Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

437352d8ac282564bd66c8329e8e0889.jpg?1395225761

Kelnerka z jebzdzidy.pl :D

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Napiwkowalby :P

Opublikowano
Bry;) Dzisiaj miałem pierwszego Klienta rodowitego Cygana - Faiz Rasool... Wczoraj pomyślałem, że jednak wierzę stereotypom i może być wałek, ale jednak koleś przyjechał o umówionej godzinie, normalnie zapłacił w PLN, a nie w złotych pierścionkach z tombaku;p Nie takie złe te Cygany, tylko fura słaba, bo zardzewiała mazda mpv 99';p

:decayed::decayed::decayed:

---------- Post dopisany at 15:35 ---------- Poprzedni post napisany at 15:34 ----------

:hi:bry

---------- Post dopisany at 15:37 ---------- Poprzedni post napisany at 15:35 ----------

heheh a bo rozmawialem jeszcze i pozniej tel i o :)

zatem to ten telefon :naughty::naughty::naughty:

Opublikowano
  • Autor

Jak jechowy klamke ;)

Opublikowano

potrzebuje paru plastików do auta , kto sprzedaję częsci z łodzkiego ?

Opublikowano

co konkretnie?

Opublikowano

kratki w zderzak od strony kierowcy , uchwytów na puszke chyba na puszke są w tunelu bo moje są rozwalone ,

Opublikowano
:hi::wink: witamy wiosne.. :D
Opublikowano
  • Autor

jakis sposob na mandat za b-36 ?? :decayed: c**je mi wcisneli szmate na deszczu zawycieraczke na ulicy zamknietej czyli 6 sierpnia pedaly mnie wzywaja w charakterze obrony

---------- Post dopisany at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

w sumie to nie mandat bo nie ma kwoty a ni nic a tylko wezwanie do stawienia się

---------- Post dopisany at 11:18 ---------- Poprzedni post napisany at 11:05 ----------

o a wogole tak teraz zobaczylem ze data jest wpisana 27.03.2014 czyli dostalem mandat z wyprzedzeniem hehehe patalachy

1u16.png

Opublikowano

idz i pogadaj, moze sie obejsc bez mandatu, ja tak mialem ze straza wiejska na tatrzanskiej za parkowanie na zakazie, gdzie oznaczenie zakazu bylo od drugiej strony postawione i bym je mial zobaczyc musialbym isc do skrzyzowania spojrzec jaki znak stoi i wrocic a przyjezdzalem z przeciwnej strony :)

poszedlem poswiecilem 15 minut pogadalem, pouczyli i poszedlem do domciu... :)

Opublikowano
  • Autor

yhh musze podjechac

Opublikowano
:grin: ...27.03.2014 ..:grin:
Opublikowano
  • Autor

jade sie klucic wroce za troche :P zdam relacje :)

Opublikowano
:wink:
Opublikowano

a wziąłeś jakiś nóż, czy cos do samoobrony?:D

Opublikowano
  • Autor

i uj 100 w piz*ziec

Opublikowano

za 48h go wypuszcza :D

---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ----------

jednak policmajstry sa mniej ugodowi :wink: ze straza wiejska bylo latwiej :wink:

Opublikowano
  • Autor

heh teraz sie ponoc zmienilo przynajmniej takie info uslyszalem ze opcje sa dwie albo przyjmuje mandat i zaluje za grzechy i jest sprawa w sadzie bez mojej obecnosci albo nie przyjmuje mandatu i jest sprawa w sadzie z obecnoscia obowiazkowa i w razie przegrania doliczaja koszty sadowe ok 500 zl k**wa pojebalo ich :D za 3 miesiace sprawa i za 3 miesiace nie wiem k**wa jak to nazwac wyrok ? oficjalne orzeczenie o wykroczeniu ? bzdura k**wa ale wszyscy co sie zajmuja takimi glupotami k**wa dostaja za to kase PARANOJA gdzie my zyjemy

a jakby bylo ciekawiej gosci byl bardzo sympatyczny i powiedzial ze pracuje tu 2 miesiace bo go awansowali z patroli uliczny ch i powiedzial ze pier**li to i chyba wroci na ulice bo mu sie bardziej podobalo i bylo mniej problemow niz tu

Opublikowano

Polandia welcome to:facepalm: