Gość SpongeBob Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/ Seba to ja Ci proponuje w ogole nie spac bo i tak malo spisz a postarac sie jechac, a tak serio to mam nadzieje ze jeszcze uda Ci sie pojechac i nam towarzyszyc
lipek21 Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 panowie , czy ktos podjechał by do mnie albo ja bym mógł przyjechac w celu podłączenia a4 pod kompa , pracuje do 17 , przed 18 jestem w domu , oczywiście nie za free
Magdalenah Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/ Seba to ja Ci proponuje w ogole nie spac bo i tak malo spisz a postarac sie jechac, a tak serio to mam nadzieje ze jeszcze uda Ci sie pojechac i nam towarzyszyc ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------
irzyk Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Koledzy, w którym miejscu szukać jakiegoś połączenia gdy świeci się błąd poduchy fotela pasażera? P.S. Mam nadzieję, że w najbliższą niedzielę będzie spoko pogoda i odbędzie się spot bo wypadałoby się z Wami zapoznać
Seba_LDZ Opublikowano 25 Marca 2014 Autor Opublikowano 25 Marca 2014 połączenia szukaj pod fotelem jest tam kostka ktora czesto gesto pozwala sobie na to by jej styki zasniedzialy i pewnie pod fotelem pasazera bo otwierales schowek ten pod fotelem a wniedziele sie zobaczy sie
kanu Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 jak to mandat za próbę ? to jak mandat za próbę zaparkowania na zakazie ? jak to za próbę ? nie zdażyła powiesić... ale zauważyli że ma zamiar powiesić ...
kanu Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 obywatek jest przecież "wolny" ale ograniczony prawami i jeb**y podatkami na wszystkim...
Magdalenah Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 a moja mama dzis rano dostala mandat za probe powieszenia ogloszenia o wynajem mieszkania... qrna wszedzie wisza fiszki z providentami itd to nie scigaja ich za to... co za jeb... kraj zlodziejski bardzo mnie zaciekawiła ta historia....możesz mi podać artykuł na jaki się powołali ? napisane jest "kto wiesza..... " a nie kto ma zamiar powiesić ?!art.63 a kodeksu wykroczeń ---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ---------- :hi:Bry
Seba_LDZ Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Opublikowano 26 Marca 2014 ---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------
MarianekZg Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 Towarzystwo. Porezane ....... BTW Jak by ktoś sobie życzył to bardzo proszę http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/wlacznik-swiatel-nowy-322206/
Seba_LDZ Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Opublikowano 27 Marca 2014 https://www.youtube.com/watch?v=sipVl-oBycc ---------- Post dopisany at 08:46 ---------- Poprzedni post napisany at 08:45 ---------- Mario poprosze opis porezania
kachnazgierz Opublikowano 27 Marca 2014 Opublikowano 27 Marca 2014 O ludzie.... Tu się nic nie dzieje, masakra jakaś Może po Bukowinie troszkę się ruszy:eusathink:? Kłysiu, Ewcia,Tomcio... - do jutra :oczko: Pozdrowienia dla reszty bandy
Rekomendowane odpowiedzi