Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki Łódzkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pieknie pieknie pieknie tak sie objadlem ze pekne zaraz :) pracowa wigilia huh a teraz :drunk:

No ja własnie teraz zaczynam :decayed:

• Odpowiedzi 76.8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Seba_LDZ

14310

• klysek

8184

• bartek1605

6524

• Kimi

5681

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heheh :D kurde ja juz mam dosyc :D mamy kukulowke i krowkowke huh nie ma to jak woda domowej roboty :D

Opublikowano

Pracową wigilię zaczynam oczywiście, a nie łojenie :cool1:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 15:11_________________________________________________Dobra, spadam teraz już naprawdę :naughty:

Opublikowano

Quwa a ja mam jakiś problem z autkiem - samoczynnie otwiera się klapa bagażnika,często kilkakrotnie słychać odgłos raz za razem otwierającego się zamka klapy i na fisie pokazuje otwarcie tylnej klapy,chyba w mikro-stykach od klamek tylnej klapy robi sie jakieś zwarcie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 15:30_________________________________________________Ta zima :wallbash:

Opublikowano

nom wilgoc pewnie tez tak mam tyle ze w daewoo :/ jak lapie za raczke drzwi to sie centralny otwiera i zamyka :)

Opublikowano

nom wilgoc pewnie tez tak mam tyle ze w daewoo :/ jak lapie za raczke drzwi to sie centralny otwiera i zamyka :)

no to u mnie bez łapania sie otwiera i nawet jak otworzy to i tak otwiera :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

hyh garaz masz ?? ;) bo jak nie to hehehe niezle jaja ;)

Opublikowano

Krzysiek - weź śrubokręt, przejdź się do tylnej klapy, zdejmij włączniki i idź z nimi na kaloryfer - musi pomóc :)

Opublikowano

hyh garaz masz ?? ;) bo jak nie to hehehe niezle jaja ;)

nie mam garażu :no: ale podwórko z zamykaną bramą mam :decayed:

Krzysiek - weź śrubokręt, przejdź się do tylnej klapy, zdejmij włączniki i idź z nimi na kaloryfer - musi pomóc :)

rozebrałem je na części pierwsze i już się suszą jeszcze je psiknę WDą 40% hehehe i mam nadzieje że już będzie spokój.

Ale dzięki :good:

Opublikowano

lo matko a co tu taka cisza? ??

Opublikowano

lo matko a co tu taka cisza? ??

też się dziwię :shocked: Seba ogarnąłeś forum :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

hehe tak sobie :P ale po malutku :D zdycham dzisaij bylismy na wigili w takiej restauracji all u can eat kurde przesadzilem :P

Opublikowano

hehe tak sobie :P ale po malutku :D zdycham dzisaij bylismy na wigili w takiej restauracji all u can eat kurde przesadzilem :P

nie zdrowe są takie impry bo głównie to oczy jedzą a brzuszek już nie przyjmuje :kox: :kox: :kox: :kox: :kox:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 20:33_________________________________________________ale jutro się obudzisz i pomyślisz "Ale bym zjadł coś dobrego z wczorajszej imprezy" :polew: :polew:

Zawsze tak jest w moim przypadku :good:

Opublikowano

hehehe jest to mozliwe :D naraize nie jestem w stanie nic zjesc :) wode pije i czuje sie jak orka :D

Opublikowano

nie widziałem takiego :no: ale podjedź do Leclerca na inflancką albo do Galerii tam gdzie dorabiają klucze, widziałem że dużo breloczków fajnych mają :good: może i taki też u nich dostaniesz.

Opublikowano

;( braciszek chcial by mi sprawic breloczek a ja chce wlasnie ten zadnego innego :confused4: i nie mozemy go nigdzie dostac chyba zostanie alledrogo :disgust:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:39_________________________________________________

nie widziałem takiego :no: ale podjedź do Leclerca na inflancką albo do Galerii tam gdzie dorabiają klucze, widziałem że dużo breloczków fajnych mają :good: może i taki też u nich dostaniesz.

nie ma juz bylem :wallbash:[br]Dopisany: 22 Grudzień 2010, 21:40_________________________________________________ej chlopoki i dziewoje kiedy sie spocimy bo juz mi sie teskni :naughty: ;( tak sobie mysle ze dsawno Barta nie widzielismy i nie slyszelismy :przebiegly:
Opublikowano

może krótki spocik w wigilie :mysli:

Opublikowano

może krótki spocik w wigilie :mysli:

w wigilię może być ciężko - chyba pozostaje nam 08.01.2011 :naughty: