Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema jutro na spota moze i ja wpadne jak nie pojadę nigdzie nad jeziorko jakieś bo jednak mam wolne

---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ----------

a mam pytanie do was ostatnio byłem na regulacji gazu i jak tam gościu regulował to wszystko to zwróciłem uwagę na obroty silnika i tu jest pytanie jakie powinny być obroty w moim silniku 1.6 ANA bo u gazownika na kompie pokazywało że 840 i tam minimalnie sie zmieniało

Obroty git. Zawsze beda sie minimalnie wahaly

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czyli te 840 to jest dobrze bo cos kiedys słyszałem na forum że 900 powinno być

Opublikowano

Jest ok.

Opublikowano
  • Autor

ooo i jest moj Misio :D lofciam jak zawsze :)

chociaz mi nie odpisuje na whatsupie :D

lofciam jak zawsze Marcinie kolodziej teraz i po nim Szpila :D wiemy o co kaman :) jest moc :)

Opublikowano
Jest ok.

wielkie dzięki za pomocną mi odpowiedź

a tak przy okazji jak jesteś obeznany troszkę to powiedz mi ostatnio rozłączyła mi sie przy odkurzaniu auta kosta od poduszki w fotelu i zapaliła się lampka i jak podłączyłem ją to nie gaśnie czyli by wychodziło że tylko kompem ją się da wykasować

Opublikowano
  • Autor

to to ja Ci powiem norma w audi a4 zycie kompa podlaczysz blad sie kasuje i po sprawie

a dla zdrowotnosci jak masz blad wypnij kostki przeczysc stydki bo sniedzieja i tyle :)

bez stresu przerabialem :)

Opublikowano

aha spoko dzięki pierwszy raz mam w ogóle styczność z czymś takim bo w moi pierwszym aucie to tylko jedna poduszka była a w audi mam 4

czyli ogólnie przeczyszcze jeszcze wszystkie styki i dopiero wtedy ewentualnie jak znajdę chwilke w tygodniu to podjade gdzieś do warsztatu na skasowanie błędu

dzięki za pomoc . Pozdrawiam

Opublikowano

Ewentualnie na spocie ktos moze miec kabelek :)

Opublikowano

aha no ok spoko zobacze może jutro mi sie uda wpaść bo chciał bym wkońcu sie pojawić i przyjeżdżać w miarę możliwości każdą niedzielę

Opublikowano
  • Autor

Nooo zapraszamy ;)przeczysc styki blad sie skasuje i bedzie spokoj ;)

---------- Post dopisany at 01:24 ---------- Poprzedni post napisany at 00:02 ----------

no i szpila ciezko ale dal rade

hyh musi sie jeszcz nauczyc sporo bo mogl to skonczyc przed czasem wczesniej :)

aaaaale wazne ze do przodu

kurde kondycha jak na goscia w mojej wadze mega ja bym pewnie nawet rundy nie przetanczyl w takim tempie :D

meega :D

Opublikowano

:hi:

to może i ja dziś zajadę :eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Noo to elegancko ;)

Zalatwisz cos do degustacji ?;););)

Opublikowano

Witam, Panowie kupiłem przez allegro bilecik na koncert Iron Maiden u was w atlas arenie ale facet upiera się na odbiór osobisty (nawet lepiej i w dodatku jest z Łodzi) czy jest taka możliwość, żeby ktoś mi go od Was odebrał? oczywiście prześle kasę za bilet wcześniej. :hi:

Opublikowano
:hi:

to może i ja dziś zajadę :eusathink:

ja zajade tylko nie wiem czy Alma busem czy juz bede po pracy i przyjade swoim :decayed: kuzwa została mi jedna paczka i baba nie wie czy bedzie w domu przed 18 :facepalm:

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:44 ----------

Witam, Panowie kupiłem przez allegro bilecik na koncert Iron Maiden u was w atlas arenie ale facet upiera się na odbiór osobisty (nawet lepiej i w dodatku jest z Łodzi) czy jest taka możliwość, żeby ktoś mi go od Was odebrał? oczywiście prześle kasę za bilet wcześniej. :hi:

spoko nie ma sprawy daj namiar na typa odbiore i ci wysle :wink:

Opublikowano

No to bomba, jutro do nieog zadzwonię powiem jak sprawa wygląda i wyśle ci szczegóły na PW. Wielkie Dzięki ;)

Opublikowano
Noo to elegancko ;)

Zalatwisz cos do degustacji ?;););)

Raczej nie i nie wiem czy w ogóle będzie :kwasny: ale to pogadamy :wink:

Opublikowano

a ja siedze w pracy i czekam do 17.50 zeby ruszyc na spota bo juz do domu mi sie nie oplacalo jechac :decayed: a mam rzut beretem pod reala :wink:

---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:14 ----------

No to bomba, jutro do nieog zadzwonię powiem jak sprawa wygląda i wyśle ci szczegóły na PW. Wielkie Dzięki ;)

:git: bede czekał na wiadomosc :wink:

Opublikowano

zapomniałem, że dzisiaj niedziela -.-

Opublikowano
zapomniałem, że dzisiaj niedziela -.-

co to bezrobocie robi z ludzmi :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Marcinie tam jak dalej leciales za EC2 do skrzyzowania z obywatelska :)

tuz przed skrzyzowaniem na tym luku strazaki ustawiaja czesto kosz z fotoradarem :) trzeba uwazac tam :)