Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:oklaski: :oklaski: dla tego gościa :polew: :polew: ewidentnie musiał być wczorajszy i jeszcze go grzało od środka :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________gdybym nie widział nazw ulic to bym pomyślał że idzie do siebie do szpitala na Aleksandrowską :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Mario ja go już nie pierwszy raz widzę w mojej okolicy,po prostu gorący chłopak :naughty:

Opublikowano
:hi::) dolecialem :)
Opublikowano

:hi::) dolecialem :)

:good:

Kacha, pośpiątałem i nie leżę... :disgust:

Ale pachnę, bo się wykąpciałem :naughty:

chriss, kolo niezły :polew:

Opublikowano

no to jak pachniesz to szybko się kładź

leż i pachnij chopie :decayed:

Teraz mam na chacie salon fryzjerski: moja żona, Nikola, sąsiadka i koleżanka Izy, która jest fryzjerem :naughty:

Ja też się ciachnę, a co :naughty:

BTW, Mario, pierwsza propozycja:

tapeta_mario1.jpg

Opublikowano

power....beauty...ok....

ale soul ta ja powinnam być a nie jakaś blondi :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:46_________________________________________________

kimi, wysłałam ci wiadomość na PW :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano
:good: :good: :good::notworthy: :notworthy: :notworthy: odnośnie soul-a podeślę ci inną propozycję :wink4:
Opublikowano

power....beauty...ok....

ale soul ta ja powinnam być a nie jakaś blondi :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:46_________________________________________________

kimi, wysłałam ci wiadomość na PW :naughty: :naughty: :naughty:

Poszła odpowiedź :wink4:

Opublikowano

koniec picia na dzisiaj bo jutro robimy spota koniecznie :wink4:

Opublikowano

so be it :naughty: :naughty: o której :mysli: :mysli:

Opublikowano

so be it :naughty: :naughty: o której :mysli: :mysli:

Ja jutro nie wydolę czasowo, nie ma bata :no:

Dobra, zawijam do wyrka, dobrej nocki wszystkim :papa:

Opublikowano

:hi: jestem dopiero teraz :hi:

miło mi, że tak czekaliście na mnie zbokaski :tongue4:

[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________

26_MVG_VIV_Mister_Brasil_2601.jpg

423807095_ee0fe3b4b7_o.jpg

Mister_Las_Palmas_2.jpg

Mister_Tenerife_2.jpg

Mister_USA_08_Index_Banner_2.jpg

mediumjts385477568550a373.jpg

mister_porto_rico.jpg

I co Wy na to dziewczęta ??? :slina: :slina: :slina:[br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:45_________________________________________________

jak dla mnie nr 1 i 2 :slina:

Kasia, no nie gadaj ze kręcą Cię takie wymuskane 'laleczki'

dawaj coś bardziej męskiego :kox:

Rozumiem, że to list do Mikołaja z życzeniami? :decayed:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 08:23_________________________________________________

siemanko :hi: jeśli chodzi o Gorkiego to słyszałem od kilku osób, że nie walą fuszerki :no::good: więc jak na ubezpieczenie to chyba bym zrobił u nich - ja nie będę na razie malował dokładek, na wiosnę się zobaczy :cool1:

Ale słyszałem też o Idczaku i jego złej opinii na temat lakierowania :thumbdown:

Misiek słyszałeś ? wiesz ja też slyszałam np. że po 120 tys multitronic zdycha. Ja poproszę o jakieś dokładniejsze info. Mam robotę,bo Pan z MPK łódzkiego zmieniał pas w piątek i jakoś zapomniał w lusterko spojrzeć. Będę naprawiać z jego polisy więc do Idczaka chcę wstawić. Nie wiecie jak wygląda sprawa z felgami? Mam uszkodzoną też :kwasny:[br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 08:29_________________________________________________

image.jpg

123.jpg

1295.jpg

Skoro tak ciągle monotonnie o dupeczkach, to moja propozycja na Mikołaja :) Pozdrawiam

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim w tę piekną, słoneczną niedzielę :hi:

Madzia, chyba nie chcesz powiedzieć, że po spotkaniu z pługiem - teraz miałaś spotkanie z autobusem? :blink: :blink: :blink:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

wstawać - szkoda dnia

sprzątać, choinki ubierać, kupować prezenty, nie wiem co tam macie jeszcze do zrobienia,

za 5 dni magiczny dzień :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kimi, dzięki za mile spędzony sobotni wieczór :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Opublikowano

:hi: :hi: :hi:

wstawać - szkoda dnia

sprzątać, choinki ubierać, kupować prezenty, nie wiem co tam macie jeszcze do zrobienia,

za 5 dni magiczny dzień :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kimi, dzięki za mile spędzony sobotni wieczór :notworthy: :notworthy: :notworthy:

I vice versa :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

:D

Zapomniałaś dodać: "prasować" :disgust:

Gość SpongeBob
Opublikowano
:siema: widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.