Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grzesiu (wrclaguna) profil był pełny i poprawny.... po waszym "przejściu"... "upgrade" forum wszystko poszło w ....motyla noga....
Jak chcesz to możesz poprawić profil - ja nie mam zamiaru... chyba, że wskażesz podstawę prawną (może być punkt regulaminu forum), która obliguje mnie do wykonywania tej czynności.
Tylko jeszcze raz zaznaczam - profil w momencie zalogowania (zarejestrowania się na forum) był kompletny do momentu waszej aktualizacji. To przez nieodpowiednie, nieumiejętne zarządzanie i aktualizacje mój profil "zniknął". Więc teraz niech osoba, która narobiła bałaganu posprząta po sobie. :hi:

• Odpowiedzi 76,8 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzesiu (wrclaguna) profil był pełny i poprawny.... po waszym "przejściu"... "upgrade" forum wszystko poszło w ....motyla noga....

Jak chcesz to możesz poprawić profil - ja nie mam zamiaru... chyba, że wskażesz podstawę prawną (może być punkt regulaminu forum), która obliguje mnie do wykonywania tej czynności.

Tylko jeszcze raz zaznaczam - profil w momencie zalogowania (zarejestrowania się na forum) był kompletny do momentu waszej aktualizacji. To przez nieodpowiednie, nieumiejętne zarządzanie i aktualizacje mój profil "zniknął". Więc teraz niech osoba, która narobiła bałaganu posprząta po sobie. :hi:

Prosze bardzo :hi: wg. zyczenia

===> http://a4-klub.pl/index.php?/topic/14015-regulamin-forum/#entry173236

8. Każdy użytkownik powinien mieć wypełniony zgodnie z prawdą profil celem ułatwienia komunikacji między użytkownikami na forum. Jeżeli upomniany użytkownik ponownie łamie tenpunkt może zostać ukarany zgodnie z punktem 27 niniejszego Regulaminu.
Opublikowano

co sie będzie bawił, odrazu z dwururki zajechał :grin:

chyba dodał 3 rurkę :decayed:

Opublikowano

"8. Każdy użytkownik powinien mieć wypełniony zgodnie z prawdą profil celem ułatwienia komunikacji między użytkownikami na forum."

I jak ten punkt regulaminu spełniłem. Miałem aktualny profil przed aktualizacją tego forum przez kilka lat. W wyniku waszej aktualizacji, waszego błędu mój profil został skasowany i teraz ja mam za to ponosić odpowiedzialność? Ja mam wykonywać dodatkową pracę przez wasze błędy?

Opublikowano

Prosze podziekowac kolegom za zgłoszenia na was :hi:

Dla przypomnienia :) takze prosze uważac co piszecie .

Gdy suma ostrzeżeń wyniesie określoną ilość punktów to automatycznie zostanie naniesiona dodatkowa kara w postaci:

warn_1.png 1 punkt = Brak działań
warn_2.png 2 punkty = 5 dniowa moderacja nowych wątków i postów
warn_3.png 3 punkty = 15 dniowa moderacja nowych wątków i postów
warn_4.png 4 punkty = Ban na 5 dni + 30 dniowa moderacja nowych wątków i postów
warn_5.png 5 punktów= Ban na 15 dni + 45 dniowa blokada możliwości tworzenia wątków i postów

Opublikowano

Nie wiem na ile obraźliwe było wykropkowane słowo (skojarzeń do niego mogło być wiele) z mojego postu, no ale widocznie ktoś mocno to przeżył i jedyna słuszna partia polityczna i jego/jej polityczna moralność nakazała kliknąć powiadom moderatora :laughing2:

Spokojnie przeżyje to ale śmieszy mnie to :wink: i tak jak pisałem przypomina mi to czasy dawnego IRCnetu i "moderatorowania" kanałów po znajomości :lol:

Opublikowano

To już jest nawet donoszenie na kolegów? Skoro mamy podziękować to dziękujemy... Za takich kolegów.

Myślę że w tym tempie szybko nie będzie komu pisać na forum. Tyle lat i wszystko funkcjonowało..

Opublikowano

"Kolegów to ja mam na Powązkach" :)

Opublikowano

to nawet konfidentów sie dorobiliśmy :facepalm:

Opublikowano

co sie będzie bawił, odrazu z dwururki zajechał :grin:

chyba dodał 3 rurkę :decayed:

już posprzątane po Grzesiu bo się zagalopował z tym kropkowaniem

Opublikowano

To się robi chore zatem pogadajmy o czymś innym. Kto się wybiera na to zgierskie palenie gumy?

Opublikowano

jak dobrze pójdzie to zajrze ;)

Opublikowano

to daj cynk to podskocze :) mam pare kroków i mam nadzieje ze te prognozy pogody sie nie sprawdza

Opublikowano

spoko, jeszcze Mariano chyba zawita

Opublikowano

Ciekawe kto strzela z ucha u nas...

Opublikowano

słodka tajemnica zielonego

Opublikowano

Prosze podziekowac kolegom za zgłoszenia na was :hi:

...

:co:

spoko, jeszcze Mariano chyba zawita

very prawdopodobne, że podlecę :wink:

Opublikowano

no mamy kogos kto uprzejmie donosi

tylko ze u mnie zapomnial doniesc o wyrazie na d z kropkami

Opublikowano

Madziu, "dłoń" to nie jest brzydkie slowo ;)