Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość SpongeBob
Opublikowano
:whistling:

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/

Seba to ja Ci proponuje w ogole nie spac bo i tak malo spisz a postarac sie jechac, a tak serio to mam nadzieje ze jeszcze uda Ci sie pojechac i nam towarzyszyc

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

panowie , czy ktos podjechał by do mnie albo ja bym mógł przyjechac w celu podłączenia a4 pod kompa , pracuje do 17 , przed 18 jestem w domu , oczywiście nie za free

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:whistling:

---------- Post dopisany at 11:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------

niestety nie będę mógł jechać do BT :/ nie uda mi się zamknąć spraw które mam na tapecie :/ a muszę pewne rzeczy dopilnować osobiście na miejscu ;/

Seba to ja Ci proponuje w ogole nie spac bo i tak malo spisz a postarac sie jechac, a tak serio to mam nadzieje ze jeszcze uda Ci sie pojechac i nam towarzyszyc

:thumbup1:

---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Opublikowano

Koledzy, w którym miejscu szukać jakiegoś połączenia gdy świeci się błąd poduchy fotela pasażera?

P.S.

Mam nadzieję, że w najbliższą niedzielę będzie spoko pogoda i odbędzie się spot bo wypadałoby się z Wami zapoznać :)

Opublikowano

połączenia szukaj pod fotelem jest tam kostka ktora czesto gesto pozwala sobie na to by jej styki zasniedzialy :)

i pewnie pod fotelem pasazera bo otwierales schowek ten pod fotelem :)

a wniedziele sie zobaczy sie ;)

:decayed:

Opublikowano
jak to mandat za próbę ? to jak mandat za próbę zaparkowania na zakazie ? jak to za próbę ?

nie zdażyła powiesić... :P ale zauważyli że ma zamiar powiesić ...

Opublikowano

obywatek jest przecież "wolny" ale ograniczony prawami i jeb**y podatkami na wszystkim... :)

Opublikowano
Opublikowano

a moja mama dzis rano dostala mandat za probe powieszenia ogloszenia o wynajem mieszkania...

qrna wszedzie wisza fiszki z providentami itd to nie scigaja ich za to...

co za jeb... kraj zlodziejski :facepalm:

bardzo mnie zaciekawiła ta historia....możesz mi podać artykuł na jaki się powołali ? napisane jest "kto wiesza..... " a nie kto ma zamiar powiesić ?!art.63 a kodeksu wykroczeń

---------- Post dopisany at 10:10 ---------- Poprzedni post napisany at 10:10 ----------

:hi:Bry

Opublikowano
Opublikowano

Seba :naughty:

Opublikowano

:decayed:

---------- Post dopisany at 20:36 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ----------

Opublikowano

O ludzie.... Tu się nic nie dzieje, masakra jakaś:facepalm:

Może po Bukowinie troszkę się ruszy:eusathink:?

Kłysiu, Ewcia,Tomcio... - do jutra :oczko::oczko:

Pozdrowienia dla reszty bandy :audi:

:wink:

Opublikowano
:kox: