Danek75 Opublikowano 19 Czerwca 2023 Opublikowano 19 Czerwca 2023 W tym łódzkim zakątku to ktoś żyje? 🤔
spin444 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Opublikowano 20 Czerwca 2023 Pewnie jeszcze ktoś żyje Może zorganizujemy jakiegoś letniego spota? Może uda się zebrać jakąś wiekszą ekipe
Kimi Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) Siemano Łódź Nie żebym się chwalił czy coś, ale u mnie mała zmiana: A tu poprzedniczki: A4 B5 1.8 ADR (jeszcze w Polsce): A4 B8 1.8 TFSI (już w Irlandii): Pozdrawiam Edytowane 31 Marca przez Kimi
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 8 godzin temu, Kimi napisał(a): Siemano Łódź Nie żebym się chwalił czy coś, ale u mnie mała zmiana: A tu poprzedniczki: A4 B5 1.8 ADR (jeszcze w Polsce): A4 B8 1.8 TFSI (już w Irlandii): Pozdrawiam Witam , ładna sztuka . Powiedz nie boisz się tego tfsi bo kurcze nie wiem czy dobrze słyszałem ale ze podobno nie są za dobre . Zresztą teraz wszystko jest gorsze ja również mam 3 litry diesla w Q7 i też ta ekologia daje znaki
Kimi Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Dziękuję 🙂 Jeśli chodzi o silnik, to pożyjemy, zobaczymy, jak mawiał klasyk Na razie mam gwarancję na 12 miesięcy, poza tym auto ma niecałe 70 tys. przebiegu, ja za dużo do tego nie dołożę, więc mam nadzieję, że obędzie się bez większych problemów
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 2 godziny temu, Kimi napisał(a): Dziękuję 🙂 Jeśli chodzi o silnik, to pożyjemy, zobaczymy, jak mawiał klasyk Na razie mam gwarancję na 12 miesięcy, poza tym auto ma niecałe 70 tys. przebiegu, ja za dużo do tego nie dołożę, więc mam nadzieję, że obędzie się bez większych problemów No to faktycznie ci się trafił ładny egzemplarz i z małym przebiegiem można by powiedzieć że dopiero się dotarł.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia Panowie i Panie potrzebuje w swoim Q7 przyciemnić szyby czy możecie polecić kogoś bądź jakiś zakład godny uwagi
BUTCH81 Opublikowano 13 Listopada Opublikowano 13 Listopada Witam wszystkich. Zrobilibymy jakiś spocik w tej naszej Łódce.. W dniu 29.10.2007 o 14:25, Seba_LDZ napisał(a): http://fs5.directupload.net/images/170115/39uvqopw.jpg Termin najbliższego spotu: XXXXXXXXXXXXX Miejsce: XXXXXXXXX ŁÓDŹ - ul. XXXXXXXXXXX POZIOM -X SEKTOR XXX Link do mapy jakby ktoś potrzebował - XXXXXXXXXXXX Terminarz kolejnych spocików: STYCZEŃ - XX.XX.XXXXr | XX.XX.XXXXr
Rekomendowane odpowiedzi