Magdalenah Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 pożyczyć Ci gumy do rozciągania Seba ? mam zestaw hyhyhyh juz cię widze w tej pozycji
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 hahhahahah przesadzilas ale .... i tu Cie zaskocze umiem zrobic szpagat
Magdalenah Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 o to cholera się nie spodziewałam ale oczywiście będziesz musiał zademonstrować nie przesadziłam faceci też na siłce ćwiczą i wcale to nie takie łatwe , raz się porwałam na jakiś wyższy stopień wtajemniczenia i za cholerę nie mogłam rozciągnąć
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 hyhyhy pokazac i pokazac no pytanie techniczne jakie jest oznaczenie mojego koloru i ile bedzie kosztowac lakierowanie maski ? zaczynam sie wstydzic jezdzic przod wyglada jakbym z kosowa wrocil i mnie ostrzelali albo chociaz z pruszkowa
klysek Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Seba poszukaj w ksiazce serwisowej i na wlepce, ktora zazwyczaj jest w bagazniku. poszukaj białek naklejonej karteczki wielkosci 10x10cm tam wszystko jest
OficeR Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Seba poszukaj w ksiazce serwisowej i na wlepce, ktora zazwyczaj jest w bagazniku. poszukaj białek naklejonej karteczki wielkosci 10x10cm tam wszystko jestI po raz kolejny udowodnil ze nie na darmo ma status klubowicza send by GT-I9505
klysek Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Seba poszukaj w ksiazce serwisowej i na wlepce, ktora zazwyczaj jest w bagazniku. poszukaj białek naklejonej karteczki wielkosci 10x10cm tam wszystko jestI po raz kolejny udowodnil ze nie na darmo ma status klubowicza send by GT-I9505 dziekuje dobranoc
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 no chyba ide wlasnie sie zdrzemnac bo padam na pysk albo jebnac kawke i dalej w koszary ktora opcja lepsza, Seba nie wypowiadaj sie znam Twa odpowiedz
klysek Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 no chyba ide wlasnie sie zdrzemnac bo padam na pysk albo jebnac kawke i dalej w koszary ktora opcja lepsza, Seba nie wypowiadaj sie znam Twa odpowiedz a ja mysle ze pora na
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 no chyba ide wlasnie sie zdrzemnac bo padam na pysk albo jebnac kawke i dalej w koszary ktora opcja lepsza, Seba nie wypowiadaj sie znam Twa odpowiedz a ja mysle ze pora na oo dobrze prawi
OficeR Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 no chyba ide wlasnie sie zdrzemnac bo padam na pysk albo jebnac kawke i dalej w koszary ktora opcja lepsza, Seba nie wypowiadaj sie znam Twa odpowiedz a ja mysle ze pora na oo dobrze prawi I do tego muzyczka Stalowa rura, fi 6.... send by GT-I9505
Seba_LDZ Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 heheh no to ja sie nei wypowiadam ale za to wyeliminowalem alkohol ze swojego zycia kompletnie 0
DeeJay_Kill Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 ???????????????????? NIe ma możliwości.
OficeR Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 A patrz Seba, ja Ciebie az tak dobrze nie znam i Ci uwierze bo mam jeszcze jako taka wiare w ludzi send by GT-I9505
Rekomendowane odpowiedzi