post napisany at 09:11 ----------

jak tam Tomuś majowka ? siedzisz w domu czy gdzies jedziesz ?

---------- Post dopisany at 09:48 ---------- Poprzedni post napisany at 09:20 ----------

a moze ktos chetny na odjebanie grilla gdzies :naughty::whistling:

Opublikowano

Ja na grilla zawsze chętny, tylko pogoda trochę z doopy;p Trzeba robić grilla w zamkniętym pomieszczeniu i git:D Witam i o zdrowie pytam:)

Opublikowano

nie gadaj pogoda sprzyja wazne ze nie pada ale to jest nas dwoch :whistling:

Opublikowano

Siema!

Kolega rozgląda się za autkiem... To jest w Waszej okolicy - miałbym prośbę - czy ktoś byłby w stanie obejrzeć to wozidło aby nie robić 400km na darmo? A może znacie to auto :wink:

Audi A4 oryginalny niski przebieg, serwisowany (3205865900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

to jest w okolicy Seby_LDZ na jego osiedlu z tego co widze po okolicy :wink: napewno sie cos ogarnie jak nie dzisiaj to jutro :decayed:

BTW:

Tatuaż - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Opublikowano
to jest w okolicy Seby_LDZ na jego osiedlu z tego co widze po okolicy :wink: napewno sie cos ogarnie jak nie dzisiaj to jutro :decayed:

Ślicznie dziękuję :notworthy:

Opublikowano

BTW:

Tatuaż - Wiocha.pl - Absurdy polskiego internetu

Fajne wozidło :) podjedziesz Klysiu? masz chyba kompika :D aaaa bry :hi:

---------- Post dopisany at 14:06 ---------- Poprzedni post napisany at 14:01 ----------

Ja na grilla zawsze chętny, tylko pogoda trochę z doopy;p Trzeba robić grilla w zamkniętym pomieszczeniu i git:D Witam i o zdrowie pytam:)

Ja jestem chętna :) ale może jutro ? czy pracujecie? to kiedy indziej piatek czy sobota tylko dajcie znać aaaa no i nie dysponuję nawet rowerem w tej chwili :decayed:

---------- Post dopisany at 14:08 ---------- Poprzedni post napisany at 14:06 ----------

Madzia a co Ty autko sprzedałaś? No ja to tak z ciekawości się w sumie przejechałem bo brat chciał. Powiedziałem mu że więcej nie jeżdżę z nim po żadnych komisach bo to nie ma sensu, jak ktoś ma ładne autko zadbane to sam sprzedaje bez problemu a nie do komisu wstawia. Albo znajdziemy coś z pierwszej ręki krajowego albo brat daje mi kaskę i lece w kierunku Nimcy Holadnia na tripa 3 dniowego i mu coś ładnego znajde tak jak sobie szukałem

Nie sprzedałam....nie mam - właściciel nim jeździ a że nie mamy już nic wspólnego to wszystko jest jego- auto też. Kiedyś sobie jakieś kupie ale nie wiem jak długie będzie to kiedyś...

hmm :mysli: czyżby jakiś Kojak połapał się że nie latasz swoim wozem

:hi:

Ostatnio spotykam coś często klubowiczów... chyba uzupełniam zaległości niebywania na spotach :)

Na Jana Pawła w niedziele, kolega się turlał chyba na spota, ja leciałem z rodzinką na Castoramę... potem pod Lidlem a dzisiaj w Almie...

dobrze widział, tuptałem postać przy rondku

Nie Panie Bródko:decayed: pewien Pan zabrał ze sobą swoje zabawki.....

Opublikowano

Madzia a czy ja dobrze pamiętam ze ten pewien Pan nie miał nawet prawa jazdy? Biedna audiczka teraz będzie stała :( Kurde powiem Wam że masakra jest z kupnem auta w tych czasach, trzeba tyle wyjeździć żeby coś naprąwde godnego uwagi znaleźć że masakra, a w ogłoszeniach każdy jeden idealny

Opublikowano

siema frugo:) Chodź na fb na chwilę:)

Opublikowano
Madzia a czy ja dobrze pamiętam ze ten pewien Pan nie miał nawet prawa jazdy? Biedna audiczka teraz będzie stała :( Kurde powiem Wam że masakra jest z kupnem auta w tych czasach, trzeba tyle wyjeździć żeby coś naprąwde godnego uwagi znaleźć że masakra, a w ogłoszeniach każdy jeden idealny

No i nie ma ale jeździ ....A Audiczka pewnie do sprzedania by poszła jakby ktoś chciał. Wszystko jest zrobione w niej. Zbliża się wymiana oleju w skrzyni i miałam robić 7 lamel u BartSa ale....wiadomo. Służy teraz do lansu i balansu i rwania małolatów

Opublikowano
Służy teraz do lansu i balansu i rwania małolatów

:facepalm:

Opublikowano
:( ano....żal ale jak się nie ma jak facet dowartościować to co zrobić....wolałabym żeby poszła w czyjeś dobre ręce bo szkoda auta
Opublikowano

No ja niestety nie wezmę bo szukam dla brata czegoś małego wielkości clio czy corsy...

Opublikowano
:( ano....żal ale jak się nie ma jak facet dowartościować to co zrobić....wolałabym żeby poszła w czyjeś dobre ręce bo szkoda auta

A jak obecne poszukiwania?

Opublikowano

najpierw wizyta w banku ......czy mam z czym startować czy tylko opcja matiz mi zostaje...

Opublikowano

:dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed::dancing::drunk::decayed:

Opublikowano

ja to dzisiaj bylem w pracy cala godzine a tak to na dzialce mam pelno roboty i robie cale dnie

Opublikowano

papo a coś ojciec mówił ?

Opublikowano
papo a coś ojciec mówił ?

ta ze do agencji towrzyskiej w Hamburgu sie nie za bardzo nadajesz :decayed: