Bartas Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 o to chodzi, plac im cale zycie a i tak g... z tego jest
bartek1605 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 :gwizdanie: to niech jeszcze raz pedałuje
MarianekZg Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 odpowiedzial mi koles z ubezpieczalni... Twierdz, ze nic nie wspominalem o uszkodzeniu szyby i rynienki Odeslalem go do mojego wniosku i zdjecia wraz z opisem zdarzenia, w ktorym jasno wszystko napisalem. Nic mi koles nie powiedzial o dalszym postepowaniu, slowo pan tez pisze z malej litery... Nie, zebym mial sie za niewiadomo kogo, ale qrde... tak chyba byc nie powinno... chamstwo i drobnomieszczaństwo krótko mówiąc :gwizdanie: :gwizdanie: najlepiej płacić im wszystkim bez opamiętania ale odszkodowania to nie wołaj bo zapewne jesteś złodziej i kombinator Polska to kraj gdzie absurd goni absurd chyba musimy do tego przywyknąć :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1:
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Rozumiem, ze tych klientow maja troche i nie wszystko moze pamietac, ale wyraznie mu mowilem o szybie i zanim przyjechal, na pewno nie przeczytal wniosku, gdzie przede wszystkim pisalem o szybie. Pomijam juz to, ze sie slowem nie odezwal praktycznie, mimo, ze probowalem cos pogadac, pokazac uszkodzenia dokladnie, etc. K****a - ten mi pisze, ze mowilem o wycieraczce, a nie o szybie - jaja sobie chyba robi, jesli twierdzi, ze bardziej mi zalezy na wycieraczce za kilkadziesiat zlotych, niz szybie, wartej kilkaset...
bartek1605 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 to są procedury firm ubezpieczeniowych i nic na to nie poradzisz
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 sieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeema oczywiscie zaczalem PYK ac ale rozpadam sie dopadlo mnie grypsko !@#@# ludzie w pracy smarkaja kichaja #@$#@$ a na zwolnienie nie pojda i zarazaja dalej i tak w kolko #@$#@$ irytuja mnie tacy ludzie i nachyli sie i sapie hhyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inaczej bysmy zrobili i mi wysyla te j@#$#@ $wirusy ehhhh przebilem sie przez strony remi jest za***isty juz nie jeden filmik z nim widzialem co do ubezpieczalni to kurde ja nie wymagam zeby ktos do mnie mowil per Pan tymbardziej starsza osoba odemnie ja moge tak do kogos powiedziec no ale do #@$#@$ jak sie pisze pismo i uzywa takiego zwrotu to chyba z wielkiej tak ?? ja to bym do goscia napisal mejla prawie tak jak teraz pisze zero duzych liter zero znakow interpunkcyjnych ... co za ##@$@# cos mam dzisiaj agresje w sobie ale za to spryski dzialaja :dance: :thumbup:bylem sie przejechac pokrecilem sie troszke ale drzwi zamarzaja kurde jakis lipny ten silikon albo woda gdzies zostala jutro musze ze sciereczka wyskoczyc w dzien i zrobic to porzadnie bo pryskane bylo w nocy no to tyle PYK-a ktos ??
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 wrobia cie ze znak popsules huh to by byla misja nie ma co
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jak mnie wrobia, to zrobie jak w amerykanskim filmie:D Bede jako Steven Segal udowadnial swoja niewinnosc
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 kurde zebys mial w pzu to jeszcze bym mogl cos zaradzic hmm chociaz czekaj zaraz sie ladnie dowiem nie no jednak nie musisz sie odwolac i juz
DeeJay_Kill Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 lece w kimono;] Napisalem do naszej forumowej specjalistki od ubezpieczen i czekam na odpowiedz;) Dobrej nocy
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 widze ze ja dzisiaj sam pykam i sam bede wariatem
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Wrócił Powiedzmy, że impra średnio się udała i zapomnijmy o temacie Ale ważne, że Was mam tu ;(
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 uu to nie dobrze Miszczu ja jestem z Toba otiweram wlasnie wino z hose murninio :P i z Toba w sumie piwo nie wino ale by sie nie rymowalo [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 00:11_________________________________________________Kimi wracaj no myslalem ze jednak nie bede wariatem
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 uu to nie dobrze Miszczu ja jestem z Toba otiweram wlasnie wino z hose murninio :P i z Toba w sumie piwo nie wino ale by sie nie rymowalo [br]Dopisany: 11 Grudzień 2010, 00:11_________________________________________________Kimi wracaj no myslalem ze jednak nie bede wariatem Jestem jestem Ale na pykanie nie mam już nastroju ani siły
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 co sie stalo ?? wszystko ok ??
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 co sie stalo ?? wszystko ok ?? Nie no, ok Tylko wkurwiłem się, bo się nastawiłem na fajną bibkę, a tu padaka
Seba_LDZ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2010 czasami tak bywa ale muza kumpla zamulala czy ludzie ??
Kimi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 czasami tak bywa ale muza kumpla zamulala czy ludzie ?? Muza zupełnie nie moje klimaty. A ludzie jak ludzie - ja sam nie jestem idealny i nikogo nie oceniam. Po prostu nie było to towarzystwo dla mnie.
Rekomendowane odpowiedzi