Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

łeee a mnie jeszcze nie widać :) Jarko nie wyrabia :decayed: wszyscy w blokach startowych dawno stali

---------- Post dopisany at 20:18 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ----------

Juz jest

ty jestes, Gąbeczka tyz z KAsią ale slepa klysia nie widze

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Na 20 pozycji z Ewą

Opublikowano

ooo tak :) widzę :decayed:

Opublikowano

Kłysiu, Bałuty zobowiązują, rozumiem;p E60 - nie powiem, bo fajne auto, nie myślałem,że już w takich pieniądzach chodzi;] Nie zamieniłbym jednak B6 na E60, choć BMW naprawdę wygląda elegancko. Na pewno skusiłoby mnie jeszcze wygłuszenie kabiny i trzylitrowy diesel, ale jednak ciężko byłoby mi kupić beemkę;) Seba - też mówisz, że jednak Q?:)

Opublikowano
Kłysiu, Bałuty zobowiązują, rozumiem;p E60 - nie powiem, bo fajne auto, nie myślałem,że już w takich pieniądzach chodzi;] Nie zamieniłbym jednak B6 na E60, choć BMW naprawdę wygląda elegancko. Na pewno skusiłoby mnie jeszcze wygłuszenie kabiny i trzylitrowy diesel, ale jednak ciężko byłoby mi kupić beemkę;) Seba - też mówisz, że jednak Q?:)

sie sprzeda B5 bedziemy wszyscy razem zastanwaic sie co dalej :decayed:

Opublikowano

sie sprzeda B5 bedziemy wszyscy razem zastanwaic sie co dalej :decayed:

Tarpan

Opublikowano

nie jeździłem xDrive, a przy 272KM to boje się dołożyć gazu na śliskim z RWD:P a tak swoją drogą to jak chcesz jakąś przyzwoitą E60 to musisz minimum 30k szykować i to chyba jeszcze mało.

Opublikowano

esp coś pomoże, ale jednak bmw na zimę to średni pomysł;]

Opublikowano

podoba mi się ten żołnierz;D ładny wzór wybrałeś;] Do bukowiny - raczej nie, ale jakiś cień szansy jest.

Opublikowano

ja też chyba odpuszcze, za 1,5 doby 300pln od łebka troche przegięcie.

Opublikowano

Ja byłam i za to co oferowane żadne przegięcie od piątku do niedzieli ale Wasz wybór :)

Opublikowano

Jesli chodzi o x-driva to na zimę rewalacja, nigdy nie bylam maniaczka BMW ale system sie sprawdza , nie wiem jak do Qauttro bo nie jezdzilam ale juz szukam i moze na wakacje zakupie?

Opublikowano
:hi: bry
Opublikowano

:hi: w drugim dniu testów po regeneracji turbawki :)

DeeJay dał radę ogarnąć demontaż i montaż i parę innych pierdółek i za to gratki :wink::drinks:

PS:

DJ jak tam przekładka? ogarnęliście do nocy? :) kluczyk się znalazł w rozrządzie? :grin:

Opublikowano

:naughty:ee to super

Opublikowano

Kolega nadal szuka. Musiałem mu cały silnik uszczelnic, teraz skręca co moze :) jego stare 2,5 wyjelismy wczoraj, a zaraz po obiedzie wkładam mu dawce, czyli BDG. Madzia dobrze zna ten silnik:p pyta mnie kolega, ile do niego rozrzadu kosztuje - chyba nie chce wiedzieć:D

Opublikowano

to ja ci powiem :) z robotą 2500 zł (za części płaciłam 1500 zł i nie podróby ) i gadajcie co chcecie :D jakbym miała hajs by odkupić moje auto i na jego utrzymanie to nie chce innego:decayed:

Opublikowano

borek nie wie w co się wpakował kupując to auto ;)

Opublikowano

no ot mamy rozowa Landynke w ŁDZ