Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest :facepalm::kwasny:

klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy :kox:

Wypluj te słowa bo. W lutym chce zacząć z budowa

a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy

Będę cię nosił na rękach i sam ci t Q wyrzeźbie :grin:

Ale zadzwonią do mnie ze jest do odbioru :D ?

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kanu - uuujowo bo każdy kto widzi silnik mówi "kuuuuwa ile to pali??!!" do DJ przyjechał klient i z tym samym tekstem wyskoczył więc chyba dobrze nie jest :facepalm::kwasny:

klysek - cwaniakujesz ale poczekaj jak w lutym dooopier*** śniegu z lodem i tak będzie trzymać do wielkanocy :kox:

a KLysiu gadalem z panami elektrykami na czwartek powinin byc swistek papieru o ktorym gadalismy

mnie dadza zanac ze mozesz podjezdzac

Opublikowano

Tomek, znaczy sie ze dogadałes sie co do zakupu Q? :)

Opublikowano

mnie dadza zanac ze mozesz podjezdzac

:git:
Opublikowano

eee tam, JD mówił, że tak źle nie jest, a ty jeździsz delikatnie więc spalanie jak w 2.0 :)

Opublikowano

eee tam, JD mówił, że tak źle nie jest, a ty jeździsz delikatnie więc spalanie jak w 2.0 :)

pewnie 10 litrow w ta czy w ta co to za roznica, ale na cos w zyciu trzeba robic, nie ma co sie lamac trzeba napie...c :)

Opublikowano

zgadza się Panie Tomaszu..... spalanie mnie wali.... tylko ludziom przeszkadza dlatego tak ironicznie napisałem, że chyba jest coś nie halo.... :D

Opublikowano

A tak z czystej ciekawosci to ile to spala?

Opublikowano

7-10 trasa.... miasto 11-15 (przy normalnej jeździe 12) - śmieszne ilości

Opublikowano

Powaznie? Rewelacyjny wynik! :) musze sie z Toba jakos ustawic np u DJ i poogladac :) webasto dziala?

Opublikowano

tomek ile dales za Q ? bo ja niedlugo bede mial q do sprzedazy :)

Opublikowano

Powaznie? Rewelacyjny wynik! :) musze sie z Toba jakos ustawic np u DJ i poogladac :) webasto dziala?

silnik jest naprawdę fajny i fajnie jedzie mimo, że jest na gnojowice

w webasto mam do wymiany świeczkę - błąd braku płomienia....skończyła się - eskploatacja.....trochę uujjjowy dostęp do tego ale myślę, że któregoś pięknego weekendu ruszymy temat u DJ i będzie okazja się spotkać...

Opublikowano

DJ nie polecam :decayed:

Opublikowano

Tez nie polecam ale u niego mozna placic dywanikami wiec sie jezdzi ;)

Opublikowano

Tez nie polecam ale u niego mozna placic dywanikami wiec sie jezdzi ;)

Albo złomem on uwielbia zbierać złom :D

Opublikowano

Piotrek mam coś co należy do Ciebie :) proszę o kontakt w sprawie.

Witam wszystkich serdecznie i przypominam o spocikach. Pierwsza niedziela miesiąca godz.16:00.

Opublikowano

zabieraj te tarcze ode mnie;p Nawet na złomie będą się na mnie dziwnie patrzeć, jak je oddam;p Qrde, niech mi ktoś pomoże, bo jak mawia przysłowie - "Roboty nie przerobisz, a baby..." No więc właśnie. Kłysek już dywaników nie ma, ale tarcze ma, tylko mu się ABS pali, bo DJ spier***ił sprawę i czujnik ABS jest chyba zbyt daleko od pierścienia. Grunt, że Pytonowi dmucha śmigło, dzieki któremu a8 lata, a Kanu jeszcze nie słyszy klepania przegubu;p W ogóle widzę, że tu jest prosta waluta, więc zapraszam np. na piątek, jak będę chciał zmienić tiptronic'a w a6 - trochę waży, więc chętni się przydadzą;p

Opublikowano

Hehehe

Opublikowano

Nie denerwuj się Andrzeju....... :)

Opublikowano
  • Autor

ok bede :)