Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no bez jaj :P

---------- Post dopisany at 13:14 ---------- Poprzedni post napisany at 13:12 ----------

Seba... bo zadzwonie do Ciebie :decayed:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

a dzwon :) zapraszam :)

Opublikowano
Gdzie w Łodzi jest autoryzowany serwis AUDI gdzie mogę zrobić kosztorys naprawy?

Krotocki- Cichy na Przybyszewskiego autoryzowany serwis audi i volkswagena, Bursiak chyba nie ma autoryzacji na audi

Opublikowano
Gdzie w Łodzi jest autoryzowany serwis AUDI gdzie mogę zrobić kosztorys naprawy?

Jeśli mechanika to w salonie Przybyszewskiego/Niciarnianej, jeśli blacha to Przybyszewskiego 199/205 :wink:

Opublikowano

No wlasnie blacharka plus lampa prawa przod. To dzwonie jutro na przybyszewskiego sie umawiac

Opublikowano

nie naprawiaj auta w ASO człowieku hahaha, ja z Tomkiem już naprawialiśmy :grin::grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

a nie lepiej u niezależnego rzeczoznawcy

Opublikowano

To zeby nie naprawiac w ASO to wiem, chodzi mi tylko o zrobienie kosztorysu naprawy. A potem bede szukal kogos kto pomoze mi napisac odwoloanie do PZU. Jak ktos sie zna to z flaszka i ogorkami moge podjechac z prosba o pomoc :decayed:

Opublikowano

ja w sumie się nie znam za bardzo :whistling: ale z flaszką i ogórkami zapraszam :decayed: tylko kierowce jakiegoś sobie weź :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

to moze i ja sie na flaszke zalapie :decayed:

Opublikowano

każdy rzeczoznawca zrobi kosztorys w wersji "naprawiam sam" i "ASO", schody zaczynają sie później z przytoczeniem odpowiednich paragrafów

jutro zapytam kolegi o prawnika, który prowadził jego sprawe

Opublikowano
to moze i ja sie na flaszke zalapie :decayed:

o to to to to :decayed:

Opublikowano

Jakas czesc odszkodowania juz mi PZU na konto przelalo a dzwonilem do prawnikow to krzykneli sobie 31% co po przeliczeniu wychodzi na to ze i tak zostaje z tymi pieniedzmi ktore teraz dostalem. Wolal bym jakies odwolanie skrobnac.

Opublikowano

to jeszcze do gorszych złodziei niż TU trafiłeś :grin:, przeważnie 20% krzyczą

odwołanie musisz napisać jeśli chcesz więcej kabzy, głównie tyczy się to tego paragrafu

wg art. 363§1 i art. 354 §1 UBEZPIECZALNIA nie może narzucać zamiany uszkodzonych elementów na nieoryginalne przez uwzględnianie amortyzacji , a tym samym licząc koszta części zamiennych po cenach części nieoryginalnych:

" potrącanie amortyzacji części może naruszać zasadę pełnego odszkodowania takie stanowisko zajął Sąd Najwyższy (sygn. III CZP 91/05) oraz Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów,

" Stosowanie przy szacowaniu szkody wartości części zamiennych o porównywalnej jakości narusza zasadę pełnego odszkodowania takie stanowisko zajął Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów”.

Opublikowano

Witam całą Bandę:) nie wiem jak u Was ale mnie nic się nie chce:)

Opublikowano
  • Autor

siema dzien jak co dzien :)

Opublikowano
Witam całą Bandę:) nie wiem jak u Was ale mnie nic się nie chce:)

Na siłkę chociaż idź :grin: pracować nie musisz :decayed:

Opublikowano

:hi:

dzisiaj w RMFie mowili, ze Bill Gates chetnie przyjmuje do pracy osoby leniwe, a czemu? a dlatego, że taka leniwa osoba wymyśli zawsze najprostszy sposób jak coś zrobić i sie nie narobić :)

czyli teoretycznie w Redmond jest robota tylko i wyłącznie dla Polaków :grin::grin::grin::grin:

Opublikowano

Przyznać się kto zakupił sobie takie cudo :kox: i się nie pochwalił :bicz:

gbjXpEc.jpg

w ciągu ostatnich kilku dni widziałem w Łodzi tego zapierdalacza bardzo często :kox:

Opublikowano
:slina::slina: ale bomba .....