kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 sprzątać chłopaki sprzątać, żeby żonki jak wrócą mogły leżeć i pachnieć Ta, jasne. A kiedy ja sobie poleżę i popachnię? jak popsiątasz
chriss Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 :oklaski: :oklaski: dla tego gościa :polew: ewidentnie musiał być wczorajszy i jeszcze go grzało od środka :laghing2: :laghing2: :laghing2:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 14:22_________________________________________________gdybym nie widział nazw ulic to bym pomyślał że idzie do siebie do szpitala na Aleksandrowską :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: :laghing2: Mario ja go już nie pierwszy raz widzę w mojej okolicy,po prostu gorący chłopak
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 dolecialem Kacha, pośpiątałem i nie leżę... Ale pachnę, bo się wykąpciałem chriss, kolo niezły
kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 no to jak pachniesz to szybko się kładź leż i pachnij chopie
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 no to jak pachniesz to szybko się kładź leż i pachnij chopie Teraz mam na chacie salon fryzjerski: moja żona, Nikola, sąsiadka i koleżanka Izy, która jest fryzjerem Ja też się ciachnę, a co BTW, Mario, pierwsza propozycja:
kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 power....beauty...ok.... ale soul ta ja powinnam być a nie jakaś blondi :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:46_________________________________________________ kimi, wysłałam ci wiadomość na PW :naughty:
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 :good: :notworthy: odnośnie soul-a podeślę ci inną propozycję
kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 :good: :notworthy: odnośnie soul-a podeślę ci inną propozycję na pewno to będę ja
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 power....beauty...ok.... ale soul ta ja powinnam być a nie jakaś blondi :gwizdanie:[br]Dopisany: 18 Grudzień 2010, 15:46_________________________________________________ kimi, wysłałam ci wiadomość na PW :naughty: Poszła odpowiedź
kachnazgierz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 noj zapadła głucha cisza :gwizdanie:
klysek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 koniec picia na dzisiaj bo jutro robimy spota koniecznie
MarianekZg Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 koniec picia na dzisiaj bo jutro robimy spota koniecznie so be it :naughty: o której :mysli:
Kimi Opublikowano 18 Grudnia 2010 Opublikowano 18 Grudnia 2010 koniec picia na dzisiaj bo jutro robimy spota koniecznie so be it :naughty: o której :mysli: Ja jutro nie wydolę czasowo, nie ma bata Dobra, zawijam do wyrka, dobrej nocki wszystkim
Magdalenah Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 jestem dopiero teraz miło mi, że tak czekaliście na mnie zbokaski [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:35_________________________________________________ I co Wy na to dziewczęta ??? :slina: [br]Dopisany: 17 Grudzień 2010, 14:45_________________________________________________ jak dla mnie nr 1 i 2 Kasia, no nie gadaj ze kręcą Cię takie wymuskane 'laleczki' dawaj coś bardziej męskiego Rozumiem, że to list do Mikołaja z życzeniami? [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 08:23_________________________________________________ siemanko jeśli chodzi o Gorkiego to słyszałem od kilku osób, że nie walą fuszerki więc jak na ubezpieczenie to chyba bym zrobił u nich - ja nie będę na razie malował dokładek, na wiosnę się zobaczy Ale słyszałem też o Idczaku i jego złej opinii na temat lakierowania Misiek słyszałeś ? wiesz ja też slyszałam np. że po 120 tys multitronic zdycha. Ja poproszę o jakieś dokładniejsze info. Mam robotę,bo Pan z MPK łódzkiego zmieniał pas w piątek i jakoś zapomniał w lusterko spojrzeć. Będę naprawiać z jego polisy więc do Idczaka chcę wstawić. Nie wiecie jak wygląda sprawa z felgami? Mam uszkodzoną też [br]Dopisany: 19 Grudzień 2010, 08:29_________________________________________________ Skoro tak ciągle monotonnie o dupeczkach, to moja propozycja na Mikołaja Pozdrawiam
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Dzień dobry wszystkim w tę piekną, słoneczną niedzielę Madzia, chyba nie chcesz powiedzieć, że po spotkaniu z pługiem - teraz miałaś spotkanie z autobusem? :blink:
kachnazgierz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 :hi: wstawać - szkoda dnia sprzątać, choinki ubierać, kupować prezenty, nie wiem co tam macie jeszcze do zrobienia, za 5 dni magiczny dzień :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Kimi, dzięki za mile spędzony sobotni wieczór :notworthy:
Kimi Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 :hi: wstawać - szkoda dnia sprzątać, choinki ubierać, kupować prezenty, nie wiem co tam macie jeszcze do zrobienia, za 5 dni magiczny dzień :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Kimi, dzięki za mile spędzony sobotni wieczór :notworthy: I vice versa :notworthy: :notworthy: :notworthy: Zapomniałaś dodać: "prasować"
Gość SpongeBob Opublikowano 19 Grudnia 2010 Opublikowano 19 Grudnia 2010 widzę że ostatnio nie tylko ja jestem pechowy, Magdo współczuje. Ja na obecna chwile nie wiem do końca gdzie wstawiać auto i co robić czekam na rzeczoznawce zobaczymy co proponuje i jak mi to wszystko będzie się opłacać. Chciałem wstawić do autoryzowanego punktu ale jak wszyscy straszą to już sam nie wiem.
Rekomendowane odpowiedzi