Seba_LDZ Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 o k@#$# teraz to sie wzruszylem bez kitu
Adrenalina Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 sto lat Bartku za to styczeń jaki bogaty będzie w urodzinowe pijaństwo
bartek1605 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 to część oficjalną mamy za sobą teraz wyskakuj z flaszki
Seba_LDZ Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 sto lat Bartku za to styczeń jaki bogaty będzie w urodzinowe pijaństwo hmm czemu ?? :gwizdanie: i mnie nei bedzie nie bede mial nawet dostepu do forum ;( ;(
Kimi Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 B4rt4s, że niby urodziny miałeś mam dzis Sto lat, sto lat :naughty: :naughty: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: :drinks: No to teraz możesz już oglądać filmy po 23
Bartas Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Bart... wiesz ze przeciwko Tobie to tylko najciezsze dziala trzeba wystawic.... Aske
kachnazgierz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 b4rt4s, 100 lat :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 B4rt4s Ty stara d*pa jestes :>
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 qr..a!!!!!!!!!!!!!! dzisiaj w drugi bok dzwona dostalem idzie oszalec
Seba_LDZ Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 huh jak to ?? moze ktos cie tam nie lubi ??
Gość SpongeBob Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 jechałem rzgowska i jakiś baran gadal przez tel i nie zauwazyl mnie i mi wyjechal ja uciekalem ale i tak w niego trafilem i jeszcze z lewej bylo fiat ducato ale na szczescie tylko lusterkiem zawadzilem a bylo oblodzone i lod spadl no tragedia. reflektor do wymiany caly przedni zderzak blotnik(nadkole) w piz*u poszlo
kachnazgierz Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opublikowano 16 Grudnia 2010 ja jak miałam 33 lata, chciałam zrobić taką bibkę żebym ją zawsze pamiętałą i udało się :decayed: zaprosiłam same dziewczyny ok 10 szt i była zabawa super a jak się impreza rozkręciła to nieoczekawanie wpadli czipendejlsi :naughty: [br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 13:01_________________________________________________ za 2 miesiące będą 35 urodziny , też chciałabym je zapamiętać, ale nie mam narazie pomysłu :mysli: :mysli:
Seba_LDZ Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2010 jechałem rzgowska i jakiś baran gadal przez tel i nie zauwazyl mnie i mi wyjechal ja uciekalem ale i tak w niego trafilem i jeszcze z lewej bylo fiat ducato ale na szczescie tylko lusterkiem zawadzilem a bylo oblodzone i lod spadl no tragedia. reflektor do wymiany caly przedni zderzak blotnik(nadkole) w piz*u poszlo lo w morde to grubo widze kurde pech to pech Kasia widze tam na bogato bylo sexy na podlodze :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Grudzień 2010, 13:46_________________________________________________czipendejlsi pierwsza klasa
Rekomendowane odpowiedzi