Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie tylko z Łodzi odchodzą furmanki 

no to najpierw PKP tam z kad odjezdzaja furmanki a pozniej juz furmanka :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

My z koleżanką Werką się zawieziemy :)

Opublikowano
My z koleżanką Werką się zawieziemy :)

:decayed: aona nie z Jedrkiem smiga ?

Madzie przeciez u nas bedzie miejsca full nic nie boj :wink:

Opublikowano

na dzień dzisiejszy sama śmiga swoją :) a my ze Złotą to duże walizki mamy :grin::grin: nie no spoko, żartuję jak się co ustali na 100% to powiem

Opublikowano

blachary;p

Opublikowano

jakie blachary ? ja Hondą jeżdżę nie wiszę u niczyjej klamki :) auto zaś pożyczałeś kolegom na "blachary"

Opublikowano

muszę sobie trochę ponarzekać i zaraz wracam do roboty... No żesz k@#*()(*&^%$#@#$%^*((*&^%$#@#YUIO(*I^%$#@$%&*(O(O*&^%$......... !!!!!!!!!!! Ustaliłem z dostawcami listę towarów do sklepu, rabaty, ceny. Musiałem złożyć podanie do urzędu pracy i wypisać im dokładnie, co kupuję i za jaką cenę. Dołączyłem moją listę+faktury pro-forma. Wczoraj do mnie zadzwonili, że nie pogrupowałem towarów i mam jeszcze raz przynieść podanie, biznesplan z podzielonymi grupami typu "klocki hamulcowe - szt - cena", "płyny - szt - cena". Siedzę od 8.30 nad tym gównem i praktycznie przepisuję faktury i co chwilę przeliczam na kalkulatorze...za każdym razem mi wychodzą inne wyniki, a jest ok 400 pozycji do rozpisania... Ja pier**ę, przeciez te kobity nie będą tego nawet przeliczać, ale muszą mieć k***a podzielone na kategorie, jak wszystko jest na fakturach... Zadzwoniłem do jakże miłej Pani Gabrieli, której objaśniam sytuację, że siedzę nad tym od rana i niestety nie dotrę dzisiaj, bo za dużo tego jest (sugeruję jej do słuchawki, że robię niepotrzebną robotę delikatnie) i mówię - "wolę się z Panią skonsultować, żebym nie musiał pisać kolejnego podania i że dziś nie zdążę (godziny przyjmowania ludzi 8-14.30, a i tak siedzą do 16, tylko że cieć nie wpuści petenta). Nie wspomnę, że jak np. przez kilka dni mi się zmieni cena zakupu o jeden grosz, albo zechcę sobie dokupić zapałki, to będę musiał pisać kolejne podanie i czekać kilka dni na rozpatrzenie... "Nie ma letko", ale wiecie co? powkurzam się trochę poflugam i jakoś to zduszę w sobie, żeby po tych wszystkich trudach postawić ladę z R8, a nie biednego A6 C6;p Biorę się dalej za kalkulator, a siedzę od rana i mam serdecznie dość;)

Opublikowano

z perspektywy doświadczenia powiem tak- zrób przerwe bo za chwile z 400 pozycji jedna ci umknie lub źle wpiszesz

Opublikowano

właśnie z poczty wróciłem i walczę dalej;]

Opublikowano
muszę sobie trochę ponarzekać i zaraz wracam do roboty...

Ja Ci współczuje, do tego jeszcze Ci co chwila ktoś truje byś auta jakieś naprawiał...:wink:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Siemka?

Opublikowano

ostatnio mało coś spamujemy :D

Opublikowano

Widze ze Seba jedzie do BT?

To ja mam prośbę do jego kolegow zeby ograniczyli mu troche spożycie alkoholu to moze nam jakieś zdjecia fajne porobi;-)

Opublikowano
  • Autor

eeeeeeeeee przesadzilas teraz :D przeciez ja nie byle nigdy w BT :D a przynajmniej sobie nie przypominam :D

Opublikowano

No wlasnie o tym mowie ?

Opublikowano
  • Autor

:decayed::decayed::decayed:

LDZ Reprezent :P